Omologare carlig remorcare
![]() ![]() ![]() |
Omologare carlig remorcare
Snoopz |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 7 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
NU
NU
NU
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Au dreptate cei de la ITP, daca nu e omologat n-ai voie cu el.
Carligul de remorcare trebuie sa se deformeze in caz de impact, iar cele artizanale sunt rigide, distrug masina ce intra-n el. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Snoopz |
![]()
|
|
--------------------
NU
NU
NU
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu zic ca nu...
Vezi partea buna a lucrurilor, viitorul ambreiaj te va tine mai mult ![]() This post has been edited by Muttley: 5 Oct 2009, 19:57 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
s0rinel |
![]()
|
![]() Trucker Group: Members Posts: 66 Joined: 6 August 09 ![]() |
QUOTE Carligul de remorcare trebuie sa se deformeze in caz de impact, iar cele artizanale sunt rigide, distrug masina ce intra-n el pai sa o distruga daca sunt prosti si intra in el eu mi`as pune special pt astaThis post has been edited by s0rinel: 5 Oct 2009, 19:58 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2003
- CT 89 RGD
|
|
Muttley |
![]()
|
Snoopz, inainte de a da carligul jos, cauta parcata masina cu nr de inmatriculare CT 89 RGD si da in ea cu spatele.
Mersi |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
s0rinel |
![]()
|
ce rau e asta ma
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2003
- CT 89 RGD
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(s0rinel @ 5 Oct 2009, 20:56) Sclipitorule, dacă ai bara simplă, și ești lovit din spate, acea bară, prin deformare, va absorbi ceva din energia de impact, și îți va proteja gâtul. În plus, șasiul mașinii, adică partea cea mai scumpă și mai greu de îndreptat, are șanse să scape neatins. Dacă pui cârlig, da, îi faci ăluia radiatorul praf, dar tu o să ai gâtul rupt, și șasiul armonică. Succes la montaj! ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Snoopz |
![]()
|
|
--------------------
NU
NU
NU
|
|
s0rinel |
![]()
|
nu-ti fa tu griji de gatul meu
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2003
- CT 89 RGD
|
|
Snoopz |
![]()
|
Salut!
ca sa nu mai deschid alt thread va pun alta intrebare care nu prea are legatura cu "carligul" Unde se conecteaza comenzile pentru directionarea aerului (cele 3 "manete")?ca am vazut cablul de la ele scos Ce tip de bec se pune pe pozitii? This post has been edited by Snoopz: 14 Oct 2009, 21:20 |
--------------------
NU
NU
NU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:54 |