Chiuloasa de 16 v, Super motor
![]() ![]() ![]() |
Chiuloasa de 16 v, Super motor
Lukass |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2007
- B 1x xxx
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Deci noi chiar asteptam sa vedem cu evolueaza investitia ta ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
B 05 SIB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 February 06 ![]() |
Buna treaba oare merce pusa decit chiuloasa de 16 v pe blocul normal de 8 v .....
Oare? intreb si eu sau nu am voie .. 8 Jan 2008, 12:19: PARDON MERGE NU MERCE This post has been edited by B 05 SIB: 8 Jan 2008, 12:19 |
--------------------
DACIA
Logan
2007 preferance
- B xx xxx
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu merge...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Invatati ma sa scrieti!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
omologat nu ?
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
"Sigur ... "
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
bonk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 9 June 06 ![]() |
NU MERGE
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 /1.4 16v
1999
- GJ-05-...
|
|
B 05 SIB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 February 06 ![]() |
DE CE NU MERGE ?
|
--------------------
DACIA
Logan
2007 preferance
- B xx xxx
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai...de ce oare ? cam care ar fi diferentele ? sa zicem ca niste supape mai putine ? zic si eu ... nu dati cu pietre daca gresesc.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai supapele alea nu trebuie antrenate si ele de ceva? 16V e DOHC, doua axe cu scame-n cap. Cel putin din acest punct de vedere sunt diferite si nu se brodesc.
Eu insa n-am inteles ce-i cu aberatia aia in titlu... una e sa schimbi chiulasa si alta e tot motorul... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
pai vad ca lumea nu intelege termenul argument...hai sa va zic eu ceva argumente.
Se ia una bucata bloc motor si se compara daca se potriveste chiulasa de 16v DOHC= dual on head camvalves- adica 2 axe cu came in Head-chiulasa singurele provocari sunt daca se potrivesc camerele di suruburile...restul...se face. |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
DOHC= Double Overhead Camshaft.
(nu mai inventați termeni de genul "camvalves", head nu e chiuloasă, traducerea ar fi 2 axe cu came "deasupra capului" pistonului) ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 25 Jan 2008, 16:57 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Setul motor niciodata nu va fi la fel,atat capul pistoanelor cat si bielele sunt altfel profilate la 16v, iar de schimbat dintr-un bloc motor in altul in altul iarasi nu va merge, deoarece contragreutatile arborilor cotiti nu sunt la fel si prin urmare nici blocurile nu vor fi la fel, nu mai zic de pompa ulei, etc. Eu am desfacut vreo cateva motoare de generatie mai veche (Renault 19) cu 8 si 16 supape si nu au nimic in comun in interior desi de afara pareau cam la fel.
Cel mai simplu e sa schimbi motorul o data la doi ani cand vine inspectia tehnica. ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' gaurile de antigel credeti ca se potrivesc? Ca am eu o banuiala ca nu...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:43 |