Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie, pentru a proteja copiii care provin din familii GAY
![]() ![]() ![]() |
Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie, pentru a proteja copiii care provin din familii GAY
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Buna!
Potoliti-va-ti fetelor, ce naiba? Va pup ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Si voi ati citit tot articolul sau doar titlul? Este doar o incercare de a reduce homofobia, care se recunoaste ca exista. Se recomanda ca atunci cand se face educatie sexuala (in toate tarile civilizate din lume exista asa ceva, este o materie care atrage atentia asupra multor probleme care exista si care s-ar reduce foarte mult in Romania daca ar fi in programa si nu ar fi inlocuita de alte materii, dar fiind un popor de oameni inchistati, credem ca educatia sexuala este de ajuns sa se faca in familie). Si in afara de asta, se incearca sa se scoata expresiile homofobe care, pot jigni unii copii, chiar daca nu sunt de acord cu o familie gay, acestea exista si este pacat sa pui la zid copilul care provine dintr-o astfel de familie. De ce sa patimeasca copilul din cauza parintilor? Si mai ganditi-va la ceva, de ce sa nu aiba dreptul, un copil abandonat intr-un orfelinat la o viata in familie. Fiti siguri ca marea majoritate a familiilor gay care adopta un copil sunt foarte atent cercetate, si au parte de destul de multa atentie.
Faptul ca noi am fost crescuti si incercam sa ne crestem copiii in spiritul conservarii valorilor traditionale, asta nu inseamna ca homosexualii nu au si ei dreptul la o familie. <span class='edit'>8 Feb 2008, 15:01:</span> Sincer mi-e greata de comentariile tale si cu asta am incheiat. Nu dovedeste decat faptul ca fiind moderator te consideri deasupra membrilor obisnuiti si atunci cand vorbesti nu reusesti sa te abtii de la jigniri. Chiar rog pe cei care se ocupa de moderarea acestui spatiu sa ia masuri, pentru ca deja se depasesc limitele. Daca am zis ceva care a jignit pe cineva imi cer scuze si accept masurile ce trebuiesc luate. This post has been edited by mafone: 8 Feb 2008, 15:02 |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mafone @ 8 Feb 2008, 14:56) Se recomanda ca atunci cand se face educatie sexuala (in toate tarile civilizate din lume exista asa ceva, este o materie care atrage atentia asupra multor probleme care exista si care s-ar reduce foarte mult ![]() Pana mai trece din greta pe la lume, imi permit sa citez din articol: QUOTE(tabloidul britanic) It goes on to suggest the word "parents" may be more appropriate than "mum and dad", particularly in letters and emails to the child's home. Nu mi se pare deloc ca scrie "la orele de educatie sexuala". Ca am niste indoieli ca se fac prin scrisori si emailuri... Cum naiba, daca se citeste din 2 in 2 si se intelege numai ce se doreste sa nu va basicati? Si mai apoi sa se sustina ca ceilalti nu au citit... De asemenea sa mai dau un citat: QUOTE(acelasi tabloid) When discussing marriage with secondary pupils, teachers should also educate pupils about civil partnerships and gay adoption rights. Ia sa vad, cati dintre voinicii de pe aici le-au explicat copiilor lor despre drepturile de adoptie ale homosexualilor si ca nu e rau sa fii crescut de niste astfel de ... parinti.E, se ofera cineva sa-mi raspunda? Daca se doreste mai dau niste citate din articol ca am impresia ca lumea vorbeste pe langa drum, pe langa gard, vi-l prezint eu bucatica cu bucatica ca sa aveti naibii timp sa-l cititi cu adevarat, ca asa intreg e cam dificil cu cititul |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Multi ar trebui sa citeasca Harrison Bergeron... Sau macar sa vada filmul, daca cititul e prea greu... apropo de eliminarea discriminarilor de orice fel...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Feb 2008, 15:39) Ia sa vad, cati dintre voinici de pe aici le-au explicat copiilor lor despre drepturile de adoptie ale homosexualilor si ca nu e rau sa fii crescut de niste astfel de ... parinti. Pai ala mic al nostru n-are nici 6 ani, ce sa-i explic? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Mi-e rusine !
