DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Schimbat Ambreiaj la 1300, sfaturi

free_fiber
post 13 Dec 2004, 16:53
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Am schimbat discul de ambreiaj acum vreo 3 ani. Acum imi cam patineaza (nu rau - pot da scarturi cu masina) dar imi patineaza cand se incalzeste(mers cam o ora cu ea prin Bucuresti) in treptele 2,3,4.

Acuma va intreb: de ce patineaza; trebuie schimbat discul+placa de presiune + rulmentii ala care mai sunt p-acolo? (Daca da, as dori si eu cateva sfaturi; adica de unde as putea cumpara niste piese bune si ieftine; si un service unde sa numi ia prea multi bani- zona dr taberei,militari. eu am gasit un service si-mi ia 1,1 mil.)

Multumesc anticipat

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 13 Dec 2004, 16:59
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

manopera e buna la ce-ai gasit tu.

Acum, ca piese nu stiu ce sa-ti zic, trebuie vazut la fata locului. In principiu poate merge sa schimbi doar discul si rulmentul fara placa. Sau daca esti sarac rau de tot, poti sa schimbi doar ferodourile de pe disc.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
axel
post 14 Dec 2004, 01:27
Post #3

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(free_fiber @ 13 Dec 2004, 16:53)
Am schimbat discul de ambreiaj acum vreo 3 ani. Acum imi cam patineaza (nu rau - pot da scarturi cu masina) dar imi patineaza cand se incalzeste(mers cam o ora cu ea prin Bucuresti) in treptele 2,3,4.

Acuma va intreb: de ce patineaza; trebuie schimbat discul+placa de presiune + rulmentii ala care mai sunt p-acolo? (Daca da, as dori si eu cateva sfaturi; adica de unde as putea cumpara niste piese bune si ieftine; si un service unde sa numi ia prea multi bani- zona dr taberei,militari. eu am gasit un service si-mi ia 1,1 mil.)

Multumesc anticipat
*

pt ambreiaj te poti duce la un service in berceni!se numerste la viorel si e gata in 30-40 min.costa 450.000

--------------------
renault clio 1.4 2007
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 22:00
Forum Renault