Asigurari FATA?, impresii pareri?
![]() ![]() ![]() |
Asigurari FATA?, impresii pareri?
denisCT |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
viperd21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 February 09 ![]() |
@85dci : se pare ca nu esti singurul ...din pacate asa am patit si eu. Insa iti spun ceva...ei vor continua sa faca si CASCO pt autoturisme, insa reziliaza contractele celor care au avut daune anul trecut. In cazul meu, dauna a fost o zgarietura. Mai aveam 2 luni de contract. Poti citi aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=138986&hl=
|
--------------------
Fiat
Bravo
2008
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
In plus, azi mi-a zis brokerul ca nu mai incheie contracte pentru masini mai vechi de 2007
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
85dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 15 August 08 ![]() |
da, am vazut ca incheie in continuare polite de asigurare, si cred ca vor incheia in continuare...dar nu inteleg de ce denuntarea asta unilaterala....doar pentru o zgarietura? sau un stop?, din cauza asta nu sunt client bun? ca am pagube? dar daca nu as fi platit o rata(in cazul in care nu as fi platit integral), ce fel de client as fi fost?...
acum mi-am facut la Generali, sper sa fie ok, dar mai presus, sper sa nu ma folosesc de ea. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 Dci
2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
fata asta nu e aia,care la doua daune,iti reziliaza contractu
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
C@talin mai bine te abtineai
sa vezi ce trist e la restul asiguratorilor la care ai fransiza la daune de 50 sau 100 euro! FATA cred ca e singura care nu percepe asa ceva. |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
viperd21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 February 09 ![]() |
@85dci : exact asta a fost si semnul meu de intrebare. de ce nu au pus mana pe un telefon si sa spuna "mai omule, esti un pericol public si vrem sa facem un act aditional la contractul existent prin care sa iti marim taxa de asigurare". Daca ar fi dat dovada de profesionalism( pt ca totusi e vorba de o firma care are nevoie de imagine ) sau macar de putin bun simt ( desi e clar ca nu e cazul ), as fi inteles ca macar au facut un minim efort.
@rokos, eu sper sa nu ai nevoie de asigurare, indiferent de firma la care o faci. Insa gandeste-te ca daca parchezi masina la vreun hypermarket si te "sterge" din greseala un sofer grabit, o sa ajungi sa umbli dupa alta societate de asigurari, pentru ca o sa ramai fara contract, chiar daca ai platit la timp toate ratele pe care te-ai obligat sa le platesti. This post has been edited by viperd21: 5 Feb 2009, 22:54 |
--------------------
Fiat
Bravo
2008
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
eu am asigurare la Fata, am avut si o dauna la ei. Am vorbit cu agentul si l-am intrebat de ce denunta contractele. Cica nu e o regula generala, doar la clientii o rata a daunalitatii foarte mare, si cu mai mult de 2 daune. Asigurari fac in continuare fara fransiza, dar numai la autovehicule inmatriculate dupa 2006. La cele mai vechi se face cu aprobare de la Bucuresti.
Se cunoaste faptul ca toate firmele de asigurari nu mai au profitul din anii anterirori, si denuntarea unor contracte e o masura de limitare a pierderilor, la fel fransiza la alte firme a fost introdusa. Deci nu vad care-i probelma lui C@atalin. Numai bine! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
In curand o sa faca asigurari doar la masini care stau in garaje si reduceri de 1% pt fiecare luna in care nu iesi cu masina in oras.
Si-a primit cineva banii inapoi pana acum dupa denuntare? |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
85dci |
![]()
|
DA. eu am fost ieri sa ridic jumatate de polita adica 173 de euro, bani care mi-au fost returnati in lei.
faza tare e ca atunci cand am fost sa iau banii eram carcotas si am inceput sa fac "glume" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 Dci
2008
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Wow eu am la ambele masini Casco la ei.La una am avut un incident duminica ,am gasit bara julita plus aripa.Luni am fost la ei,au constatat ,ma gandeam ca imi vor revopsi bara,cand inspectorul a spus ,e pacat e masina noua,mai bine o schimbam bara dar cu regres la noi la sediu.Eu da f bine ma bucur,nu ma asteptam.Marti la 8 eram la Serus ,am predat masina ,inginerul aaa ca mai bine va reparam bara nu are rost sa o schimbam.Eu daca scrie pe constatare schimbare ,o schimbam nu o reparam.El ok astept masina vineri.Sper sa nu imi retraga si mie contractul casco ,chiar sunt baieti buni.Eu am pe tot anul la ei ,hmmm.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
denisCT |
![]()
|
Nu inteleg cum face regres daca nu exista vinovat. Eu zic ca avea nevoie de o bara...
