Frana de mana cu cea de picior, sfaturi,pareri..
![]() ![]() ![]() |
Frana de mana cu cea de picior, sfaturi,pareri..
Gulli |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
berlina
1997 versiunea 1310
- B 87 GUL
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Intradevar, trage aer pe la bucsaraie... dar mai repede schimba tu garniturile la pistonase.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Gulli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 January 08 ![]() |
p.s. pana si searchul pe google e mai varza decat sugestiile si rezolvarile voastre..vreau doar sa spun ca aici se gasesc raspunsuri la intrebari ..sau cel putin iti faci o parere despre problemele care le ai cu titiul ...
![]() <span class='edit'>25 Jan 2008, 15:19:</span> vis-a-vis..chiar despre asta ziceam..dar nu stiam cum sa le spun..pistonasele alea ..cum le schimb bucsele fara sa imi sara tamburii?merci anticipat.. ufff...am facut o mica greseala ...eu mereu incurc tamburii cu sabotii ..mda..cum sa schimb bucsele pistonaselor de la saboti,fara sa imi sara de pe locul lor? This post has been edited by Gulli: 25 Jan 2008, 15:22 |
--------------------
Dacia
berlina
1997 versiunea 1310
- B 87 GUL
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Desfaci arcul ala care tine amandoi sabotii.
Vezi ca-i f...tere de pus la loc. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
io zic sa schimbi si sabotii fiindca aia ti-s prea uzati si atunci pistonasele ies prea mult in afara cilindrului.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
incearca tamburii pe spate de breack
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:22 |