talon retinut, articol de lege ambiguu
![]() ![]() ![]() |
talon retinut, articol de lege ambiguu
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
odiseea a luat sfarsit!
am fost azi la rar,a venit un pusti pilos(si mama si tata sunt niste directorasi prin rar) si a spus ca el nu mi semneaza nici o hartie ca n are chef sa dea note explicative...ca sa vezi dom'le ,nu mai vrea lumea spaga... cand eram gata ,gata sa dau folia de pe fata jos,am gasit un nene,membru al echipelor mixte rar-politie care a zis ca ma poate ajuta...la intrebarea mea,cum ma poate ajuta a raspuns simplu:iti iau eu talonul. asa ca i am dat dovada,copie de pe CI(azi de dimineata la ora 10.00) iar la ora 16.00 imi inmana talonul. daca rezolvarea mea contravine politicii forumului,va rog sa mi spuneti si voi sterge respectivele pasaje. p.s.bineinteles ca mai exista detalii dar vi le voi comunica la intalnire. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Salut.
Am patit o chestie asemanatoare. Numai ca eu am geamurile ionizate. Bineinteles, am declaratie de conformitate prin care se atesta ca geamurile sunt conform cerintelor RAR. Am depus contestatie la Judecatorie. Problema mea e ca dovada expira pe 21 februarie, iar termenul pentru proces, daca nu se amana, este 21 martie. Adica cel putin o luna in care eu nu o sa pot folosi masina. Am intrebat la sepcari si mi-au spus ca dovada pt certificatul de inmatriculare nu se prelungeste. Ca solutie mi-au oferit urmatoarele: 1. Astept sentinta judecatoreasca si 2 Ma duc la RAR Cum prima solutie ssare din schema, va trebui sa o urmez pe a doua. Nu prea imi convine, deoarece cheltuielile la RAR o sa le suport eu. Singura solutie cred ca este sa-l dau in judecata ulterior pe tablagiu si sa-mi recuperez cheltuielile. Voi ce parere aveti? This post has been edited by klausu25: 9 Feb 2008, 11:32 |
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 00:20 |