This post has been edited by denisCT: 11 Feb 2009, 22:05 |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Miria |
![]()
|
Regres ,in sensul sa le duca cei de la Serus bara la sediu.Nu stiu ce vor sa faca cu ea,probabil sa o pastreze amintire,habar nu am ,eu oricum nu aveam ce face cu ea.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
Miria |
![]()
|
Deci,cred ca maine ma duc peste cei de la Fata,cu violenta. Astia sunt neseriosi sau cel putin inspectorul de daune. Eu joi am avut masina gata, au trimis baietii devizul insa ***atentie la limbaj*** asta nici pana astazi nu da acceptul de plata, masina fiind imobilizata la Serus. Pana acum raspundea la telefon, acum face pe surdul. ***atentie la limbaj*** Cand are de gand sa imi dea acceptul, chiar asa de greu e sa dea un fax? Nu stiu ce sa zic ,sunt plin de draci.
Editat de moderator: Nervi, nervi ... dar limbajul civilizat trebuie respectat. This post has been edited by Tudor: 16 Feb 2009, 15:09 |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ce termen de raspuns este scris in contract. Ar fi fost bine sa fi aflat asta la incheierea politei, de la cel care ti-a vandut-o, dar daca el nu ti-a spus, pune mana, citeste contractul si vezi ce zice. Eu nu stiu ce zice, dar majoritatea asiguratorilor specifica 4-5 zile lucratoare de la primirea actelor de la service. Daca e tot asa si la Fata (eu as paria ca da), atunci esti in termen. Suna la Fata, noteaza-ti cu cine vorbesti si asigura-te ca au primit faxul cu factura de la service. Vezi cand l-au primit si de atunci curge termenul.
Pana la scurgerea termenului te sfatuiesc sincer sa discuti calm si civilizat cu inspectorul si eventual sa il rogi sa te ajute sa ti-l dea mai repede. Crede-ma ca iti spun din experienta, daca o sa ridici tonul la el poti fi sigur ca vei primi acceptul verificat la sange si la cca 1 zi dupa expirarea termenului (asta in cazul fericit in care nu ti-l intoarce pe motiv ca nu se vede corect scrisa seria sasiu sau pentru vreo alta chichita). Toti inspectorii, indiferent de asigurator, fac asa pentru a se proteja. Majoritatea se cunosc, au lucrat fiecare pe la 4-5 asiguratori. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
@ MIRIA: inseamna ca nu ai mai avut pana acum incidente cu casco. la toate societatile este acelasi lucru, astepti maxim 1 saptamana dupa confirmarea de plata. nu ai de ce sa te enervezi atat.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
s77ven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 November 05 From: Bucharest ![]() |
@Miria ..ai PM cu modul cum am rezolvat eu
|
--------------------
Renault
Scenic
Clio 2006 Scenic Confort Dynamique 1.5dci 80cp
2004 Clio Symbol Confort Expression 1.4 8v |
|
Miria |
![]()
|
Multumesc s77ven dar am rezolvat ,astazi m-am dus pana la urma la Fata si am vb ,din buzunar nu as fi platit ar fi fost prea scump ,plus sa ma cert cu ei sa imi dea banii nu ar fi avut rost.Multumesc pana la urma.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
85dci |
![]()
|
cum ai rezolvat pana la urma? caci si eu o sa am o bara de pus la ei, si posibil sa intampin aceleasi probleme...oricum data trecuta am stat o saptamana si ceva pentru accept, dar acum s-au schimbat datele problemei. nu mai sunt asiguratul lor, doar ca evenimentul a fost produs in perioada asigurata.....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 Dci
2008
|
|
Miria |
![]()
|
Pai daca numai esti asiguratul lor nu stiu ce sa zic,iti pot spune pa de la departare .Ce sa fac am sunat pe broker ce imi e prieten ,asta a zis ca o sa vb cu directorul,l-am sunat pe inspector tot facea pe surdul,m-am urcat in masina de servici si m-am dus peste el.Eu rosu la fata nervos scandal,el stiti tocmai va trimiteam acceptul de plata sa mergeti sa luati masina.Eu o da clar,si am stat langa el cand a trimis faxul,dupa aceea s-a oferit sa ma duca cu masina lui sa imi ridic eu masina,el avand sa faca nu stiu ce poze pe acolo.Pe drum m-am imprietenit cu el ,chiar super de treaba baiatul,am descoperit ca aveam aceleasi gusturi in materie de femei ,muzica,concedii.Eu inca sunt asigurat de ei,la 2 masini platit integral.Daca tu numai esti ,nu stiu ce sa zic,ca service alege Serus Platforma Militari la mine a iesit impecabil mai putin niste puncte de gunoi ce ies la polish am inteles.Bafta
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Daca dosarul de dauna este deschis pe perioada valabilitatii politei de asigurare, de ce sa ii zica "pa" ?
