Ce ati alege? Logan benzina + GPL sau cu 1.5 dci?, va rog motivati alegerea..
![]() ![]() ![]() |
Ce ati alege? Logan benzina + GPL sau cu 1.5 dci?, va rog motivati alegerea..
CristiZ |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Dintre cele 2 optini, dieselul. Pentru ca e pus din fabrica si pentru ca nu pierd garantia. In plus, eu am o mare teama de a merge cu bomba-n portbagaj.
Totusi, daca ar fi sa nu ma intereseze consumul, as lua oricand un 1,6 16V. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Desi costurile sunt mai scazute cu GPL, eu prefer dieselul. La diesel avem avantajul curbei de cuplu mai bune.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Din motive de cuplu mai mare, dieselul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
am optat pt diesel datorita faptului ca pe GPL se scurteaza viata motorului, iar la diesel consumul scazut, cuplu bun DAR prea putini CP
asa ca ma multumesc cu 1.6 pe benzina |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai clar diesel, macar nu-ti mai ocupi spatiul din portbagaj cu butelia
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
prefer diesel pentru ca iese asa din fabrica si nu mai umbla 'gigel' sa-mi puna gazul.
plus ca are si blana ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
alexshelby427 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 April 05 ![]() |
Diesel ca nu imi mai ocup loc aiurea, e mai putin complicat si are cuplul motor mai mare. Si cu blana...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B 44
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
1. bomba in carca
2. mult zgomot deci 1,6 benzina |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
Diesel ca ramane spatiu in portbagaj si nu merg cu bomba dupa mine si motorul rezista mai mult si motorul asta diesel am auzit ca e unul reusit (si ca e si pe Clio?)
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
GPL- nu se pierde garantia daca este pusa instalatia acolo unde trebuie.
- poti evita sa o instalezi in portbagaj, deci faza cu spatiul ocupat cade. - masina este aproape la fel de 'nervoasa' deci superioara unui dCI. - din contra, durata de viata a motorului creste deoarece gazul este mult mai curat de cat Benzina din RO. - pretul final pentru GPL este mai mic fata de un diesel ( aici se ia in considerare pretul instalatiei si pretul unui litru de GPL raportat la un diesel ) Deci votez GPL. Bafta! P.S. Vad ca a mai votat lumea GPL dar nu a comentat nimic nimeni. Sa vedem si pe cineva care are deja pus GPL pe un Golan |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca era si optiunea 1.6 16v votam, asa ma abtin si raman la Solenza.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
care bomba nene ... de cate cazuri ati auzit voi ? sau macar citit in ziar sau vazut la TV in care au fost probleme cu butelia de GPL .
toti taximetristii au asa ceva in portbagaj . nu exista nici un pericol ! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Asa-i, nu exista nici un pericol, dar daca nu exista il inventam
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Ghici cine isi ia 1.5dCI la toamna? Oare eu? Asa e..
Cuplu mare, consum redus... Imposibilitatea de a fugari masina, in ideea sa ma temperez! Solenza ma indeamna sa o alerg.. ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu te grabi man. Primele o sa fie de test, ceva de genul Golan 1,5 dCI Beta 1.0
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
Phileas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 October 04 From: Bucuresti ![]() |
dar omu nu a specificat ca o ia pe prima. toamna e lunga. daca le lanseaza la SIAB in septembrie, pana in noiembrie o sa vanda destule.
bravo Adrian asa m-am gandit si eu. supernova e prea rapida pentru siguranta pe care o ofera. iar la diesel am vazut ca desi are demarajul mult mai slab tot 160 are trecuta ca viteza maxima ceea ce e arhisuficient. iar un conrum intre 4 si 6l cine nu si-ar dori. si eu votez tot cu dieselul. |
--------------------
DACIA
SupeRNova
2002 Rapsodie
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
dieselul fara discutzie...
benzinarele pe GPL suntun fel de strutzocamile mutante... plus bomba in portbagaj... ma bate gandul de un LGN diesel si pe mine dar numai dupa vreo 4-5 luni - sa se afle problemele pe aici pe forum (ca vor fi destule turbina Lucas doar una din ele) ar fi super un LGN dci de 80cp totushi... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot ce vreau e sa se inventeze Solenza cu 1.6 16V cel putin desi nu ar strica un 1.8 T
![]() Logan nu e masina de smecheri iar eu sunt un smecher ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
nesanatosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 47 Joined: 13 November 04 ![]() |
QUOTE(Daedalus @ 2 Jun 2005, 23:56) Tot ce vreau e sa se inventeze Solenza cu 1.6 16V cel putin desi nu ar strica un 1.8 T ![]() Logan nu e masina de smecheri iar eu sunt un smecher ![]() N-o sa se ,,inventeze'' Solenta cu 1.6 16V.Iar eu n-am auzit de nici un 1.8 T pe Solenta dar in schimb am ,,auzit'' ca vor sa-l puna pe ala de 2.0TFSI(asta o sa fie doar pentru smecheri ![]() Daca as fi in postura de a alege intre cele 2 probabil ca as alege dci:cuplu mai mare(mult mai mare) si o fiabilitate sau mai exact o durabilitate mai mare in timp |
--------------------
Dacia Nova Gti
VW Golf V
- ct-99-xxx
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Am votat GPL !!!! Am multe motive pozitive !!!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Diesel. Nu imi place combinatia cu gazul.
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
ds_vision |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 14 March 05 From: DR TR SEVERIN ![]() |
Diesel sigur fara discutie . GPL mai reduce si volumul din portbagaj, si scurteaza si viata motorului . Posed LGN pe benzina sic...
|
--------------------
DACIA LOGAN
Preference 1.4MPI
- MH-01-UXU
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Diesel pentru pastrarea volumului portbagajului si pentru robustetea motorului. In plus motorizarea diesel conserva mai bine pretul masinii in timp.
A zis careva ca nu trebuie sa pui rezervorul GPL in portbagaj. Dar unde se mai poate pune? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
In locul rotii de rezerva. Roata de rezerva se poate inlocui cu una din aia subtire...
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
QUOTE(gheghe @ 3 Jun 2005, 20:27) Diesel pentru pastrarea volumului portbagajului si pentru robustetea motorului. In plus motorizarea diesel conserva mai bine pretul masinii in timp. A zis careva ca nu trebuie sa pui rezervorul GPL in portbagaj. Dar unde se mai poate pune? Asa arata aceste rezervoare toroidale !!! toroidala1.jpg toroidala2.jpg |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
musicall |
![]()
|
Si ar mai fi acest tip de butelie dupa caum se poate observa mai mic... in lungime !!! cilindrica1.jpg
Fata de asta !!! cilindrica2.jpg |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Diesel. De ce?
-imi place sunetul, senzatia. -pret mai apropiat de cel initial la revanzare. -GPL: orice ati spune voi cu service-uri autorizate, tot un soi de improvizatie este -GPL: spatiu-cat are acel rezervor? 10 litri? ce faci, opresti din 100 in 100 de km sa ralimentezi? Avantaj GPL fata de Diesel: avem motorina puturoasa tare, pe cand GPL-ul cica ar fi mai de soi. Oricum as opta oricand pt. Diesel. |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
QUOTE(musicall @ 4 Jun 2005, 00:01) Si eu stiam ca se poate opta pentru astfel de rezervor, chiar unul ca aceastea as vrea sa imi pun pe SLZ mea dar ce capacitatea are un asemenea recipient? Ai idee?? Bafta! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
musicall |
![]()
|
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:00 |