tabla ondulata dupa lovitura
![]() ![]() ![]() |
tabla ondulata dupa lovitura
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) 1189354033_19363495.jpg ( Size: 169.87k ) Number of downloads: 237 |
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Si eu am fost lovit din spatede o alta masina.Am observat si la mine ca distantele la usa de la portbagaj din stg si dr nu sunt egale; in dr este mai mica cu vreun mm dar nu imi fac probleme ca nu ma deranjeaza.Insa despre umflaturile de pe plafon nu stiu ce sa zics-ar putea sa nu fie chiar atat de simplu cum spun ei. Eu nu mai am incredere in ceea ce spun "mesterii" de a service-uri. Sunt niste incompetenti.Eu am mers cu o problema si am plecat cu o mie.Jumatete din masina e acoperita cu o substanta grunjoasa de care nu stiu cum sa scap.Exact cum spunea un coleg de-al meu : "nimeni nu stie sa repare masini la noi fie ele si dacii"
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Banuiesti ca ai fost lovit,se vede vreo urma,ceva?Cred ca trebuie o lovitura zdravana ca sa se deformeze tabla acolo unde ai insemnat tu.A mea a fost lovita de un Tico cand eram in coloana,mi-a distrus spoilerul,locasul unde sta rezerva dar nu mi-a aparut nimic in zonele in care ai tu ai probleme.Poate sunt mai demult si ai observat acum.
This post has been edited by D-FENS: 3 Feb 2008, 21:43 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
je_design |
![]()
|
am fost lovit in spate de un microbus. s-a reparat pe RCA-ul vinovatului, dar la detalii din astea chiar nu s-a uitat nimeni, nici macar eu...
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Asa da!Un microbuz nu se compara cu un TICO.Era bine daca observai atunci.Si eu am observat cam in ultima clipa ca s-a deformat si locasul unde sta rezerva,altfel o puneam si eu.
Mult succes in continuare. |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
je_design |
![]()
|
bine totusi ca am observat. e foarte putin vizibil, i-am aratat la taica-meu si a trebuit sa se uite foarte atent sa vada.
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:09 |