Dacia, locul 1 la fiabilitate in Franta, ...chiar asa ?
![]() ![]() ![]() |
Dacia, locul 1 la fiabilitate in Franta, ...chiar asa ?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Laser, frate! Le-ai zis-o astora cu Dacii! Doar ca inainte de a spune ca asta e ”masina pe care se monteaza cele mai multe led-uri, flapsuri, eleroane si tomberoane” poate ca ar trebui sa te mai uiti si in curtea altora, ca sa vezi ce led-uri, flapsuri, eleroane si tomberoane isi pun oamenii:
http://www.topgear.com/content/timetoburn/...age/pages/0532/ Enjoy! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fiecare natie are daciotii ei. Pentru unii-i o pasiune, un hobby, dar cei mai multi vor doar sa iasa din rind. Si apoi, daca ziare nu, carti nu, plimbari nu, femei nu, nu trebuie sa-ti umpli timpul cu ceva?
![]() Unii se simt bine uitindu-se pur si simplu la lume, altii se simt bine doar daca se uita lumea la ei. This post has been edited by corbex: 21 Mar 2008, 13:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu zic ca acea chestie (cu nerecunoasterea problemelor generate de o masina) e mai mult la marci luate pentru fiabilitate. de fapt pentru renumele de fiabilitate a marcii. nu dau nume ca isc razboi, da eu zic ca asa e. La marci care nu se dau rotunde ca vezi doamne ce masini fiabile produci, nu cred ca se intampla acest lucru, intr-un nr semnificativ
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Minciuna gogonata.
La cate am patit pe pielea mea cu Loganul meu nu cred asta nici mort. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
router : Ah, deci daca TU ai patit, inseamna ca toti (sau majoritatea) patesc... Frumoase statistici.. Daca ar fi asa nicio masina n-ar fi fiabila, pentru orice model de masina exista un numar destul de mare de posesori nemultumiti care au plans dupa ea prin service. Fiabilitate inseamna numar mic de nemultumiti, nu lipsa de defectiuni. Aceasta din urma fiind imposibila.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
FIABILITÁTE s. f. 1. capacitate de funcționare a unui aparat, a unui sistem tehnic fără defecțiuni o perioadă îndelungată de timp.
definitie din dex. deci, lipsa de defectiuni = fiabilitate. This post has been edited by cristib: 24 Mar 2008, 16:23 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
totusi, tragand o linie (nu pe nas), in privinta fiabilitatii, Loganelul sta foarte bine.
in afara de greierii arhicunoscuti, nu cunosc persoane, care sa fi avut probleme cu masinuta. fac o paranteza - am avut ceva troncaneli prin bord (fire desfacute si jucause), si in momentul in care m-am prezentat in service, mecanicul zice : astea troncaneli ? sa vezi masini de 20000 euro ce zgomote si probleme au...... concluzia (una la misto binenteles) : aceleasi probleme la jumate din bani ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
e oarecum adevarat cate loganuri s-au fabricat? cate au avut probleme? dar la marcile celelalte? sa faca cineva un raport si o sa descoperiti ca dacia sta destul de bine la fiabilitate.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
inca un topic in care romanii dovedesc faptul ca masina este a doua nevasta .
logan e o masina ok. dar totusi...este o masina mijloc de transport. punctul a in punctul B nu G !!!! ps: am urcat de curand in bmw seria 5 si acolo sunte toate cele trei puncte enumerate mai sus. si vreo 70 000 de euro de platit la cumparare. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
aphophis |
![]()
|
o fi aparut editia pe 2008?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
o vi si logan masina fliabila,da un prieten a condus renaultul lui ticumio si o zis ca loganu nu o sa fie ca renaultu nici peste 100 de ani la fiabilitate acuma no la noi i o masina buna in romania de carat
|
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Cum se numea site-ul ala, babelfish? Poate ma ajuta sa inteleg si eu care-i faza cu loganu si renaultu lu ticu.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(daniel_renault @ 8 Feb 2009, 16:24) o vi si logan masina fliabila,da un prieten a condus renaultul lui ticumio si o zis ca loganu nu o sa fie ca renaultu nici peste 100 de ani la fiabilitate acuma no la noi i o masina buna in romania de carat Tu cu prietenul tau ar trebui sa va luati de manuta si sa mergeti sa va interesati ce ii aia fiabilitate si pana atunci sa va lasati de la a face comentarii. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pentru clasa a 9-a care sta cu nfs-ul in brate fiabilitatea inseamna sa iei curba cu 150 de km/h. Daca nu derapeaza inseamna ca ai o masina loiala
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
frantic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 June 05 From: Campia Turzii ![]() |
Un clasament recent realizat de revista franceza L'Automobile:
http://www.dhnet.be/infos/societe/article/...lus-fiable.html lautomobile-quality-survey.jpg |
--------------------
Alfa Romeo
156
In curand
|
|
aphophis |
![]()
|
dacia se tine bine
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si meganu' prost
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nu pot sa nu remarc cat de jos e Mazda 3 in clasamentul ala
![]() This post has been edited by adip: 9 Feb 2009, 13:07 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"deci, lipsa de defectiuni = fiabilitate."
