DACIA POWER TOUR, Sa ne stie lumea
![]() ![]() ![]() |
DACIA POWER TOUR, Sa ne stie lumea
Kruger |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
SUPORT TOTAL
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Si cu ce ar fi mai deosebit decat o intalnire normala intre membrii ? Facem si mediatizare.....dar pentru ce?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai mai castiga unii si altii cate ceva...
Lasa ca cu mediatizarea s-au stricat multe pe aici, mai bine fara mediatizare... This post has been edited by St: 25 Jun 2007, 12:08 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ar fi fain. eu vin .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce s-a stricat cu mediatizarea ? Intreb pentru ca nu stiu. Are cineva idee daca ne trebui aprobare de la politie ?
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
cata vreme nu e o manifestatie de ce ar trebui aprobare ?
sunt niste masini care merg pe sosea ( sper ca fara fite si smecherii ) . nu ati vazut niciodata motociclisti mergand in grup la munte sau biciclisti ( cate 20 ) mergand in excursii ? |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
Este ok ideea. Dar cum a zis cineva mai sus, fara fite si "ghidusi" de doi bani pe sosea.
Sa atragem atentia prin pasiunea fata de masinile noastre, nu prin ... alte metode. |
--------------------
.
.
. .
|
|
Kruger |
![]()
|
Nu m-am gandit nici o clipa ca cineva ar putea sa faca fitze. Mergem sa ne simtim bine, sa fim safe, sa fie totul ok si sa fim frumosi. Daca cineva vrea sa arate ca dacia lui e mai smechera decat alte dacii, si ca se tine mai bine in viraje sau depasiri, poate sa se abtina.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
Bun asa. Sa vedem daca iese totusi ceva.
|
--------------------
.
.
. .
|
|
milucu |
![]()
|
![]() Detinator de 46kW Group: Members Posts: 14 Joined: 28 August 05 From: Alba Iulia/Cluj ![]() |
m-as baga si eu... plecarea cum ii gandita ..pleaca un grup dintr-un oras si pe masura ce trec prin altele se mai alatura cine vrea sau se pleaca dintr-un singur loc..sa zicem din centru tarii de undeva?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- AB 02 XGM DEATH SMILES AT USS ALL. ALL MAN CAN DO IS SMILE BACK.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
buna ideea... ar fi bine sa ne adunam pe orase si sa ne intalnim toti in SIBIU (e in centru, e Capitala Culturala, vor fi multi turisti)... Asadar sa plecam in grupuri din orasele de resedinta, sa ne strangem in SB...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Kruger |
![]()
|
Da, mi se pare o idee foarte buna. In cazul acesta, 2 lucruri sunt musai. Trebuie sa avem toti masinile cu ceva pe ele sa se stie ca suntem impreuna, si trebuie anuntata politia din Sibiu. Am putea avea surprize placute, si ne vor asigura locul de stationare (sper sa nu fim 5 masini), plus faptul ca ne vor insoti in orice miscare. Din punctul asta de vedere, respect ca politia nu-i incuiata la minte, vorbesc din experienta.
Ca sa fie toata lumea in regula, propun intalnirea acolo sa fie intr-o sambata la pranz. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
milucu |
![]()
|
![]() Detinator de 46kW Group: Members Posts: 14 Joined: 28 August 05 From: Alba Iulia/Cluj ![]() |
in sibiu in perioada 20-22 iulie o sa fie raliul sibiului, si apoi crazy bike 27-29 iulie...deci politia poate o sa fie ocupata cu astea...oricum nu cred ca se va organiza ceva asa repede ... apropo o mai organizat cineva ceva asemanator?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
skyflm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 June 07 From: Craiova ![]() |
ba terminati . o sa fiti o ceata de shumaheri .... nu e de ajuns ca fiecare sofer de logan se simte zmeu ? ar fi o catastrofa...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 1,5dci
2008
- B-09-FLM
|
|
Kruger |
![]()
|
Nici eu nu cred ca ne vom putea mobiliza in 3 saptamani. As propune sa mergem la sfarsitul lui iulie, ca sa se linisteasca lumea si sa ne bage si pe noi cineva in seama. Nu stiu daca s-a mai organizat asa ceva, dar exista un inceput pentru toate. Si asta e un lucru foarte frumos de facut, toti o fac, hai sa ne facem si noi astia cu daciile vazuti si auziti. Nu suntem nici mai prosti, destepti, bogati, fitosi decat altii, suntem noi si masinile noastre asa cum sunt ele.
