Probleme....si iar probleme....
![]() ![]() ![]() |
Probleme....si iar probleme....
Paul Gabriel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
la prima problema, daca te vede politia iti ia certificatul de inmatriculare.eu asa stiu.din cauza ca ai dimensiuni prea mari, de asta iti atinge.a fost si nova proiectata intr-un fel.la logan parca is mai multe tipuri de dimensiuni la cauciucuri pe certificat
a 2 a problema.ai facut unghiul de fuga(geometria rotilor) dupa ce ai schimbat bieleta?de obicei asa face, sau la gropi simti ca te arunca stanga-dreapta. a 3 a problema.daca pui proiectoare, du-te la un electrician.pune si releu pe ele.asa protejezi instalatia si nu iei foc in masina. proiectoarele se alimenteaza de la pozitii din cate stiu. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Prima problema este ca nu ai citit regulamentul.
Nu se scrie cu irc-isme de genul k is si ulte .... 1. E normal, freaca fiindca nu au loc anvelopele. Anvelopele originale erau 165/70/13. Poti pune din cate stiu eu 175/65/14 cel mult ca sa nu atinga 2. E bieleta. E mai bine sa le schimbi pe amandoua 3. Se pune cu releu. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Daca te vede garcea ti-a loat talonul
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
luk67 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 January 07 ![]() |
in prima problema schimba jantele punele pe 13 sau schimba cauciucurile , pune cu garda mai joasa. iar in cea de a treia problema pune un releu in partea stanga unde ai vasul de expansiune apa. exact unde e releul de aeroterma mai e o cupla de inca un releu. iar in bord ai deja legatuta facuta numai sa cumper buton. eu asa le-am legat fara carpeli.
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- vl 67 luk
|
|
Oelash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 19 May 07 From: Ploiesti ![]() |
postez si io aici ca s-a vorbit despre jenti : vreau sa schimb si eu jentile din tabla cu unele din aluminiu dupa un golf dar suruburile la prezoane sunt prea scurte...are cineva idee de unde sa procur si io unele mai lungi si la un pret acceptabil ca am gasit dar la 50 mii bucata si mi se par cam scumpe totusi:)
This post has been edited by Oelash: 31 Jan 2008, 12:24 |
--------------------
dacia
nova
1.6 2000
- ph-69-plm
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu am lasat suruburile care au fost la nova cred, si jentile sunt de golf!
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:13 |