Dacia Rally Team, pentru nostalgici
![]() ![]() ![]() |
Dacia Rally Team, pentru nostalgici
autom |
![]()
|
||
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Attached File(s) ![]() ![]() |
||
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
chiar ca pentru nostalgici....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
asta e Dacia Rally Team
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca stii la ce ma refer...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu nu stiu. Poti fi mai explicit ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
semit |
![]()
|
Adica niste baieti bine intentionati desigur cu cate o Dacie 1300/1310 ca an de fabricatie maxim 1990 care baga benzina de 10 RON si se dau mari raceri vinerea seara prin diferite zone ale Bucurestiului dar nu reusesc decat sa fie penibili.. sunt cateva dacii vopsite, spalate, curate care merita toata lauda.. dar majoritatea nu, sorry guys. M-am facut inteles acum?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Atunci aveam piloti. Ludovic Balint, Stefan Vasile, Ovidiu Scobai (copilot), Eugen Cristea, Nicu Grigoras, Aurel Puiu, Dorin Motoc etc. erau piloti! Daca nu ma insel, chiar am avut un echipaj care a castigat o speciala cu Dacia 1300 in Mondialul de raliuri in Grecia, celebrul Acropole Rally.
In ziua de azi pe adevaratii piloti ii numeri pe degetele de la o mana: Titi Aur, Bogdan Marisca, Claudiu David, George Grigorescu. Restul sunt amatori. Mi-a fost dat sa aud acum vreo 2 - 3 ani ca amatorii se plangeau de conditiile dificile de desfasurare: la un raliu ploua tare iar la un altul, cel organizat pe langa Barlad (daca nu ma insel), era prea dificil traseul!!!! ![]() Astia sunt majoritatea pilotilor din ziua de azi! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
89 WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 08 ![]() |
Sunt curios daca cei ce vb despre adavaratii piloti stiu si ce implica sa fii pilot,macar la o etapa de raliu sau de vtm si cam cat costa un aN competitiomal,sunt ferm convins ca habar nu aveti .
Va urez un vis frumos in continuare. |
--------------------
Dacia
1300
1977
- 89 tralala
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Eu stiu ce implica sportul asta deoarece am avut sansa de a discuta cu fosti piloti si de a fi pe langa ei cu anumite ocazii.
Faptul ca majoritatea dintre ei fac eforturi mari pentru a alerga in prezent in CNR (si nu numai) este o dovada ca sunt pasionati de raliuri. Asta insa, din pacate, nu ii face si piloti adevarati. Dar poate tu, WRC 89, esti mai in masura sa ne impartasesti despre tainele acestui sport. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Nu cred ca e bine sa intrati in polemici inutile...........
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Nici nu vreau sa intru in polemica. Eu mi-am spus punctul de vedere vis-a-vis de fostii si actualii piloti de raliuri din Romania.
Astept si parerea altora. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.547 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu il uita pe Dan Necula.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Schumy1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 2 February 08 ![]() |
De BMW-ul lui BOrbely ati auzit prin anii 87 ? dar de Dan Marchidan sau de nea Relu Cladoveanu? si multi altii.....era sa uit .....de Vrajitoru care a decedat din nefericire in urma unui acrosaj finalizat in pom la Galati?
16 Feb 2008, 23:17: A era sa uit.....ca fapt divers....in momentul de fatza.......la raliu sunt cel mult 10 piloti care merita restul sunt baieti cu bani multi care ii chinuie talentul.......cu parere de rau o spun......sunt masini diferite......care nu scot in evidenta pilotul......ci doar valoarea lui in bani......totul se raporteaza la material competitional....diferentele sunt mari si poate d-asta si lipsa de interes a publicului........pt ca fosilele si dinozaurii sunt din pacate si in acest sport ca in toate domeniile din nefericire. This post has been edited by Schumy1: 16 Feb 2008, 23:17 |
--------------------
Dacia
1300
1983
- B-57-HJY
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
semit |
![]()
|
Vorba aia .. cine se scuza se acuza
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
f.frumoase filmuletele...cu toate ca le-am mai vazut de cel putin 5 ori...merita de fiecare data...
