problema volan, merge greu
![]() ![]() ![]() |
problema volan, merge greu
smi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Presiunea in anvelope cum este ? Daca anvelopele au o presiune mai mica decat cea corespunzatoare sau daca ti-ai schimbat anvelopelesi ti-ai pus mai late, volanul se va roti mai greu...
Cauta pe forum ca e si un topic cum sa faci sa merga volanul mai usor (bagi vaselina si ulei la caseta de directie) ! |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
smi |
![]()
|
presiunea este ok....si la caseta de directie se poate baga usor sau trebuie sa ma duc in service? tata mai stie ceva mecanica....cel mai ok a fost acum iarna pe zapada, m-am bucurat si eu de volan usor
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
SEARCH, n-ai înțeles?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
smi |
![]()
|
am inteles...nu trebuie sa fii asa...doar am raspuns. O sa caut nu e problema...doar era o mica intrebare daca o pot face eu sau in service...multumesc de raspunsuri. Search am inteles
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Răspunsurile tuturor întrebărilor tale legate de acest subiect le găsești aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5059&hl=volan
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
smi |
![]()
|
mersi
Eu tot cautam la probleme..nu l-a turoriale si tot nu gaseam O sa ma uit pe aici si vad cum fac..mersi inca o data |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
cred ca ai probleme la axul volan. cel inferior. plus rulmentii de la telescoape.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Poti sa rezolvi singur folosing o seringa, ulei de masina si niste vaselina.
1.Trebuie sa te bagi sub masina sa dai burdufele de bielete de o parte si sa ungi cremaliera cu vaselina (bineinteles scoasa afara la maxim = tras volanul la maxim stinga sau dreapta dupa caz). 2.Cu seringa picuri ulei la intrarea axului volanului in caseta de directie precum si pe cupla de dinaintea casetei. Vei obtine rezultate spectaculoase !!! Trebuie sa te gindesti sa schimbi si rulmentii dintre amortizoare si arce... |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:37 |