Priveste! sectorul 4, de adrian inimaroiu
![]() ![]() ![]() |
Priveste! sectorul 4, de adrian inimaroiu
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pt. 7% sa te omori acum la cozile astea....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Aha. Stiam eu ca-ti dai cu presupusu'. E bine ca mai faci si tu miscare, practici sportu' national.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mah! Tu esti omu' lu' Negoita...
![]() Faptul ca sectorul 3 arata ceva mai bine (parere bineinteles subiectiva) nu ma face sa bat din palme. Esti naiv daca crezi ca cineva stie cu exactitate procentele. Nici cei ce fura banii nu le stiu asa cum ceri tu. Nu tre' sa ai facturi/bilanturi in fata ca sa vezi ca se fura, trebuie doar sa privesti in jur si sa vezi ca trotuare proaspat asfaltate sint gaurite la o luna doua, spatii verzi amenajate (pe bani... banuiesc) si la 2 luni betonate si transformate in parcare (nu zic ca nu sint necesare parcarile, dar pentru ce naiba intii amenajezi un spatiu verde si dupa 2 luni te gindesti sa torni beton peste el?), borduri "supra-etajate", etc, etc. Era sa uit... trotuarul din fata blocului meu , dupa ce a fost asfaltat ca lumea... ce crezi? la 3 luni l-au decopertat si l-au asfaltat din nou (info. "pe surse"- de tanti Udrea ![]() This post has been edited by mariuscond: 29 Jan 2008, 12:52 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
TOTI fura...nu stiu ce va mira atat... CAT? nu se stie...MULT? categoric!
Ideea e oricum daca vine altul si ala va fura tot la fel de categoric...Cat? Depinde cat de foamea in glanda e.... Problema cu toti primarii e ca TREBUIE sa mai faca si cate ceva... Ca il fac de o mie de ori sa scoata banu', ca ...etc...dar trebuie sa faca ceva, ca altfel nu vine decat sa fure... Despre Negoita, il aseman cu Mazare... Oricum decat mizeria din sectorul 4, mai bine furaciunea din sectorul 3! Asta ptr. omul de rand care se duce la vot! La pariu ca vor iesi si Negoita si Mazare din nou primari? |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
mariuscond |
![]()
|
Pariez... ca ies din nou!
![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Primaria Municipiului Bucuresti a dat un ucaz anul trecut prin care, pe toate contractele de reabilitari de strazi, se ordona executia de lucrari necesare implementarii retelei metropolitane de fibra optica.
Lucrarile respective consta, in principiu, din saparea unui sant relativ mic si de pozarea pe fundul gropii a tevilor prin care vor trece candva cablurile de fibra optica. Ma rog, cateva camine in zonele de intersectii si apoi astuparea santului respectiv. Aspectul legal al problemei a fost insa complet ignorat de Primarie, firmele care executau lucrari de reabilitare a strazilor si trotuarelor nu au indraznit sa semnaleze ca noile lucrari comandate depaseau sfera activitatilor pentru care primisera autorizatie de construire, ca sa nu mai spun ca se lucra si fara proiect. In momentul in care a intervenit Inspectoratul de Stat pentru Constructii, constructorii au fost amendati si lucrarile s-au oprit pana cand se va intra in legalitate. Asa, sa va faceti o idee despre cum vede dl. Videanu ca se pot desfasura lucrurile intr-o capitala europeana. Cat despre cei de la sectoare, e si mai trist. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
Da' prin sectorul 6 ce v-a placut? Ca exista Plazza Romania?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
Nu uita buticul de la Cotroceni, care se construieste.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
alinakes |
![]() ![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Azi InimaMare asta cica sustine conferinta de presa ca sa explice ce si cum e cu brosura si ce s-a infaptuit prin sector, cred ca e cam prima lui conferinta de presa in 4 ani.
Vor acum Carcotasii sa ii ia interviu la radio (ora 09.30) sper sa il faca de c*c*t rau de tot ! ![]() F***-l in partea cu care ingurgiteaza, a comparat sectorul 4 cu Gabi Szabo si cica Gabi statea la coada 19 tururi de pista din 20 si in linie dreapta apasa acceleratia. Asa si el astazi va anunta in conferinta de presa ca va apasa butonul turbo. Al dreacului s-a uitat cam mult la cartuun netuorc sau la iute si furios. Moama ce m-a enervat acum , mai rau decat a reusit in 4 ani. ![]() Ce nesimtit ! Sa-i dea D-zeu numai gropi inaintea masinii personale!!! ![]() This post has been edited by alinakes: 30 Jan 2008, 09:41 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
sunt de acord cu ''mariuscond"
Multlaudatele camere de supraveghere sunt praf in ochi. Caz concret, masina ''sparta'' in parcare, dus la sectia 13, dat declaratie...,intrebat de camerele in discutie...,raspuns: nu avem posibilitatea de a inregistra ... vax! Fac mentiunea ca furtul a fost comis intr-o zona in care, camera avea ''vederea'' larga... asa ca sectorul 3, este peste celelalte dar... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mda, camerele de supraveghere sunt bune doar la dat amenzi, nu si la prins vreun eventual hot...
|
--------------------
.
