Renault Megane RS Formula 1 Team R26, noua mea furie galbena...
![]() ![]() |
Renault Megane RS Formula 1 Team R26, noua mea furie galbena...
eduardsebe |
![]()
|
||
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
330e
2021
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
sa va mai arate si voua ce inseamna o masina adevarata
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Omul a vandut masina..NU o mai are...ce vreti sa mai scrie in jurnal?
|
--------------------
------
------
------
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
In caz ca ai deschis televizorul mai tarziu ... Jurnalul de bord ii sectiune comuna cu daciaclub.ro.
Dupa tine doar rablele renault ar trebui prezentate? Daca un user si-a schimbat masina, de ce nu ar avea dreptul sa si-o prezinte? Oricum sunt mai interesante topicule cu alte marci... mai aflii una alta ... doar despre renault si dacia se tot vorbeste pe aici, se stiu toate versiunile si cam tot despre ele, informatiile despre alte masini decat astea sunt mai interesante. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(eduardsebe @ 12 Mar 2010, 20:08) de ce nu te gandesti putin cand scrii..si generalizezi aiurea ca sa-ti pui o gramada de useri in cap.....cum am spus...este un topic mort...posesorul nu mai are megane rs..am impresia ca nici renault... |
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Serje @ 12 Mar 2010, 19:17) In caz ca ai deschis televizorul mai tarziu ... Jurnalul de bord ii sectiune comuna cu daciaclub.ro. In caz ca nu te-ai prins stiu lucrul asta... Si lasa mai bine cu rabla mea decat cu o dacie fara frane ![]() Repede sariti cand se spune ceva de chestiile alea pe care le numiti masini...din partea mea topicul se poate inchide Am incheiat subiectul |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Atata timp cat nu se cere talonu cu verificarea ITP, aici pe forum ... toate is masini si un simplu maldar de fiare si plastic si toti au aceleasi drepturi, indiferent ca are trabant, dacie, renault, vw sau ... mercedes.
Asa pe langa masina despre care era vorba in topicul asta, sau pissat-ul doctorului etc. si a ta ii o caruta, o simpla chestie la care tu ii zici masina. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(eduardsebe @ 12 Mar 2010, 19:08) bine zis....nu vezi ca pe jurnalul asta doar 30-40% sunt Renault-uri restul sunt VW,Daewoo,Dacii,Ford,Mitsubishi Hello....de ce se numeste forum.reno.ro??? Ca sa se prezinte toate "rablele" societatii minunate de cocalari in care traim? Tu esti cam ostracizat de felul tau nu? Noi cei care nu avem Clio si avem rable ne cerem scuze oficial ca mai postam si noi una alta pe acest forum. Si tu esti cocalar nu? Traiesti in aceeasi societate nu? ![]() Hai nu te supara...... baga un Guta si iti trece!!!!! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(bulan @ 23 Jan 2008, 17:24) Uite o masina care are ce cauta la:Jurnal de Bord. S-o stapanesti sanatos! Si vezi sa postezi periodic ca multora le cam scade entuziasmul si abandoneaza topicul!!! Uite ca am avut gura aurita.Mai este un topic despre un Leon Cupra care ca si asta a fost abandonat inainte de a fi masina inmatriculata.Entuziasmul a durat cat a avut masina numerele rosii de la dealer.Pacat. |
--------------------
a
b
c
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Probabil ca dupa ce a inceput sa circule cu masina respectiva (Leon Cupra) nu i s-a mai parut asa de extraordinara, si de acolo scaderea de entuziasm. Sau poate e atat de entuziasmat de ea incat nu se mai opreste din condus, poate chiar si acuma se afla la volan consumand kilometri.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
QUOTE(Serje @ 12 Mar 2010, 19:17) In caz ca ai deschis televizorul mai tarziu ... Jurnalul de bord ii sectiune comuna cu daciaclub.ro. Dupa tine doar rablele renault ar trebui prezentate? Daca un user si-a schimbat masina, de ce nu ar avea dreptul sa si-o prezinte? Oricum sunt mai interesante topicule cu alte marci... mai aflii una alta ... doar despre renault si dacia se tot vorbeste pe aici, se stiu toate versiunile si cam tot despre ele, informatiile despre alte masini decat astea sunt mai interesante. Dute pe vwforum si pune tu Reno la "Masina mea" ![]() |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
- GL-35-MRS Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
S-a ales praful pentru ca s-a vandut masina.
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
eduardsebe |
![]()
|
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Mariusgl Si Dacia 1310 este masina, de ce sa nu poti sa faci un jurnal de bord la o asemenea masina. Stai tu linistit ca nu toate sunt rablamente, multi dintre noi au sau au avut aceasta masina. A fost si este o masina destul de buna. NU te obliga nimeni sa citesti jurnalele de bord.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Spuneam mai demult, cu alta ocazie, ca acest forum este unul ecumenic. Dar sensul aprecierii mele era unul negativ. Daca am intrat pe reno.ro, inseamna ca ma intereseaza masinile Renault, nu ce face nea Calache cu al sau Q7 sau tanti Mitza cu Trabantul. Dar e tipic romaneste sa intri pe spatiul altuia si sa-ti parchezi masina pe doua locuri, inseamna ca esti mai smecher ca el.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Mariusgl |
![]()
|
QUOTE(mihai_dorin @ 14 Mar 2010, 13:29) Mariusgl Si Dacia 1310 este masina, de ce sa nu poti sa faci un jurnal de bord la o asemenea masina. Stai tu linistit ca nu toate sunt rablamente, multi dintre noi au sau au avut aceasta masina. A fost si este o masina destul de buna. NU te obliga nimeni sa citesti jurnalele de bord. Am inteles ca si Dacia 1310 este o masina...dar de ce mama masii se mai numeste forum reno.ro????? This post has been edited by Mariusgl: 17 Mar 2010, 19:10 |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ia un calmant si incearca sa asimilezi urmatoarea realitate: sectiunea "Jurnal de bord" e comuna forumurilor reno.ro si daciaclub.ro. Uneori ma surprinde cat de multa lume ignora complet conceptul acesta de forumuri surori, dar imi trece repede.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Mariusgl |
![]()
|
Sa stii ca sunt foarte calm...dar se pare ca limbajul da alta senzatie
![]() ![]() This post has been edited by Mariusgl: 17 Mar 2010, 19:37 |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
Interesanta discutia offtopic de aici, nu am mai trecut de mult prin acest topic. Cred ca Reno si Daciaclub sunt printre putinele forumuri monomarca ce permit jurnale de bord cu alte marci, la vwforum nici macar un anunt de vinzare pt alta marca decit VAG nu am putut posta.
Intr-adevar, cu destula retinere, masina am vindut-o, dupa cum s-a detaliat la link-ul de mai jos, dar este un lucru pe care trebuia sa il fac, sunt momente in viata pentru fiecare lucru: http://www.reno.ro/-VAND-Renault-Megane-RS...26-t166620.html Drept urmare cred ca se poate inchide si acest topic aici (scuze ca am uitat de el). This post has been edited by Frank SF: 16 Aug 2010, 11:11 |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 12:39 |