DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> instalatia electrica logan, dureaza o saptamana sa ajunga in service

adită
post 24 Jan 2008, 12:41
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI

salutare!mai am un topic la piese auto logan!care e treaba....la service s-a constatat ca instalatia electrica e diferita fata de celelalte instalatii de la modele precedente de logan!baietii de la serv au comandat-o la pitesti!imi zic ei ca vine prin fancourier in max 24 de ore! bineinteles au trecut cele 24 de h si nimic! sun la ei si imi zic ca vine abea luni! suparat...sun la pitesti...raspunde o tanti si imi zice ca ea nu poate sa imi dea detalii de genul pt ca nu are informatiile necesare! imi i-a datele...si imi spune ca piesele vin din franta si ca dureaza...ceea ce mi se pare o prostie cat casa....adica ei fac logan acolo de cativa ani si nu au o instal electrica!voi ce ziceti de asta?rog moderatorii sa mute topicul daca nu am postat unde trebuie!

--------------------
-------------- ------------- ------------- - BUCURESTI
-------------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BoomPunk
post 25 Jan 2008, 00:55
Post #2

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

Group: Members
From: Bucharest

Eu cred ca uiti un fapt esential...traiesti in rromanica,unde aruncarea mai departe a problemei e sport national.In primul caz,cel cu curierul,poate fi adevarat sau nu,dar tanti aia clar te-a aburit,ea fiind oricum in afara subiectului si vrand sa scape de tine rapid,dar si elegant.Parerea mea.

--------------------
Dacia de calcat Zepter
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 05:48
Forum Renault