- n-am chemat-o niciodata pe fiica-mea la o bere cu baietii, sa-si exerseze barbatia cu vorbe de duh; - i-am distorsionat simtul si orientarea sexuala cumparandu-i papusi, casute Barbie si zorzonele; - am indus-o in eroare referitor la barza, procreere etc. neexplicandu-i ca, de fapt, copii "provin" dintr-un "ansamblu" de oameni printr-o alchimie echipotenta; In fine: - nu i-am explicat niciodata, cu "toata deschiderea", ce fericita ar fi fost daca o paraseam pe ma-sa si ma insuram cu bacanul din colt ! ... sau invers, ma maritam cu un bancher ... ![]() Shame on me ! Ma fratilor, eu sunt ardelean, am rabdare de n-ai vazut, da lasati naibii tampeniile! Am toata intelegerea si respectul pentru parerile personale, orientarile religioase, sportive, artistice si sexuale da' hai sa fim rezonabili. Adica negociem introducerea, usurel, in scoala si chiar in familie, "obligatiei morala" sau legala, de ce nu, de a "avertiza" copii ca maine poimaine vor avea colegi strutocamile, ba chiar mai mult, ca este posibil sa fie ei insisi maine-poimaine copii "proveniti din familii gay", dupa ce scapam de mamici/tatici si ne impreunam in familie ! Eu zic sa inchidem topicul, ca ne "ridicam zucheru'" degeaba ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Lipsa de moralitate......oricat de "inapoiata" ar fii patria noastra nu m-as muta niciunde altundeva unde se voteaza legi care sfideaza o indelungata evolutie(fireasca si naturala) de n'spepe mii de ani incoace.
Personal mereu am crezut si voi crede mereu ca legea naturii este cea fireasca unde "a muri" nu e nimic deosebit.Cei slabi mor,cei puternici raman.Cand ii vad pe astia cu clonatu ma apuca dracu....pai cum mama ciorilor vii tu "om" cu ratiune(vorba aia)si strici ceva careia i-a luat mii de ani sa ajunga asa si care e perfect.Nici nu vreau sa ma gandesc la homosexuali,cu atat mai putin la momentu cand vor aparea barbatii care vor naste(si fiti siguri ca vor aparea,nu pariez mai mult de 50 ani).Sunt lucruri care ma scarbesc,imi provoaca sila.Pan' la urma cred ca e mai bine sa incep a investi undeva in Congo sau Burundi unde sunt ferm convins ca pe timpu vietii nu voi prinde asemenea lucruri.Sau poa'te prind o'i prinde vreun negru(a se citi in sens de culoarea populatiei locale nicidecum in sens de jignire)care sa-mi frece teasta,nu se stie nicodata. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Discriminarea majoritatii de dragul minoritatii ?
Asa cum exista gay-couple asa exista si "mama si tata"... care-i problema ? Nu inteleg cum poate o natiune deveni mai libera prin interdictii ? ![]() |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
radu_vasile59 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 August 07 ![]() |
Intr-o natiune libera din "civilizatul" vest esti liber sa crezi/faci ce veri tu atat timp cat esti in gardul creat de minoritatea cu voce mai puternica. Deci toti ciudatii care fac caz de "caracteristica" lor aparte suficient de mult, in final, este considerata normala.
Partea nasoala este ca legiferarea asta pune egal intre normal si anormal. Si asta distruge mai ales copiii, ca ei nu au prins si altfel lumea. Si ajung apoi sa se sinucida ca nu isi gasesc sistemul propriu de valori sigure pe care se pot baza. Incertitudinea (aka toate sunt adevarate sau normale) duce la pierderea simtului realitatii. Realitatea este totusi una singura, indiferent de juridic, si intra in coliziune cu "noua normalitate". Omul o compara si se va comporta conform cu juridicul, pentru ca de acolo vine pedeapsa sociala. Va tinde totusi spre realitatea naturala, pentru ca biologia nu poate fi invinsa de legislatie. De aici apare indoiala ca sistemul lui de valori este bun sau nu. Daca se interzice sau relativizeaza exprimarea punctelor de reper (gen: feminin + masculin = fecundare => copii) atunci cautarea nu da rezultate si in final cel ce cauta va sfarsi un alienat pentru ca va fi convins ca daca viata lui se deruleaza normal bilogic este ceva in neregula cu el. Eu cred ca noi facem galagie pe forum pentru a nu se amesteca normalul cu anormalul in legislatie, nu pentru ca se doreste pedepsirea "diferitilor". Dar este si in folosul lor sa stie ca ceva nu este absolut normal cu ei, si asta din punct de vedere al concordantei cu realitatea, nu cu legislatia. |
--------------------
Renault x 2/Nissan
Kadjar/Captur/Patrol
2021 - 1.3 TCe / 2015 - 0.9 TCe / 2003 - 3.0 d Stupidity is not a handicap. It's a privilege.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Tin doar sa va reamintesc faptul ca intoleranta si remarcile jignitoare (diferiti, anormali, alienati etc.) relative la minoritatile sexuale contravin legilor in vigoare. Imi repugna homosexualii, dar, din punctul meu de vedere, decizia le apartine si consider ca noi nu avem dreptul sa intervenim.
