o intalnire cu cei din CRAIOVA ?
![]() ![]() ![]() |
o intalnire cu cei din CRAIOVA ?
romanvs |
![]()
|
||
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Intalnirea de la Craiova a avut loc. Foarte fain, baieti de treaba!
Sper ca data viitoare sa fim mai multi! Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Ca bine ai zis...sper sa fim mai multi.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
eu unu nu am putut veni, am fost prins cu alte treburi...si asa timpu' a fost cam scurt...imi pare bine ca macar v-ati intalnit voi...care sunteti din apropiere...sper ca pe viitor sa fiu si eu prezent macar 1 data pe luna...la schimb de experienta
![]() |
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
se anunta ceva in viitoru' apropiat?
![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
romanvs |
![]()
|
Probabil ca daca s-ar hotari o intalnire cu mai mult timp inainte poate s-ar strange mai multa lume.Ultima data nu am fost prea multi...
Oricum daca hotarati ceva,va rog sa ma anuntati si pe mine. |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Daca vreti pe 25 sau 26 vin si eu, pana atunci nu ajung in Craiova.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
B o g d a n |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 17 December 08 ![]() |
Pt. cei cu DACI, va asteptam la intalnirile RENO.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
99MMH |
![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
Nu-i rea ideea, unde cand cum?!
|
--------------------
Logan
ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
B o g d a n |
![]()
|
Urmareste pe forum reno,am facut o intalnire,urmeaza sa ne organizam pt.alta.
Speram sa fim mai multi la urmatoarea intalnire.Va asteptam. |
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
romanvs |
![]()
|
Prin alte orase din tara se strang mai multi la intalniri,dar la noi se pare ca nu prea sunt pasionati de masini,sau sunt foarte ocupati.
La ultima intalnire Dacia au fost 3(trei) masini,la Renault au fost 5(cinci). As zice sa mai incercam sa facem o intalnire intr-o duminica(eu doar duminica as putea ca sunt cam ocupat in ultimul timp). Propun o intalnire pt ca s-a facut timpul un pic mai frumos ,pe 12 aprilie peste doua spatamani.Ma gandesc la o intalnire chiar in comun cu cei de la Renault ca poate ne vom strange mai multi. Ce ziceti? |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
As fi si eu de acord cu intalnirea.
E pacat ca un oras asa mare cum e Craiova sa nu organizeze mai des asemenea evenimente. O intalnire comuna Dacia-Renault ar fi ideala in cazul nostru. Pentru inceput propun sa raspandim vestea si sa ne organizam pe forum cativa doritori. Apoi sa stabilim data si locatia. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Itr-adevar, pacat ca nu se face mai des, la Pitesti a inceput sa se faca saptamanal, cel putin o jumatate de ora. Eu as veni dar nu ajung pana la Pasti in Craiova.
Oricum ii indemn pe cei care sunt in Craiova sa mearga la intalniri, pentru ca altfel nu avem cum sa ne cunoastem si sa vedem ce fel de oameni suntem in realitate. Bafta si la mai multi. |
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Hai colegii din Craiova, inscrieti-va la intalnire, locurile sunt limitate si se epuizeaza repede.
Data si locul il stabilim dupa ce se strang minim 10 doritori ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
tek_IDs |
![]()
|
![]() .... Group: Members Posts: 559 Joined: 13 May 08 From: PrazBurg ![]() |
Salutare
Daca se organizeaza ceva treceti-ma si pe mine pe lista. Unde propuneti sa ne intalnim? Eu zic sa ne intalnim cati dorim, 1, 2 etc si dupa aceea se vor strange treptat treptat mai multi. Intalnirile sa fie saptamanale! This post has been edited by tek_IDs: 2 Apr 2009, 15:38 |
--------------------
Dacia / Renault,
1300 / 1.5
1973 / 2014 .
- DJ-98-@@@
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu opreste nimeni pe nimeni sa vina saptamanal... doar ca acum ne e dificil sa ne strangem o data pe an!!!!
