A intrat cineva in mine, Ce sa fac?
![]() ![]() ![]() |
A intrat cineva in mine, Ce sa fac?
tibo |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia logan
preferance
2007
|
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
adica dupa reparatie este prost vopsita ? ca nu mi-e clar ce zici...
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
tibo |
![]()
|
Da.Asta vreau sa zic. Mie cel putin nu mi s-a parut vopsita cu simt de raspundere
|
--------------------
Dacia logan
preferance
2007
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 439 Joined: 5 July 06 ![]() |
Acum nu stiu daca mai poti face ceva; cand ai ridicat masina din service si ai vazut acele "impuritati" tr sa faci reclamati. Ciao
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
tibo |
![]()
|
Masina nu am ridicat-o inca.Trebuie sa aprobe astia de la asigurari banii.O ridic abea marti.
|
--------------------
Dacia logan
preferance
2007
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Atunci sari cu gura pe ei si nu ridica masina pana nu o fac calumea! Ameninta-i cu protectia consumatorului etc...
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Nu semnezi nimic si gata.Le arati opera de arta care au facut-o,ii intrebi daca lor le place.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
O comparatie cu usa spate e suficienta. Le spui ca vrei sa arate la fel, dpdv al calitatii.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pana nu semnezi Procesul Verbal de reparare cartea tare este in mana ta, apoi nu-ti ramane decat sa-i injuri.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cere sa ti-o vopseasca din nou, si sa nu te amane o mie de ani pentru asta. Daca e in service autorizat dacia "lauda-i" si pe la vocea clientului.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:00 |