Un vis frumos..., concurs
![]() ![]() ![]() |
Un vis frumos..., concurs
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Lacetti, HHR si Captiva.
Doamne ajuta ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Captiva, Lacetti, Epica . Doamne ajuta!
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Captiva, Epica, Lacetti.
Care e premiul ? Nici nu m-am uitat, m-am inscris si eu asa ca v-am vazut pe voi... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ce ai votat, ala este premiul, totusi citeste...
This post has been edited by bobo77: 14 Nov 2007, 20:28 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
mumia2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 2 February 07 ![]() |
Lacetti , Epica , Captiva ... la ce noroc am sigur castig
![]() |
--------------------
Suzuki
Swift
2008 Dacia Logan Laureat Plus 1.4 MPi
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Eu fusei mai modest. Aveo, Lacetti, Spark...macar de-o pica vreunu.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
lacetti break , captiva , spark
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
HHR / Aveo 5 usi / Captiva as fi pus, dar am aflat acu' ca s-a bagat frate-meu deja pe lista si cum prin regulament scria ca trebuie sa existe numai o participare per familie ma gandesc sa nu-i anuneze lui cumva premiu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cele mai scumpe!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Me too
![]() |
--------------------
|
praxis |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 73 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Lacetti, Epica, Captiva
Promit ca nu vand Dacia daca da norocu peste mine ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L + GPL
1996
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Epica, Aveo sedan si Lacetti.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Va aruncati cu datele personale peste tot unde apucati o tomboloniada, si dupa aia va mirati ca sunteti spam-ati cu tot felul, va suna de la nu stiu ce "firma" pentru nu stiu ce sondaj privind gradul de satisfactie pentru tampoanele igienice, etc, etc, etc.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Driverx, fac pariu ca n-ai castigat nici macar o surpriza turbo vreodata, asa-i?
Si io sunt de aceeasi parere, in principiu. M-a contrazis fiica-mea in uichend cand a castigat o tombola, din 500 de participanti. Ia nu te mai uita pe unde calci! (Si dup'aia participa si tu). |
-------------------- |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Da, am castigat eu odata niste bilete la cerbul de aur ... la o tombola dintr-aia cu capac.
Nu va ganditi la seara de gala. Ultimul rand, ultima zi, seara folclorica. Castigatorul masinii o sa primeasca probabil masina de drive-test, 50k km pe ea, julita, si-o sa trebuiasca sa apara in clipuri publicitare, o sa va cunoasca tot orasul. Si cand o sa va sune pe mobil toti neavenitii parca vad ca veniti pe topicul "ajutor, ma sacaie un nenorocit de 3 zile pe mobil" Continuati sa visati mai departe ("dormi linistit, ... vegheaza pt tine") Inca ceva. BD-urile astea cu date personale se vand pe bani grei. This post has been edited by hash: 15 Nov 2007, 10:19 |
--------------------
-
-
-
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Captiva, Aveo 4 usi, Spark.
This post has been edited by V a L y O: 15 Nov 2007, 10:22 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Captiva,Lacetti,Epica!
La ce noroc am nici macar un poster cu ele nu castig ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
eu nu am participat dar va urez tuturor noroc si bafta!
![]() |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 15 Nov 2007, 09:51) Pariu pierdut. Castigat turbo-uri, castigat la loz in plic, castigat recent la bingo in concediu in turcalet(z)ia. Ce mai vrei? ![]() 15 Nov 2007, 11:59: QUOTE(hash @ 15 Nov 2007, 10:15) Exact....GREI... Oricum, asteptam topicurile cu bipurile.... This post has been edited by driverx: 15 Nov 2007, 11:59 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(tgg2k @ 15 Nov 2007, 12:49) La fel si eu ![]() QUOTE(driverx @ 15 Nov 2007, 12:58) Pariu pierdut. Castigat turbo-uri, castigat la loz in plic, castigat recent la bingo in concediu in turcalet(z)ia. Ce mai vrei? ![]() <span class='edit'>15 Nov 2007, 11:59:</span> Exact....GREI... Daca citesti , pe site-ul lor spune ca nu au dreptul sa vanda nimic .. bla bla , doar ei putand folosi datele . Doar ca ... isi rezerva dreptul de a te suna , a-ti trimite mesaje , e-mail , etc ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 15 Nov 2007, 12:23) .... Daca citesti , pe site-ul lor spune ca nu au dreptul sa vanda nimic .. bla bla , doar ei putand folosi datele . Doar ca ... isi rezerva dreptul de a te suna , a-ti trimite mesaje , e-mail , etc ![]() Bla bla bla. Dovedeste ca EI au incalcat acest agreement si ca din cauza lor firma obscura X te-a sunat sa te intrebe de tampoane.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
mda .... no comment
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
driverx |
![]()
|
Sau pretena.....la lansarea MCV-ului, nu a avut chef sa ii luceasca ochiu prin MCV, da' ia lucit ochiu cand era tomboloniada cu marele premiu un MCV. Binenteles, s-a facut anul de atunci, noi tot cu rabla asta am ramas, in schimb ea primeste mai des ca mine (proprietar cu acte si date personale la Dacia) tot felul de plicuri si spam-uri si toate tampenii. Probabil Dacia s-a suparat pe mine ca nu le-am trimis plicul ala infect cu intrebari dupa ce am ridicat rabla.....
Pana sa ii luceasca ochiu dupa MCV, Dacia nu o stresa DELOC. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pana acum am 18 numere in Block List. Asa ca...lasa sa sune
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
faci planul de reciclare la hartie ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Pai pe principiu asta nu o sa cistigam niciodata, ca nu jucam, la loto ca nu avem noroc si jucam degeaba, la alte concursuri ca ne dam datele personale si ne suna cutare. etc.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
driverx |
![]()
|
Nu e vorba de asta. Dar fiecare isi pune in balanta lucrurile. Da' multi n-au ce sa puna in balanta, ca nu realizeaza costurile reale sa dai cu datele in stanga dreapta, doar asa manat de mirajul unei masinute castigate cu o fundit(z)a faina rosie pusa pe plafon......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Io am participat, dar am bagat numaru' lu driverx
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
am participat si eu
![]() una o pastrez eu .... doua le bag la bursa aici pe site ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:20 |