Sa nu ai surpriza sa vii singur daca organizezi saptamanal, asta e cel mai nasol. Data trecuta am fost doar 3: romanvs, SGM.MYKE si Andy_ACS. Doritorii sa se mai inscrie pe topic, apoi de comun acord o sa stabilim ora, data si locatia. Sa ne vedem curand! |
--------------------
-
-
|
|
B o g d a n |
![]()
|
Cei de la VW se intalnesc de doua ori pe saptamana si nu se plictisesc(au devenit prieteni).Noi de la Renault incercam sa ne strangem vineri seara.Va asteptam si cu propuneri pt. locatie.Prima intalnire am facut-o la PIC.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
tek_IDs |
![]()
|
Pai asta era si ideea intai cativa si pe urma mai multi, pentru ca daca se sta dupa unul dupa altul.....sau sa se stranga mai multi deja cred ca se face odata pe ...deceniu.
![]() Am vazut ca s-au anuntat 2 parca cu mine 3 poate ne intalnim cu cei de la reno..... Eu propun sa zicem ziua de miercuri. Astept pareri! |
--------------------
Dacia / Renault,
1300 / 1.5
1973 / 2014 .
- DJ-98-@@@
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Mai bine vineri seara. Multi dintre noi avem serviciu, scoala, treaba.
Doritorii sa stea aproape de topic, sa se 'inscrie' si o sa stabilim impreuna datele intalnirii. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
tek_IDs |
![]()
|
Ok, e bine si vineri seara. Ora si locul?!
Hai baieti ca asa cum a zis colegul nostru ....locurile sunt limitate ![]() Sa vedem cine se anunta! |
--------------------
Dacia / Renault,
1300 / 1.5
1973 / 2014 .
- DJ-98-@@@
|
|
B o g d a n |
![]()
|
Eu incerc sa-i mobilizez pe cei de la Reno.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
OK, cred ca e o idee buna sa facem o intalnire comuna Dacia + Renault avand in vedere ca suntm destul de putini.
In continuare asteptam 'inscrieri'. Hai ca o sa fie vineri seara, acum s-a marit si ziuna, e timp si oricum urmeaza week-endul, asa ca nu ezitati ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
tek_IDs |
![]()
|
Vineri 10.04.2009, ora 18 e bine?!
![]() |
--------------------
Dacia / Renault,
1300 / 1.5
1973 / 2014 .
- DJ-98-@@@
|
|
romanvs |
![]()
|
Cum am mai spus eu sunt liber doar duminica pt intalnire(vezi postul #41).
Daca e duminica eu vin in proportie de 75%(pt ca o duminica din 4 o lucrez ![]() Asa ca, hai sa stabilim intalnirea ...,ca sunt nerabdator. Daca stabiliti in alta zi nu pot promite ca ajung la intalnire,dar cine stie. This post has been edited by romanvs: 5 Apr 2009, 21:15 |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Mie imi convine mai mult vineri seara. Oricum dupa amiaza termin serviciul si sunt liber, deci as fi de acord vinerea la 18-18:30.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
tek_IDs |
![]()
|
Salutare,
Deci ramane vineri 10.04.2009 ora 18.30 sau ora 19.00?! Mai ales unde?! ![]() |
--------------------
Dacia / Renault,
1300 / 1.5
1973 / 2014 .
- DJ-98-@@@
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
La 18:30
![]() Pai eu propun in parcarea de langa stadionul Oblemenco, acolo am facut si data trecuta. E destul de central incat sa ajunga toti. Ce ziceti? Vineri 10.04.2009 la ora 18:30 in parcarea de la stadion? Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
romanvs |
![]()
|
Eu, ...sunt de serviciu.
![]() This post has been edited by romanvs: 7 Apr 2009, 21:49 |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
tek_IDs |
![]() ![]()
|
este ok pentru mine sa vedem cine vine
![]() |
--------------------
Dacia / Renault,
1300 / 1.5
1973 / 2014 .
- DJ-98-@@@
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca nu se inscriu macar 5-6 persoane nu are rost sa organizam si sa venim doar noi doi
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |