caseta directie, tipu nou vs. tipu vechi
![]() ![]() ![]() |
caseta directie, tipu nou vs. tipu vechi
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
ma interesez si sa vedem cum o fi, fac proba si anunt
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Vizavi, nu mai fa dintr-astea. La cum arata... masina aia, in mod clar ai lilieci p-acolo. Si le strici ochii daca mai deschizi capota.
Exact cum m-asteptam... S-au dat jos bieletele vechi IMPREUNA cu capetele de cremaliera, s-a pastrat contrapiulita, burdufuri de tip nou... Ia zi ydaniel, cum e? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vezi fah mat-lee ca trebuie si alte burdufuri, ca tot te plangeai ca-s proaste alea de VMcomp, eu am gasit tipul asta nou de vreo 3 firme.
This post has been edited by argon: 26 Jan 2008, 20:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
m-am uita ieri la 2 bielete (tn si tv) filetul avea acelasi pas numai ca surubul de la capul de cremaliera era mai lung, dupa mine merge
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca era mai lung filetul la capul de cremaliera (sa-nteleaga si altii, tipul vechi), atunci la bieleta de tipul nou vei renunta la contrapiulita de fixare. NEAPARAT vei folosi solutie de tipul Locktite!!!
Edit: desi ma gandesc ca la tv capul de cremaliera nu era infiletat pana la capat. Daca situatia o cere, poate fi infiletat chiar putin (din cauza reglajului convergentei). Cine poate spune sigur daca la tn se monteaza contrapiulita? Argonel, fuga la estate, beleste burduful si te uita ![]() This post has been edited by Muttley: 29 Jan 2008, 09:46 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
alinushy |
![]()
|
vad la vis-a-vis ca a pastrat-o (piulita)
|
--------------------
Audi
A4
|
|
Muttley |
![]()
|
Ma interesa montajul de fabrica
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Mariuse ce firme mai fac burdufuri pt caseta?in afara de vm comp.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alinushy |
![]()
|
diferenta intre caseta tipu vechi si tipu nou: la caseta tipu vechi filetul din cremaliera este mai lung decat la tipu nou. La caseta tv merg puse bielete directie tv si tn, la caseta tn merg decat bielete tn.
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
Muttley |
![]()
|
Diferentele lui peste prajit!
Deci s-a lamurit. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
alinushy |
![]()
|
acu alta buba
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
Nu le-am schimbat niciodata, sunt cele originale, ultima oara verificate in service toamna trecuta cand am facut geometria, deci presupun ca sunt bune. Am schimbat doar 3 randuri de burdufe(in ultimii 2 ani, ca cele originale au tinut 10 ani)
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
alinushy |
![]()
|
m-au disperat capetele de cremaliera
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca le dai doua ciocane, sunt ca noi...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ydaniel |
![]()
|
ia tip nou:) de uzina;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alinushy |
![]()
|
.....
![]() Attached thumbnail(s) ABCD0002.JPG ( Size: 470.02k ) Number of downloads: 1330 DSC00181.JPG ( Size: 310.57k ) Number of downloads: 1383 DSC00182.JPG ( Size: 524.05k ) Number of downloads: 1436 |
--------------------
Audi
A4
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Muttley |
![]()
|
Nu zi ca ti-ai luat bielete de directie de la dezmembrari....
![]() Alea din magazin nu au sectorul cu hexagon de la capatul dinspre caseta. Se strang cu mana si se asigura cu Loctite. In cutia albastra se gasesc bieleta, burduful, piulitele cu autoblocare si siguranta pentru burduf. Si totusi... Dezmembrari??? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
alinushy |
![]()
|
pai am vazut ca n-are rost, acu astept salariu si sa vedem .... bielete tn sau tv, ca unii zic ca st mai bune unele, altii ca st mai bune celelalte, o sa ma duc la magazin si vedem ce-mi "place" mai mult
![]() LE: in nici un caz, numai noi, alea din poza st de prin garaj de la prieteni ![]() This post has been edited by alinushy: 4 Feb 2008, 08:04 |
--------------------
Audi
A4
|
|
ydaniel |
![]()
|
o bieleta de uzina e cam 70 lei- cu tot ce a zis Matli:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alinushy |
![]()
|
nu era vorba de pret, ce-mi "place" la "lucratura", ce mi se pare mai calitativ, sa nu arate ca facute la schimbu 3
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alinushy |
![]()
|
pai de ce?
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
Baieti, caseta mea de directie se prosti in ultimul hal. Hodoronca tronca pe piatra cubica, drumuri denivelate, se aud zgomote "fier pe fier" si se simte in volan.
Am incercat varianta cu schimbatul tachetului impingator si saibe de reglaj. Am gasit saibe, tachet pauza! Cautand dupa tachet, am intrebat si de casete de directie, si am gasit asa: - caseta directie import, cea mai ieftina, pe la 1.700.000; - caseta "de Mioveni", pe la 2.300.000; - caseta "de Scornicesti" la 3.200.000. Acum, ca sa fiu ontopic, care din astea e de tip nou si care de tip vechi? Un vecin care "se pricepe" precum si nenea de la magazinul auto mi-au recomandat caseta de Scornicesti, mai scumpa dar cica mai buna. Aia e de tip nou sau vechi? Bieletele mele de tip vechi merg pastrate sau trebuie musai bielete noi, daca respectiva caseta e de tip nou? Daca totusi caseta e de tip vechi, merg bielete de tip nou pe ea? Sper ca nu v-am zapacit cu intrebarile ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Caseta de directie este identica ,tip nou ,cu tip vechi , ceea ce difera este (nu stiu exact cum sa ma exprim
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
tachetul impingator nu se prea uzeaza...arculetul se comprima dupa un timp si nu'si mai face treaba.trebuie pus arculet nou si eventual saibe.tachetul impincator cand se uzeaza,volanul capata un joc axial...dinspre centrul volanului spre caseta de directie daca intelegi.la tine ar putea fi si din bucsa de teflon...incearca sa o schimbi.caseta de directie de scornicesti am inteles si eu ca este mai buna...oricum vorbeste si pretul.mecanicul meu are pe dacia lui din 2000 bielete de directie de tipul vechi,el zice ca sunt mai bune.deci merg puse si alea tip vechi
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:55 |