Probleme Whistler SRT-30R
![]() ![]() ![]() |
Probleme Whistler SRT-30R
parpanel |
![]()
|
||
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
parpanel |
![]()
|
Am citit tot ce ai scris pe aici gogu si mi s-a parut totul foarte util si interesant.
A stat saracul detector si la -15 grade in iarna asta. Oare ce s-a stricat la el si cam cat ma costa reparatiile? This post has been edited by parpanel: 22 Jan 2008, 20:54 |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Sincer, nu stiu, stiu doar ca nu prea le priesc temperaturile extreme (si cald, si frig, desi unii sustin ca l-au tinut in masina indiferent de vreme si nu a avut nimic... Nimic aparent
![]() Du-l la garantie (daca mai are) si spune-le doar ca nu mai merge, fara alte explicatii. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
parpanel |
![]()
|
Garantia din pacate s-a terminat in decembrie
![]() Detectorul si-a facut treaba foarte bine si m-a scapat de foarte multe ori. Acum imi face cu ochiul un XTR 425. Am discutat cu cineva de la un service pentru detectoare si cica procesorul ar fi vinovatul. Solutia: arunc detectorul la gunoi. Daca nimeni nu mai are problema asta cred ca se poate inchide topicul. This post has been edited by parpanel: 23 Jan 2008, 18:57 |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:21 |