Problema electrica Dacia 1310 pe injectie
![]() ![]() ![]() |
Problema electrica Dacia 1310 pe injectie
AlienBodo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 May 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
KidTx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 19 July 06 From: Buc ![]() |
1. bun venit
2. nu mai folosi limbaj de mirc 3. releul ticaie mai repede cand unul din becuri nu functioneaza pe partea respectiva.verifica cum ai montat papuci la semnal (semnalul are 2 lamele in spate si una lateral.vezi sa nu fi pus firele pe cele doua din spate.se pune unul in spate si unul lateral) de aceea scade intesitatea . se poate afla cati ampeti consuma fiecare legand un Ampermetru in serie |
--------------------
Dacia
1310
1995
- B 05 MKM Repar obiecte pierdute
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Aceasta problema am avut-o si eu. Daca, de asemenea iti si ,,clipesc" farurile la relanti, ar trebui sa verifici cu atentie legaturile la baterie. S-ar putea sa gasesti o legatura proasta la masa, si deci o incarcare slaba a bateriei. Si in acest caz semnalizatorul tacane mai des.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu aceeasi problema,la mine se stinge si casetofonul ,si nu tottimpul.Multi mi-au zis ca e din maneta de semnalizare.Din cate am inteles este o problema aleatorie.Daca ai injectie,probabil ai si cutie de sigurante tip nou si releu electronic(2 posibile cauze cu piesele vechi).Daca este ceva ce se intampla totimpul verifica daca se aprind toate becurile,inclusiv cel din bara.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
demonteaza pe rand cate un bec de semnalizare de pe partea stanga si vezi daca mai scade intensitatea la bord (de ticait, o sa ticaie sigur mai repede decat normal). Eu mizez pe un contact prost la unul din becurile de semnalizare, chiar as zice sa incepi cu cel de pe spate.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Exact. Contact imperfect la unul din becuri.
Asa am patit dupa accident cand imi statea becul de semnalizare atarnand |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:38 |