Nu cand generalizezi o marca cu mii de masini vandute. Nu exista model de masina care sa fi avut 0 defectiuni la toate modelele, e imposibil. Fiabilitatea unei marci inseamna un numar mai mic de clienti nemultumiti, si atat. argon : Cu ce satisfactie o spui... Oricum e mai fiabila decat un Logan, ce sa mai vorbim de 1310... Deci statisticile astea nu inseamna atat de mult, prefer sa schimb niste flanse pe garantie decat sa intru in pom cu o Dacie si sa trebuiasca sa ma recunoasca politistii dupa dinti ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(A l e x @ 9 Feb 2009, 13:28) "deci, lipsa de defectiuni = fiabilitate." prefer sa schimb niste flanse pe garantie decat sa intru in pom cu o Dacie si sa trebuiasca sa ma recunoasca politistii dupa dinti ![]() Cu ce satisfactie spui si tu chestia asta.... E mai sigur Megane, ai dreptate 100%, dar parca aici se vorbea de fiabilitate, nu de siguranta sau preferintele unui user. Parerea mea este ca Loganul e mai simplu dpdv constructiv, de asta poate e mai fiabil. De asemenea cei ce iau Logan sunt oameni care poate il folosesc ca a doua masina, deci poate nu fac multi km cu ele. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
A l e x |
![]()
|
Ce-ar fi sa nu mai dai quote posturilor de pe aceeasi pagina?
Eu nu o spun cu satisfactie, intotdeauna am laudat Loganul, mi se pare o masina ok, la bani ok, care zic eu, isi face treaba. Dar, cam atat... Si ma amuz si eu cu posesorii de Dacii (mai ales 1310) care au gura cam marisoara pe aici despre masini mai scumpe, ceea ce e ironic si amuzant in acelasi timp... Si motivul pt. care Loganul iese bine in topurile de satisfactie a clientilor, fiabilitate, etc prin alte tari e urmatorul... Cine-si ia Logan in Franta, stie ce a luat. O masina ieftina de la care nu se asteapta sa zboare, ii duce din punctul A in punctul B si aia e. Pentru asta, Loganul e excelent si intotdeauna am sustinut asta, si ei sunt multumiti. La noi, in schimb, foarte multi isi iau Logan si daca mai e si un 1.6 deja cred ca au o racheta... Si apoi incep sa "rada" de alte masini muult peste a lor... Cam asta e diferenta dintre mentalitatile "de acolo" si cele de aici... Eu n-am ras niciodata de Audi, daca ma intelegi... ![]() Si inca ceva... Statisticile nu inseamna nimic, important e ce patim fiecare cu masinile. De parca daca am o masina in top la fiabilitate, si eu sunt singurul care merge cu ea in service, ma incanta cu ceva. Sau, daca am o masina considerata proasta dar nu am avut nicio problema cu ea (cum e cazul meu), ma mai intereseaza ce spun statisticile subiective ale cititorilor anumitor reviste... Totul tine de norocul personal (sau ghinion, cum vrei s-o iei). De asta exista unii cu Dacii care merg de rup, si altii cu SLR-uri care le tin prin service. Din pacate, la nicio marca nu poti sti ce iei. P.S. = Acum vad acest post care spune, mult mai frumos, ce vreau si eu sa spun. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
orcum logan i logan nu ma intereseaza
![]() ![]() |
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
Mot - clé
RENAULT ....................................... .............................................................................. Chaîne/Station TF1 ....................................... .............................................................................. Date de diffusion 08/02/2009 - 10:20:00 ....................................... .............................................................................. Durée 00:04:22 ....................................... .............................................................................. Programme AUTO MOTO ....................................... .............................................................................. Présentateur JEROME CHONT This post has been edited by Loganel_AG: 15 Feb 2009, 21:56 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
aphophis |
![]()
|
din pacate nu se intampla nimic la adresa aia. Despre ce e vorba?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Salveaza acel AVI si il vezi pe calc cu Media Player sau altceva. E o analiza a modelelor Dacia facuta de Francezi. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Kia cee’d a câștigat pentru al doilea an consecutiv titlul de cea mai fiabilă mașină din clasa compactă în cadrul unui concurs/sondaj organizat de cunoscuta publicație franceză „L’Automobile Magazine”. Clasamentul „L’Automobile Magazine” 2010 1. Kia cee’d (17,7 puncte din 20) 2. Honda Civic (17,3/20) 3. Renault Megane (17/20) 4. BMW Serie 1 (16,8/20) 5. Volkswagen Golf (16,8/20) 6. Ford Focus (16,5/20) 7. Audi A3 (16,5/20) 8. Dacia Logan (16,3/20) 9. Toyota Auris (16,3/20) 10. Volvo C30 (16,3/20) sursa |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Actualizare a legăturii din postul acesta datat 9 Februarie 2009.
A picat Dacia Logan, au intrat Hoda Civic și Renault Megane. This post has been edited by Squirrel: 24 Mar 2010, 09:42 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
2009
lautomobilequalitysurve.jpg 2010 1. Kia cee’d (17,7 puncte din 20) 2. Honda Civic (17,3/20) 3. Renault Megane (17/20) 4. BMW Serie 1 (16,8/20) 5. Volkswagen Golf (16,8/20) 6. Ford Focus (16,5/20) 7. Audi A3 (16,5/20) 8. Dacia Logan (16,3/20) 9. Toyota Auris (16,3/20) 10. Volvo C30 (16,3/20) This post has been edited by IRONICK: 24 Mar 2010, 09:43 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
sandero pe unde o fi?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 03:16 |