Dungi sport...
![]() ![]() ![]() |
Dungi sport...
Black[Angel] |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 3 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
CDX 1995 Nu indraznim pentru ca lucrurile sunt dificile...dar lucrurile sunt dificile si pentru ca nu indraznim!
|
|||
florian_vasy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 14 May 09 From: Rahova - Bucuresti - Romania ![]() |
salut....nu te lua dupa toti care nu au ce face decat sa comenteze aiurea....
hai sa iti povestesc eu cea mai tare faza cand ti-am vazut masina (era parcata pe undeva pe langa victoriei) am si eu tot o supernova tot albastra si tot cu dungi gen ale tale....si treceam eu in mare viteza pe ion mihalache pe acolo si am avut cel mai prost sentiment ever.....prima chestie: ce cauta masina mea aici ![]() ![]() ![]() eu nu am fustite si nici eleron deala la luneta....mi-e prea lene sa mai lucrez la ea am muncit o zii intreaga sa trag leduri in clantele de la usi....dau bine a...si am mai vazut o super nova la fel la fel....cred k eram prin sinaia (sau predeal....sau nu mai stiu sigur) era seara si am vazut una la fel la fel...numai k dungile bateau spre argintiu....dar noapte de.... 16 Sep 2009, 13:18: iar pt mishtocari...nu dau niciun cal in plus dungile alea dar arata intr-un mare fel....uitati-va la o supernova stock in trafic....nu atrage cu nimic....nu se observa dungile ii schimba mult aspectul.....dau bine ![]() This post has been edited by florian_vasy: 16 Sep 2009, 12:18 |
--------------------
Renault
Megane
2005
- B 117 FLO 1.5 dci - 101 ponei
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
pe la oglinda,nici un bradulet,nimic??
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
florian_vasy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 14 May 09 From: Rahova - Bucuresti - Romania ![]() |
QUOTE(cristi87 @ 16 Sep 2009, 13:24) pe la oglinda,nici un bradulet,nimic?? <span class='edit'>16 Sep 2009, 13:24:</span> pe la oglinda,nici un bradulet,nimic?? nop....20 de cruciulitze cu ciucurasi in toate culorile dau mult mai bine 16 Sep 2009, 13:59: deci nu ma intelegeti gresit.....nu am zis k gata iti pui orice pe masina k sa nu fie stock.....doar k topicul este despre dungi pe supernova si chiar dau f bn dungile pe supernova....... This post has been edited by florian_vasy: 16 Sep 2009, 12:59 |
--------------------
Renault
Megane
2005
- B 117 FLO 1.5 dci - 101 ponei
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
@florian_vasy:
Eu ti-am vazut masina. Arata frumos. Parerea mea ca inainte de a face astfel de modificari, caroseria trebuie sa fie intacta, adica fara lovituri, diferente de culori dintre elemente (de la eventuale accidente), rugina, etc. Moda cu dungile pe masina a inceput prin 1950, fiind lansata de Briggs Cunningham. Dungile erau aplicate pe masina sa care participa la cursele de la Le Mans si erau numite "Dungile Le Mans". |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
masina chiar arata bine, eu unu nu ma omor dupa tuning mai deloc mai ales la o supernova plina de rugina ca a mea, eu nu as baga bani in asa ceva mai ales la supernova, dar cei fain si lui d-zeu i place stiti vorba, se refera la altceva dar na....
ie facuta cu gust nu-i ceva chici, este un tuning low cost ca sa zic asa.(cu toate ca nu cred ca i ieftin tot ce a pus el pe ia) arata bine pt un tuning made in romania nu ne putem compara cu americani care si ei au dungi de toate felurile si pe toate partile masini. ![]() |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Michael_Jr |
![]()
|
![]() \m/-_-\m/ Group: Members Posts: 104 Joined: 27 January 09 ![]() |
eu tot bag bani in supernova si tot nu vreau sa o vand. nu stu de ce unii spun ca o supernova nu merita , etc etc etc. Daca ai o masina si vrei sa o ingrijesti si sa o faci sa arate bine sau chiar mai bine nu conteaza ca e dacia, mercedes, etc. Apropo, dungile arata bine pe masina, ii da un aspect mai deosebit masinii, dar eu de exemplu mi-as pune niste dungi putin mai subtiri, eu spun ca ar da mai bine, ca nu este o masina mare si sa aiba dungile mai finute putin
|
--------------------
Volkswagen Golf /
ex - Dacia Super Nova
GL 1996 / 2001 Clima
- B 35 ***
|
|
kmykze |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Cateva modele de dungi frumoase pe masini.
http://farm3.static.flickr.com/2451/388327..._1b1a272fdc.jpg http://www.autotrimdesign.com.au/SportStripe1.jpg http://www.carstylingtips.com/wp-content/u.../10/stripe1.jpg http://www.compositesworld.com/uploadedima...T_EI_Lotus1.jpg http://media.photobucket.com/image/car%20s...ewowwie/GTO.jpg Si sa nu va aud ca domne da asteas masini sport nush ce ca da bine si pe o SN dar facute cu gust si nu clasicele dungi negre, alte culori, in contrast cu masina, sau modele diferite, iesite din tipar... Succes cu masina. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima New owner of OPEL ASTRA G 2L, 16V, Turbo Diesel, 101 CP.
|
|
Ax3008 |
![]()
|
![]() N-am , pleaca ! Group: Members Posts: 8 Joined: 13 October 10 From: Biucarest ![]() |
Eu sunt interesat , imi poti da pm cu datele meseriasului ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
- B 18 YZM
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Dungile alea erau pentru masinile "sport", cu suspensii SPORT si multe alte chestii SPORT. Impreuna cu antena generic denumita "coada de rechin" si prelungirea barii sparta, rupta, atarnata a iesit un kitch, ce nu are nici o treaba cu SPORT sau pretentii de tuning. Spor(t) la treaba.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Se mai gasesc cate unii sa invie dupa un an niste topicuri fara rost.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De aceea inchidem aici. "Dungile sport" au o istorie in spate, o semnificatie aparte. Faptul ca dam exemple de masini cu "dungi" ce au preturi cu multe zerouri in coada este o dovada in plus ca pe super nova nu ar fi decat un kitsch ieftin!
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:57 |