[VAND] Folie omologata 6m la 100RON, Folie omologata, jante, xenon.Importator direct
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Folie omologata 6m la 100RON, Folie omologata, jante, xenon.Importator direct
ipiq |
![]()
|
||
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
|
||
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|||
K L U |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 405 Joined: 25 January 06 From: BUCURESTI ![]() |
A sosit azi folia
![]() Supermultumit Stiti pe cineva care monteaza folie si are feon ca sa o puna pe luneta ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
2003 1.9TDI Don't worry,I'll be back!
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
ser's folia se poate pune si pe geamurile laterale fata? si nu ai pus poze cu masini cum ar arata! sau culori, mersi
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu adresa de net daca se poate.
Multumesc |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ca sa nu facem reclama,
pe google scrii asa: alfaromtrans si apoi click pe "ma simt norocos" ![]() voila !! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Alexu7 am gasit si eu siteu, nu aia ii problema! is curios cum ar atata pe masina intelegi? ceva poze, sau cum is culorile alea darkblack sau dark ca pur si simplu nu stiu. multumesc
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
alfaromtrans |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 28 January 08 ![]() |
Din poze nu poti sa iti dai seama cum arata
|
--------------------
.
.
.
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
mah tataaa, daca nu faci o oferta clara (eventual cu montaj si fara ascunzisuri/vrajeli) si cu discount pentru membrii forumisti ... mii de suspine
si mai da refresh, ca esti online, da' poate nu ma vezi iuhuuu This post has been edited by rino: 11 Feb 2008, 23:32 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cat ma costa sa pun si eu pe o solenza luneta si geamuri spate folie? astept un pm..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
alfaromtrans |
![]()
|
Nu inteleg ce nelamurire ai pentru ca scrie clar cat costa.
De montaj nu ne ocupam, noi importam si vindem folia. Reducere se acorda pentru firmele care monteaza. |
--------------------
.
.
.
|
|
cata_28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 27 October 06 From: bucuresti ![]() |
chiar nu are nimeni o poza macar cu o masina foliata (la geamuri ma refer) sa vedem si noi cum arata !!!
|
--------------------
dacia
supernova
2001
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Pai si in pitesti nu puteti sa recomandati pe cineva care monteaza?
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
alfaromtrans |
![]()
|
@TBonu ti-am raspuns pe pm
|
--------------------
.
.
.
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
salut as fi si eu interesat de folie insa nu stiu ce inaltime am la luneta:( si parca nu as face-o din 2 bucati ca arata urat
![]() are idee cineva ce inaltime are luneta de nova/sn/solenta? |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Daca ti-o pune (folia) cineva care se pricepe nu o sa se vada unde s-a imbinat.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
alfaromtrans |
![]()
|
Am si folie 3M cu latimea 1.5m dar costa 190RON metrul liniar
|
--------------------
.
.
.
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
alfaromtrans : ai PM;
si-a montat cineva folia pana acum? cum se prezinta? cam cat ajunge montajul pe luneta si laterale spate la o dacie berlina..? stiti pe cineva folie in iasi...? bafta |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
buna ziua.
vreau si eu adresa site-ului. multumesc. |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Bursuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 18 May 07 ![]() |
Am cumparat eu folia...nush daca este din vina lor sau a curierului dar folie are mici "floricele", probabil din cauza transportului.Am montat-o si arata destul de bine.In privinta omologarii nu stiu ce sa zic, cat de legal este...Per total sunt destul de multumit.
Am pus folia doar pe geamurile din spate si luneta. |
--------------------
Renault
Megane II
2006
- B 88 VFA
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
Bursuc: cat te-a costat montajul?sau ai montat-o singur...ce nuanta ai luat (light,black, super etc)?
|
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
alfaromtrans ai PM..mrs frumos..eu am un break si nu cred ca imi ajunge folia..(mai am in plus fata de berlina alea 2 geamuri din spate..ce zici????) astept un raspuns din partea celor care stiu..multumesc anticipat
This post has been edited by di3g0: 19 Feb 2008, 17:15 |
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
Bursuc |
![]()
|
folia este DARK BLACK
am montat-o in targ la vitan cu 180 ron in Bucuresti |
--------------------
Renault
Megane II
2006
- B 88 VFA
|
|
alfaromtrans |
![]()
|
QUOTE(Bursuc @ 19 Feb 2008, 13:58) Am cumparat eu folia...nush daca este din vina lor sau a curierului dar folie are mici "floricele", probabil din cauza transportului.Am montat-o si arata destul de bine.In privinta omologarii nu stiu ce sa zic, cat de legal este...Per total sunt destul de multumit. Am pus folia doar pe geamurile din spate si luneta. Omologarea este ADEVARATA se poate verifica la R.A.R. 19 Feb 2008, 21:41: QUOTE(di3g0 @ 19 Feb 2008, 17:14) alfaromtrans ai PM..mrs frumos..eu am un break si nu cred ca imi ajunge folia..(mai am in plus fata de berlina alea 2 geamuri din spate..ce zici????) astept un raspuns din partea celor care stiu..multumesc anticipat Ajunge la break deoarece are 6 metri lungime si 0.5 metri latime. This post has been edited by alfaromtrans: 19 Feb 2008, 21:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
Bursuc |
![]()
|
@alfaromtrans:
Cand am primit folia in ea am gasit o chitanta si inca o foaie pe care era trecut certificatul de garantie iar sub el autorizatia(scrise cu albastru).Trebuia sa mai primesc ceva? |
--------------------
Renault
Megane II
2006
- B 88 VFA
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
Folia se prezinta bine la montaj, in sensul ca se intinde foarte bine, intr-adevar nu se zgarie.
Singura problema e sa se respecte din partea utilizatorului anumite masuri de precautie la exploatare, stergerea numai cu carpa de bumbac, iar in primele 2-3 zile de la montare sa nu va jucati cu geamurile pana nu se "aseaza" bine. |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
alfaromtrans |
![]()
|
In perioada 15-16 martie ne gsiti si la 4 tuning Days la Romexpo
|
--------------------
.
.
.
|
|
cannavaro |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
Si putem cumpara folie si de-acolo? ..
Si inca o intrebare ptr. cei care si-au montat folia deja... : Pe Dacia 1310 se poate pune folia dintr-o bucata pe luneta?Nu as dori 2 bucati de folie una peste alta. Geamurile laterale banuiesc ca au sigur sub 50 cm dar la luneta nu sunt sigur, si nici nu am cu ce sa masor acum. |
--------------------
Dacia
1300
TSP
- PH-89-XXX Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|
alfaromtrans |
![]()
|
Se poate cumpara si de acolo
|
--------------------
.
.
.
|
|
cannavaro |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
Si la a 2-a intrebare raspunsul este ... ?
|
--------------------
Dacia
1300
TSP
- PH-89-XXX Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|
TBonu |
![]()
|
alfaromtrans sper ca nu te supara ca zic urmatoarele:
Cei care ma cunosc de pe forum pot apela la mine sa le aduc produsele de la aceasta firma ca eu fac drumuri constante bucuresti-pitesti |
--------------------
dacia
solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:47 |