.
.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am primit si eu brosura aia, si din ea am gasit doar Brancoveanu pe care se lucreaza pentru latire sosea si parcari si intrarea Gilaului de langa plus unde lucrez la care se misca ceva, in rest figureaza si strada mea cu modernizare parcare dar nimic, am un sant cum intrii pe strada (defapt santul ala a existat de 30 de ani acolo numai ca dupa asfaltare sa spart iar acolo) in rest nimic, a si era sa uit inca se lucreaza pe oltenitei de un an de zile
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ceea ce nu cred ca stiti multi dintre voi, este ca spre sfarstul anului trecut, acest iubitor de baieti, a facut un imprumut de 1620 miliarde ROL (cca 45-50 milioane euro) pe o perioada de 20 de ani. Asa ca sa vedeti ce o sa traga asta anu asta sa faca ce nu a facut pana acum...
Iar unul dintre proiectele marete ale dragului nostru primar este..............un AQUA PARK in parcul palatului copiilor. Proiectul este, a fost sustinut si neaprobat in consiliu, dar din ce am inteles, in curand ar avea sanse de reusita sa treaca ![]() ![]() Maine dupa amiaza (la 4-5, nu stiu exact) este sedinta de consiliu la PS4. Asa ca daca vreti sa participati....Eu sper sa ajung, iar daca nu, aflu ce se discuta maine si am sa va informez maine seara. Iar la viitoarele alegeri, din cate am inteles, InimaROIU! va candida din partea PNG-ului! ...si cand ma gandesc ca i-am facut si campanie nemernicului in 2004... ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
daca ar candida la primaria 4 primarul sectorului 3 ar avea un vot din partea mea ca a facut ceva din sectorul ala, dar am inteles ca o sa candideze la primaria generala, acum omul nostru de la P4 face si el acum proiectul de urbanizare integrat ca de se apropie alegerile
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
vijelie |
![]()
|
Domnu' @kire, eu sunt de parere ca daca un proiect (bun, rau, nu mai conteaza) este aprobat de consiliu, nu vad de ce trebuie pus la zid doar cel care l-a initiat si propus.
Si apropo de presupusa lui orientare sexuala, cand te-ai convins de acest lucru? Cand i-ai facut campanie sau dupa, cand ti-a intors, ca sa zic asa, spatele? This post has been edited by vijelie: 31 Jan 2008, 08:36 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
am vazut acu vreo cativa ani la stiri un reportaj despre un primar ditr-o localitate de undeva de prin america latina. satenii l-au legat de un stalp, au turnat benzina pe el si i-au dat foc. asta pt ca primarul era corupt si se ocupa numai de imbogatirea personala. cred ca o intamplare de genu astia la noi i-ar trezi pe multi sau ar sta dracu acasa in loc sa minta.
poate am fost off topic dar nu am cum sa nu fiu nervos cand, in pitesti, in fiecare zi imi rup masina pe strazi, dar pentru reabilitarea centrului sunt bani care si asa o sa fie un mare rahat. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu in Pitesti si-a dat foc o amarata acum cativa ani in fata Primariei ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
ba da. chiar in fata primariei...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@Vijelie
1.Corect. Dar proiectul nu a fost aprobat, iar eu ca cetatean al sectorului 4 sunt revoltat de faptul ca primarul nostru in loc sa faca efectiv ceva, isi pierde timpul cu astfel de proiecte. nu zic ca nu ar fi ok un astfel de parc acvatic, dar nu este momentul pt el acum. Sunt alte prioritati. Iar pe viitor ar avea sanse sa treaca....nu inseamna ca a si trecut. 2.Cat priveste orientarea lui sexuala.......asta este convingerea mea! Negoita continua la sectorul 3. Cel putin asa se stie la momentul actual. |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu sunt avocatul lui Inimaroiu, dar nu am auzit pe nimeni zicand "Da, sunt convins ca e homosexual, dar il sustin fiindca nu din aceasta postura va gospodari un sector".
Asta apropo de fatarnicia celor din jurul candidatilor... This post has been edited by vijelie: 31 Jan 2008, 14:44 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kire |
![]()
|
Nici eu nu am auzit. Si poate convingerea asta o am de un an, doi.... de ce nu ai luat in calcul si varianta asta?
Cat despre fatarnicia din jurul candidatilor.......atunci m-am inscris in partid, si eram un tanar militant. Nicidecum unul din cei din jurul sau... |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
vijelie |
![]()
|
E, nu neaparat la tine m-am referit.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 08:15 |