bine zis: semit moderator cu IQ mic This post has been edited by cristigeo69: 13 Mar 2008, 19:18 |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 13 Mar 2008, 21:07) Vorba aia .. cine se scuza se acuza ![]() ![]() bla bla.. vezi ca puiu cand a iesit din ou a avut alta soarta, s-a facut cocos si a dat cu cocoselul in masa. |
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bodel @ 13 Mar 2008, 19:02) Prietene, cand o sa vezi o masina din DRT facand tampenii la Carol sa vb.,pana atunci ....shhhi. Numai bine, in rest ptr acei deranjanti de la carol si de pe forum, sa aiba soarta lu` puiu. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Ja_Rule |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 October 07 ![]() |
Semit sunt curios cat mai platesti la Sedanu` ala B84964? Ai curaj sa te juri, sa n`ai parte sa`ti platesti valoarea reziduala la masina si sa trebuiasca sa o vinzi, ca toate masinile din D R T sunt pana`n `90?
|
--------------------
Dacia 1999 B 79
L E M / Oltcit 1989
B 05 N U H si nimic mai mult Member of : Dacia Rally Team / Midnight Racers
|
|
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
A mea-i '91..
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
- B 28 CUA Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
|
|
Ja_Rule |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 October 07 ![]() |
normal .. cand ai Renault Megane Sedan 2004 dCi , te cuprinde asa o senzatie de nedescris ... te crezi puiu` .. iti vine sa`ti strangi cocoselu`n menghina
|
--------------------
Dacia 1999 B 79
L E M / Oltcit 1989
B 05 N U H si nimic mai mult Member of : Dacia Rally Team / Midnight Racers
|
|
semit |
![]()
|
QUOTE(Ja_Rule @ 13 Mar 2008, 21:27) Semit sunt curios cat mai platesti la Sedanu` ala B84964? Ai curaj sa te juri, sa n`ai parte sa`ti platesti valoarea reziduala la masina si sa trebuiasca sa o vinzi, ca toate masinile din D R T sunt pana`n `90? e cumparat cu banii jos stimate user cu 4 posturi ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
relu.ralu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 December 07 From: cluj ![]() |
cu lentu moldovan are cineva ceva filmulete?
ca tot i-ati mentioonat pe cei vechi...si devarati...au pilotatul in sange... Daca i-ati da o masina la Lentu moldovan garantez ca si la 70 si de ani ar face pe multi din campionat de rusine |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- xx 81 ARG
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Apropo de gasca DRT. Saptaman trecuta, vineri sau sambata seara eram pe la Socului cand din dreapta mea se auzea o toba gaurita. Masina era o Dacie (evident, ca de aia am postat aici) 1300, culoare albastru inchis si un sticker pe luneta in partea de sus cu Dacia Rally Team.
Impachetati in ea 4 'peruși' care erau mandri nevoie mare cand tura 'perușul' sef masina. M-am mirat ca nu a plecat cu 'scârț', probabil consumase deja jumatate din portia de benzina rezervata pe acea seara cand a turat-o in gol. Din partea mea, racerii astia fara frane merita numai: ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
b 89 wrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 13 November 06 ![]() |
sunt ferm convins ca perusii sau pescarusii tai nu erau amici cu {gasca DTR}cum spui tu poate nu si vazut bine ce scria dar stickerul cu drt de obicei se pune pe parbriz si masina albastra 1300 nu prea am decat eu la drt acolo care nu a fost scoasa pe strada de aproape o luna si asta pentru ca nu am {avut benzina }cum spui tu inearca pe la alte cluburi cu perusi pescarusi ciori etc mai sunt si altii ca exemplu DRC din cate stiu eu ei ai stiker pe luneta o zi placuta si daca ai probleme cu vederea iti recomand un oftalmolog
This post has been edited by b 89 wrc: 26 May 2008, 12:31 |
--------------------
dacia
1300
1977
- B 89 W R C dacia aia de care ti-a zis mata sa te feresti
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Daca 'nu prea ai decat tu' dacie 1300 albastra cu toba gaurita, inseamna ca erau niste impostori care vroiau sa para ca fac parte din clubul vostru ravnit de raceri patimasi.
Cu vederea nu am probleme, multumesc de grija. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Semit sunt curios cat mai platesti la Sedanu` ala B84964? Ai curaj sa te juri, sa n`ai parte sa`ti platesti valoarea reziduala la masina si sa trebuiasca sa o vinzi, ca toate masinile din D R T sunt pana`n `90?"
![]() ![]() Incredibil ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
Are dreptate baiatu`, a lui Dsign e 2004
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Daca tot vi s-a facut pofta de raliu: Filmul Raliul 1984
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:27 |