Trepideaza, turometru inconstant
![]() ![]() ![]() |
Trepideaza, turometru inconstant
iubitordedacie |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|||
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
Reglajul culbutorilor e facut corect??Odata cu schimbarea setului motor ai facut si supapele??
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
habar nu am ce s-a facut la ea. stiu ca i-a schimbat setul motor si vibrochenul... mai mult nu ma pricep. daca nu i-a rectificat supapele, asa ar face? ar vibra la relanti?
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
ai schimbat setul motor si vibrochenul?! si cu restul ce ai facut?! adica vibrochenul e la aceeasti cota de reparatii ca si restul componentelor?!
ca daca e asa cum zici e nasoala treaba... in principiu cand se schimba setul motor, se masoara restul componentelor si se rectifica la cota de reparatie comuna R1 sau R2 (de R3 si R4 nu are sens sa vorbim ca nu mai gasesti piese si nici nu se merita). in speta: ar fi trebuit verificate chiulasa, supapele, ghidurile supapelor, blocul, axa cu came, cuzinetii, palierul. daca toate sunt in ordine, regleaza-i din nou culbutorii si asigura-te ca e stransa chiulasa macar la 5 "dani". apoi regleaza aprinderea, si curata carburatorul (dupa care il reglezi) si apoi posteaza pe forum rezultatele. |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
la fel.
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Avansul l-ai reglat calumea?Incearca sa dai un pic de delco spre radiator vezi daca mai face.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
lol... aia e baza. am inteles ca ar putea fi ceva din nu stiu ce cot al carburatorului care ar trebui schimbat.
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:09 |