Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Intrebare
LNG |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Booon - dl LNG insista.
Fii atent: ca opersoana cu simt de raspundere si cu coloana vertebrala ce te afli - ori dai exemple CONCRETE, ori ai atacat toata echipa prin aia cu IQ-ul. Ai juma'de ora. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
LNG |
![]()
|
Poti sa dai suspend, dar uite am exemplu aici domnu OS. Miai zis ceva de hormoni. Exemplul e sub nasul vostru. Daca ai sters, navea grija am salvat pagina inainte.
|
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa avem pardon, eu sunt mai coleric. 10 minute.
Ca pe aici eu sunt moderator, cu iq mai mic sau mai mare, nu conteaza. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
LNG |
![]()
|
Repet, nu am injurat pe nimeni. Nam spus ce IQ-uri aveti. Oricum din posturie voastre se cunoaste, si oricine poate spune ca aveti un IQ suficient de mare astfel incat nu va incadrati in categoria prosti.
Echipa de moderatori este o echipa, punct. Unii moderatori sunt mai valorosi decat altii. |
--------------------
-
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
LNG - ceea ce t-am scris eu (daca o sa citesti o data) zice "nu te comporta ca o...". Asta nu-i un atac, ci o constatare seaca. Asa te comporti.
PS: vezi ca-ti expira alea 10 minute. |
--------------------
.
.
|
LNG |
![]()
|
Daca eu iti zic tie, ca te comporti ca un mascul statut de 20 de luni, nu e atac nu, e doar o constatare seaca?
Ai exemplul aici frate. Daca vrei altu, cititi topicul de aseara, disputa dintre mine si Semit. O sa vedeti acolo despre ce e vorba. A fost la Poza zilei. This post has been edited by LNG: 22 Jan 2008, 15:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
os |
![]()
|
Degeaba im ispui, ca n-ai sanse: nu-mi plac baietii.
Tic-tac.. tic-tac... |
--------------------
.
.
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu vreau să văd atestatul de "apostol"...
Eventual și ceva certificare a abilităților lui extra-senzoriale, prin care a zis că simte bla bla... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
LNG |
![]()
|
Lasa misto-ul, asa faceti toti cand nu aveti replica.
PS: si eu fac asa uneori. LE: Am sedinta acum, revin sa vad deciziile legate de banarea mea dupa. Multumesc. This post has been edited by LNG: 22 Jan 2008, 15:07 |
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Înseamnă că acum faci mișto de tine... Aia-i replică?
![]() Chiar sunt curios de cine spui că are IQ mic, privind moderatorii de la Cafenea Reno, unde este acel topic... "Aberezi mult..." This post has been edited by Catalin Marinarul: 22 Jan 2008, 15:08 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
crezi ca e normal sa faci misto de unii colegi de forum?
discutia de aseara era mai mult o cearta si nu-si avea locul pe forum. fiecare are dreptul la o opinie, iar tu ai luat la misto un coleg de forum, care intamplator e moderator, pentru simplul fapt ca nu avea aceeasi opinie cu tine.. ti se pare normal? |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau, ca moderator cu iq incert, am acordat sanctiunea de suspendare 7 zile pentru injurii la adresa moderatorilor.
Aici se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu vreau sa abuzez de puterea pe care o am si sa postez un mesaj dupa ce topicul a fost inchis, dar pentru cei care au deschis televizoarele mai tarziu (printre care ma numar si eu) as vrea sa relatez ce scria in topicul pe care-l acuza colegul (si pe care tocmai l-am citit).
Colegu' vine si pune o poza cu o tanti in halat si cu basma in cap, in dreptul unui tomberon, cu o haita de caini in spatele ei care se uitau pofticiosi catre ea. Poza este asezonata cu niste smileys-uri de tavaliri pe jos. Apoi vine Semit (probabil moderatorul in cauza) si il intreaba ca ce i se pare amuzant la un sarman care zgarma in gunoaie (acum fie vorba intre noi, judecand dupa halat si dupa basma, parerea mea e ca "sarmana" era o casnica oropsita care a tras batu' scurt la dusul gunoiului, dar ma rog...). Si de aici incepe "disputa". Dupa mine nici n-a fost cine stie ce "disputa", fiecare si-a argumentat puncul de vedere (nu le dau ca astfel incurajez cersitul / da' tu nu te gandesti ca poate era chiar un sarman) intr-un mod care nu mi s-a parut ofensator, la un moment dat, colegul spune "stop" si zice sa se stearga mesajele offtopic (printre care, daca e sa ma intrebati pe mine, s-ar fi incadrat de minune si mesajul dansului cu poza si smileys-urile). Vine un nene moderator, selecteaza mesajele, da delete (si se duc acolo de unde le-am citit eu) si apoi incepe distractia aici. acum ce l-o fi apucat pe dl LNG sa se ia de IQ-urile noastre, Dumnezeu o sti ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si ca sa se faca lumina de tot, eu sunt cel care a sters mesajele in cauza ....
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:33 |