Usa Logan, fixare butuc
![]() ![]() ![]() |
Usa Logan, fixare butuc
razvy82 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ai desfacut vreodata fata de usa ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
razvy82 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai incerci sa impingi tabla indoita spre exterior. daca poti cu degetele . fereste-te sa impingi cu obiecte colturoare care sa lase alte indoituri.si dupa ce remeontezi fata de usa refaci obligatoriu si cordonul de mastic.
This post has been edited by han_1.6 mpi: 22 Jan 2008, 12:43 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
razvy82 |
![]()
|
Ok. Mersi. M-ar interesa in primul rand modalitatea de a da fata de usa jos. E greu? Are vreo smecherie ceva?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
scoti capacul de la difuzor tragand de el. desfaci cu chei trox apoi toate suruburile pe care le vezi: la difuzor ai 4, la manerul usii ai unul singur si inca unul la coltul din stanga sus al usii. apoi tragi cu mana de coltul din dreapta sus langa oglinda si se vor declipsa toate urechile de prindere pe masura ce tragi de fata de usa.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
razvy82 |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri. Se pare ca operatiile care o sa le am de facut , au prins contur
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca desfaci doar o data nu e nevoie sa refaci cordonul de mastic.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
razvy82 |
![]()
|
Ar fi prima oara cand o desfac. Masina a mai fost in service acum aproximativ 1 luna , dar nu stiu ce au facut baietii acolo . In caz ca-mi trebuie..pot gasi mastic pe la magazinele specializate? E scump? 10x
This post has been edited by razvy82: 22 Jan 2008, 22:29 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Vezi ca am mai scris in alt topic ce am facut si eu, repet un prieten mi-a facut niste suruburi fara cap, cu filet si saiba si piulita inox, diam parca e de 3 cm. Po-ti singur schimba in juma de ora pe usa. Fara experienta max o ora.Nu mai am nici o yala, sunt naspa alea originale, si decat sa le schimb lunar, am scapat, urmeaza geamurile.
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
razvy82 |
![]()
|
Am citit ostul tau si stiu ce ai facut. Nu zic ca e o idee rea , dar inca nu vreau sa apelez la astfel de metode. Sper duminica sa fie vreme buna sa pot sa ma aocup de ea...si vedem ce iese
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:33 |