Schimbat Ambreiaj la 1300, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Schimbat Ambreiaj la 1300, sfaturi
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
manopera e buna la ce-ai gasit tu.
Acum, ca piese nu stiu ce sa-ti zic, trebuie vazut la fata locului. In principiu poate merge sa schimbi doar discul si rulmentul fara placa. Sau daca esti sarac rau de tot, poti sa schimbi doar ferodourile de pe disc. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 13 Dec 2004, 16:53) Am schimbat discul de ambreiaj acum vreo 3 ani. Acum imi cam patineaza (nu rau - pot da scarturi cu masina) dar imi patineaza cand se incalzeste(mers cam o ora cu ea prin Bucuresti) in treptele 2,3,4. Acuma va intreb: de ce patineaza; trebuie schimbat discul+placa de presiune + rulmentii ala care mai sunt p-acolo? (Daca da, as dori si eu cateva sfaturi; adica de unde as putea cumpara niste piese bune si ieftine; si un service unde sa numi ia prea multi bani- zona dr taberei,militari. eu am gasit un service si-mi ia 1,1 mil.) Multumesc anticipat pt ambreiaj te poti duce la un service in berceni!se numerste la viorel si e gata in 30-40 min.costa 450.000 |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 22:00 |