parcare cu spatele la japonezi, trebuie sa fi sofer nu gluma
![]() ![]() ![]() ![]() |
parcare cu spatele la japonezi, trebuie sa fi sofer nu gluma
zax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Nu stiu daca ati remarcat ca oglinzile sunt rabatate.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"o fi pilot profesionist daca zici tu, eu nu indraznesc sa te contrazic, nu sunt nici macar aproape de cunostiintele tale..."
Nu, eu nu de el vorbeam, vorbeam de tipul de la Fifth Gear. Oricum nu fi suparat, poate intr-o zi te vei apropia (macar putin) de cunostiintele mele. Este timp. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai nu mai ai asa mult pana atunci, stai fara griji
P.S. = Sa ne intoarcem la discutii despre clip, va rog... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Nu mi se pare mare lucru,la japonezi o eveniment mare.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:32 |