Atata timp cat polita de asigurare era valabila la data evenimentului, societatea e obligata de contract sa-l despagubeasca / sa plateasca reparatiile necesare. |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Am facut si eu azi constatarea, m-a lovit ceva in parcare ca nu pare urma de masina, in fine, nu mai conteaza. Ce am aflat si eu, singurul centru de constatari e mai sus de Eroilor spre Stirbei langa BCR-ul de pe colt...SINGURUL din Bucuresti. Am stat cam o ora si ceva. Sa vedem cu plata cum o sa decurga.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Miria |
![]()
|
Domnul Fuzz recomand Serus ,adica probabil acolo o sa o si faci,ai vazut au decontare directa cu Serus Carrefour Militari.Super service ma rog ca in fabrica numai iese ,dar nu exista nici o nuanta de culoare.Eu am colaborat extraordinar de bine cu domnul inginer Pana,un om deosebit.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Multumesc pentru sfat. Am vazut ca au decontare directa dar o sa mai dureze pana o sa ma decid unde o sa o fac.
|
--------------------
Renault
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Fuzz |
![]()
|
Am facut devizul ~2100 ron pentru 2 repere de revopsit si schimbat cheder. Am fost sa duc chitanta la Fata, au zis ok, in maxim 20 de zile se va face plata. Momentan, totul bine.
|
--------------------
Renault
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Cat de tare poate sa fie asta cu denuntul contractului daca ai avut daune. Sunt curios daca te duci din nou la ei daca iti fac CASCO... bineinteles tot fara franciza.
![]() This post has been edited by FILter: 15 Mar 2009, 10:31 |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
FATA mi-a facut masina in 3 zile, am avut capota de indreptat/vopsit (a iesit excelent) , far dreapta de schimbat, bara de indreptat si placticele de la masca fata de inlocuit.
Am vorbit cu doamna broker, au marit preturile, nu mi-au spus cat, o sa ma interesez. Faza e ca vreau sa mai fac niste mici retusuri inainte de expirarea politei, asta inseamna 2 daune pe an, nu? Acum o pot face la ei si inchei colaborarea cu FATA, sau nu, si mai stau inca un an la ei. Sa vedem preturile... |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Ravine |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 January 06 ![]() |
Eu am avut CASCO un an de zile la FATA si am avut si 2 daune, f apropiate ca data, insumand 2 000 ron. Am ales sa repar masina intr-un service cu care ei nu aveau decontare directa, asa ca am platit eu reparatiile urmand ca ei sa-mi dea banii in 20 de zile lucratoare. Banii au venit cumulat pt ambele daune [care au fost reparate la un interval de fix o saptamana intre ele] in cca 25 zile lucratoare, deci cu cateva zile intarziere fata de prima dauna.
Nu mi-a fost denuntat unilateral contractul, ba chiar saptamana trecuta am fost sunat de brokerul care mi-a facut asigurarea pt reinnoirea contractului. Suma pt al doilea an e cu cativa euro mai mica si mi s-a spus ca ar fi fost si mai mica daca nu aveam acele daune. Deci nu inteleg dupa ce criterii renunta ei la anumite contracte. |
--------------------
.
.
. -
|
|
sforicel |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 28 Joined: 9 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am nu mai putin de 7 asigurari la FATA. (6 firma + 1 personal).
Cred ca au decis sa rezilieze contractele cu daune ce par 'ciudate' (sa nu spun frauduloase). |
--------------------
Renault
Megane Estate (Spania) 2005 - 1.6
+ Fluence (Turcia) 2012 - 1.6 16V
|
|
georgerc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 March 09 ![]() |
Si eu am asigurare la Fata pentru un Fiat Panda. Mi-a propus brokerul FATA si am acceptat pentru ca au conventie cu service-ul Fiat pentru decontare intre ei. Pana acum nu am avut probleme cu masina, asa ca nu pot sa comentez despre serviciile lor. Pretul era mai mic decat la Allianz.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Authentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 00:17 |