Un mic accident..., s-a dus ca sania....
![]() ![]() ![]() |
Un mic accident..., s-a dus ca sania....
tallisman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.5 dci
2007
|
|||
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Cel mai bine e sa dai bara jos. Asa o sa vezi mai bine ce pagube are.
Pune si tu o poza sa vedem despre ce e vorba. PS Bine ai venit pe forum. This post has been edited by Mario_b: 2 Jan 2008, 21:58 |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Daca nu iti curge ceva din radiator pana maine...ai scapat doar cu indoitura...
Sper ca ai gume de iarna, si nu din cauza asta ai izbit... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
tallisman |
![]()
|
Poze nu prea pot sa pun... nu am aparat. Daca ajuta pot sa zic atat: daca ma uit la masina din fata nu se vede aproape deloc indoitura. Radiatorul nu e atins. Nu a curs deloc. In privinta gumelor de iarna.... intr-adevar... nu am. Asta e... Invatatura de minte
![]() 2 Jan 2008, 22:25: Inca ceva.. cum pot da bara jos? Unde e prinsa? ![]() This post has been edited by tallisman: 2 Jan 2008, 22:25 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.5 dci
2007
|
|
RIon |
![]()
|
Desi nu te cunosc si nu stiu cati ani ai, te-as urechea pentru ca nu ai gume de iarna, esti pericol pentru tine si pentru altii... fara suparare.
Chiar daca iei bani imprumut, trebuie sa le ai! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bag de seama ca titul topicului este off-topic ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tallisman |
![]()
|
![]() ![]() Stiti careva cat costa o bara noua? |
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.5 dci
2007
|
|
RIon |
![]()
|
Caucicurile te duc srpe 700 ron
![]() Bara nu cred ca are probleme, dar daca tot ai banii... gume de iarna, si multi iti vom multumi... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
tallisman |
![]()
|
Putin offtopic...
Deci - bara respectiva se poate indrepta daca nu e rupta? Trebuie incalzita? (daca is prea off-topic sa imi ziceti ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.5 dci
2007
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Eu pe frigul asta de abea curat parbrizul,dar sa mai dau jos bara.Mai bine te duci la un service,sau la mai multe ,sa testezi piata.Mult succes!
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tallisman @ 2 Jan 2008, 22:56) Salutare tuturor si La Multi Ani! De ceva vreme sunt posesorul unui Logan Ambition 1.5 dci. Toate bune, toate frumoase pana azi. Am intrat la viteza mica intr-o alta masina - impact frontal. Bara de protectie fata mi s-a infundat in zona numarului de inmatriculare. Cumva ABS-ul ți-a mărit distanta normală de frânare? Era gheață sau zăpadă pe jos? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
tallisman |
![]()
|
Era zapada pe jos. Intr-adevar ABS a intrat in actiune, dar am gume de vara, deci nu stiu ce sa zic despre marirea distantei de franare...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.5 dci
2007
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
De fapt vroiam să știu impresia ta ... spui că te-ai dus sanie ... din experiența ta de șofer ... dacă nu ai fi avut ABS nu te-ai fi oprit mai devreme?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa dai bara jos...
Trebuie sa desfaci asa : - cate 2 suruburi la fiecare contra aripa !! apoi scoti marginea aparatorii de plastic de la roata si o sa mai gasesti un surub care fixeaza bara de aripa (pe fiecare parte stanga/dreapta) -apoi sub spoiler o sa gasesti inca 4 suruburi mari si 4 mai mici parca, sunt la vedere si usor de desfacut -in final desfaci cele 4 suruburi de sus (ai acces la ele cu, capota ridicata) si cam asta e !!! atentie daca ai proiectoare in momentul in care scoti bara(spoilerul) sa o manevrezi usor sa nu smulgi vreun fir - cablul de la proiectoare are o mufa chiar sub pompa de servo (partea stanga fata) o scoti pe aia si apoi poti inlatura bara spor la reparatii - eventual sa nu faci ca mine si spala masina inainte ca o sa te murdaresti serios |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
tallisman |
![]()
|
"speed_fane" si "V a L y O" - mii de multumiri (in special pentru poze!). Astept weekendu si ma apuc de desfacut. Radiatorul vad ca e intact. nu a curs nimic. Sper ca nu o sa gasesc vreo "surpriza costisitoare" in spatele dansei (a barii
![]() ![]() Pana atunci... conduceti prudent! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.5 dci
2007
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Vezi-ti de treaba, nu are nimic bara , si eu am luat prin 2006 o lovitura exact acolo, chiar mai zdravana, mi-a strambat numarul si a spart suportul iar armatura barii s-a deformat, indoindu-se de la mijloc, s-a deplasat de la capete si se vad niste mici umflaturi in lateralele buclierului, cam pe linie verticala cu semnalizarile. Nici macar nu m-am ostenit sa o fac pe Casco, nu are absolut nimic, poate intr-o zi o voi lovi mai zdravan si atunci o voi schimba.
![]() Oricum muncesti degeaba deoarece nu stii daca isi mai revine bara la forma initiala ,si sa stii ca arata mai sportiv asa decat cu forma aceea bombata! ![]() This post has been edited by prody: 5 Jan 2008, 14:48 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
misul ploiesteanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 January 08 ![]() |
eu am luat de curind un sut in bara stiga spate, doar e matuita putin nu s-a strimbat de loc, poate fi afectat ceva pe dedesupt ? sa o mai dau jos?
![]() This post has been edited by misul ploiesteanu: 23 Jan 2008, 15:32 |
--------------------
dacia
prestige
2006
- PH VW 1300 1968, VW JETTA 2TDI, LOGAN PRESTIGE pe duca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:35 |