Sky...nu o sa fie nimeni shumahar, iti garantez eu. Nu mergem sa fim teribilisti. Ar fi frumos sa fim cu dacii din toate generatiile. This post has been edited by Kruger: 27 Jun 2007, 22:09 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
c_brati |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 23 May 07 ![]() |
am inteles , ne intalnim, discutam , fiecare se lauda cu DAcia lui, dar la un moment dat o sa vrea sa si demonstreze ce poate masina lui; deci ar trebui sa avem in vedere si un mic concurs organizat -macar niste liniute!
|
--------------------
dacia
berlina
1996 motor1,6
- gj-10-BBB
|
|
Kruger |
![]()
|
Ai dreptate. Dar nu stiu ce fel de concurs s-ar putea organiza...ca doar n-o sa dam liniutze in centrul orasului. Evident ca fiecare va salta capota, portbagajul si fiecare ce mai are, si ne vom lauda cu motoarele, capacele de culbutori, boxele si fetele frumoase de usi.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
milucu |
![]()
|
ba or facut aia cu trabanturile ... ca am vazut odata la stiri ... hai sa facem si cu daciile noastre patrioate:P
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
Kruger |
![]()
|
Cred ca o sa iasa super shtutza.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
deci 3 zile nu a mers internetul, treaba sta asa, Bucurestiul si alte orase din RO isi aduna "brigada" se stabileste un oras de intalnire fiecare oras se duce in locul stabilit de intalnire, un picnic o expozitie... cam asa de preferabil locul de intalnire undeva la munte
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
milucu |
![]()
|
ar fi interesata o trecere a transfagarasanului ... serpentine pline cu dacii:D .. imbina mai multe criterii, ii destul de in mijlocul tarii, munte, peisaje faine
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
salut, da idee buna, eu unul sunt de acord, pot venii oricand, cine vrea sa vina , sa vina
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
c_brati |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 23 May 07 ![]() |
Da, interesanta idee cu Transfagarasanul, desi pe caldurile astea multe motoare o sa cam fiarba putin! Oricum ,eu ma bag, desi nevasta-mea face misto ca vine cu masina de asistenta tehnica in spate pt orice eventualitate.
|
--------------------
dacia
berlina
1996 motor1,6
- gj-10-BBB
|
|
milucu |
![]()
|
pai montati toti radiatoare dealea mari cu EV...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Salutare !!!
O idee super buna din punctul meu de vedere. Numai sa o si realizam. Astfel poate o sa ne cunoastem si noi ma refer si la cei care sunt din alt oras si care logic ca nu pot venii la intalnirile care se tin saptamanal in Bucuresti sau Constanta etc. Super tare. Eu unul sunt deschis la un astfel de eveniment. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
anul trecut cand m fost pe transfagarasan drumul care coboara in jud ag. era o catastrofa plina de gropi.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
si pe mine m-ar interesa..... ar fi super tare sa se faca o mediatizare... eu m-as baga....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
milucu |
![]()
|
un preview al Dacia Power Tour pe Transfagarasan ... din lene am pus doar gemenele patrioticelei mele
![]() si un logo This post has been edited by milucu: 29 Jun 2007, 10:23 Attached thumbnail(s) dacia_power_tour.JPG ( Size: 97.5k ) Number of downloads: 735 dacia_tour.jpg ( Size: 7.68k ) Number of downloads: 607 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:18 |