This post has been edited by BlaueCorsa: 5 Mar 2008, 15:35 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa fim toleranti, dar sa nu reinviem Sodoma...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
radu_vasile59 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 August 07 ![]() |
A fi tolerant nu inseamna a accepta orice amendament la legislatie doar ca sa nu superi o minoritate. Din cate stiu eu, cererile lor sunt mai degraba discriminare pozitiva, pentru ca prin lege ei primesc drepturi suplimentare fata de majoritate. Deci, eu zic ca nu sunt deranjati de majoritate, din contra, sunt protejati poate mai mult decat ar fi cazul.
Remarci jignitoare fac si membrii minoritatilor chiar prin reprezentantii lor oficiali, sistematic, si de cate ori se iveste ocazia. Toti care nu sunt de acord cu premisele de la care pleaca ei in dezbatere, indiferent de argument, sunt: traditionalisti, inchistati, ca apoi sa devina "cu mentalitate inapoiata", fundamentalisti etc. Si aceste remarci ar trebui sa fie contrare legilor in vigoare, sau nu? Totusi, majoritatea "fundamentalista" nu se ataca asa la un cuvant. Cam sensibili domnii ... ![]() |
--------------------
Renault x 2/Nissan
Kadjar/Captur/Patrol
2021 - 1.3 TCe / 2015 - 0.9 TCe / 2003 - 3.0 d Stupidity is not a handicap. It's a privilege.
|
|
adi_ar |
![]()
|
QUOTE(BlaueCorsa @ 5 Mar 2008, 15:34) Tin doar sa va reamintesc faptul ca intoleranta si remarcile jignitoare (diferiti, anormali, alienati etc.) relative la minoritatile sexuale contravin legilor in vigoare. Imi repugna homosexualii, dar, din punctul meu de vedere, decizia le apartine si consider ca noi nu avem dreptul sa intervenim. Ei, neicusorule, ca o veni fii-tu acasa si-o sa-ti spuna ca l-a invitat prietena lui, Gigel, cu aprobarea ma-sii, Petre, sa doarma la ei in weekend, vei avea alt punct de vedere ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Trecand peste adresarea condescendenta a d-lui adi_ar... in mod cert m-ar deranja sa se ajunga la asa ceva. Am mentionat ca imi repugna homosexualitatea, da? Problema era ca ar fi momentul sa intelegem ca normalitatea este doar o medie aritmetica, iar noi - cei care ne autointitulam normali - suntem mai apropiati de aceasta valoare. Asta nu ne da dreptul sa-i calificam pe cei cu alta orientare sexuala drept alienati ori anormali.
This post has been edited by BlaueCorsa: 5 Mar 2008, 19:20 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
adi_ar |
![]()
|
Iarta-ma, a vrut sa fie ton de gluma, nu condescendenta!
Subiectul a mai fost sucit pe toate fetele si la fiecare dezbatere am reafirmat acelasi lucru: homosexualitatea patologica este una si "fitele" alta. Comportamentul patologic trebuie abordat si acceptat ca atare, fara fetisuri si exchibitionism iar "aiurelile" si aburii din capul unora, respectiv legiferarea unui statut "altfel" si "nenatural" (ca sa nu folosesc expresii jignitoare) care sa aduca generatiile viitoare, copii, in situatii grotesti, trebuie respinse. In extremis, daca eu mor, nu vreau sa accept riscul ca fiica mea sa fie adoptata de o familie de homosexuali iar eu sa o pregatesc de acum pentru o asemenea derulare "fireasca" a lucrurilor, sa-i explic ca nu este nimic nefiresc sau anormal, pentru ca asa ma obliga o lege "nediscriminatorie", respectiv sa-i explic maine-poimaine ca femeia nu este perechea lasata de Dumnezeu barbatului ci ... dupa caz (nu mai nominalizez ca am depasit ora 17:00 ![]() Asta-i tot ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Probabil mai reactionez si eu nitel exagerat - azi mai aveam un pic si bateam recordul la ore suplimentare, deci creierul meu s-ar putea sa nu compileze tocmai normal...
![]() Oricum, stai linistit cu adoptia, parca nu se legiferase inca (virgula) casatoria intre persoane de acelasi sex, asa ca sansele tind spre zero. Deocamdata. Vorba bancului, as vrea sa emigrez pana nu devine obligatorie! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
adi_ar |
![]()
|
Pai nu, ca intr-un asemenea climat ionesco-kafkian o sa divortam, aderam la minoritate si vom cere legiferarea zoofiliei sa ne putem casatori cu gaini, rate ori capre.
Dupa aceea ii explicam copilului din prima casatorie s-o asculte pe mama-capra, sa manance toata scoarta ca-i buna la digestie. Sa continui ? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
BlaueCorsa |
![]() ![]()
|
Fie-ti mila, abia am mancat!
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 19:18 |