inele ceasuri bord logan, se pot schimba?
![]() ![]() ![]() |
inele ceasuri bord logan, se pot schimba?
AG09KLU |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
- AG-09-KLU !!! I've been LOGANIZED !!!
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cele de pe versiunea Prestige si mai nou de pe modelele ph2 nu te satisfac?
This post has been edited by Steel Tormentor: 9 Apr 2009, 11:42 Attached thumbnail(s) inele_ceasuri.jpg ( Size: 45.73k ) Number of downloads: 968 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
AG09KLU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 February 09 From: Bucuresti ![]() |
pai asta e idee.....loganul meu e din 2006 asa ca am din alea vechi...
plus ca as vrea din alea cromate intrucat la un moment dat am de gand sa imi schimb si iluminare la bord......si am vazut pe un 307 deja modificat ( la free fiber) ca da super bine cu crom de jur-imprejur! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
pai vezi ca au baietii pe la bursa toata vitrina cu tot cu inelele cromate. nu stiu daca se gasesc doar inelele separat. e in jur de 50 de ron. si poti schimba si serigrafica ceasurilor, sa fie ca in poza.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
AG09KLU |
![]()
|
n`ai inteles....
ideea e ca vreau doar inelele ... asa schimbam bordul cu unu nou... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
g_dani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 8 September 08 ![]() |
inele cam greu o sa gasesti si personal nu cred ca poti sa le schimbi chiar daca ai gasi...eu de curand mi-am schimbat serigrafia si vitrina cu una de prestige ca in poza de mai sus atasata de ''steel tormentor''
|
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVTi 2003 BMW 525 i , 2002
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
La ph1 inelele sunt vopsite la laureate, ambition si prestige nu? intreb ca eu am avut preferance...
This post has been edited by bobo77: 9 Apr 2009, 14:57 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
la laureate si ambition sunt vopsite argintii, spre deosebire de preferance la care sunt negre. la prestige sunt cele cromate din poza.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da ai dreptate, am uitat ca prestige-ul are inele cromate ca cele din poza.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AG09KLU |
![]()
|
deci una peste alte nu se poate .. decat daca schimb cesurile cu unele de prestige ...
m-am lamurit acum...si cand am vazut ca nu am ce sa mai fac...nu mi se mai par atat de urate acele inele gri ![]() merci de ajutor! rog inchidere topic:) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
nu se schimba mai ceasurile cu totul, doar o componenta a lor.
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
AG09KLU |
![]()
|
dar totusi diferita de ceea ce speram eu....sa schimb doar cerucrile alea gri:))
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce-mi place cind lumea nu e atenta... La versiunile de ph1 care au inelele argintii din fabrica, acestea sunt detasabile. La fel, la versiunile Prestige, cu inelele subtiri, sunt detasabile.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
pana la urma ce mare schema e sa schimbi tot plasticul cu inele (asanumita vitrina), daca nu gasesti numai inelele ? nu cred ca e diferenta mare de pret. ba mi se pare chiar mai comod. esti cam carcotas d-le KLU
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
AG09KLU |
![]()
|
nu sunt carcotas d-le dar am pus o intrebare pe un obiect anume.....nu cautam alternative....doar o parere simpla de la cei care stiu mai mult cu tehnica....daca se poate sau nu ...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai, ideea e ca nu o sa gasesti in veci inele cromate pe forma cadranelor de Logan. Asta daca nu cumva s-a gasit vreun producator chinez sa fabrice asa ceva.
@Steel Tormentor, omul vrea inele cromate, iar cele de Prestige nu sunt cromate. Cele de Prestige sunt vopsite cu gri metalizat doar pe margine si iti pacalesc cumva vederea, de ai impresia ca sunt cromate. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
got it
![]() eu zic ca tot la schimbatul vitrinei cu totul o sa ajungi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Poate merge adaptat... am vazut pe net inelele de golf 2 si din poza cam seamana:
poza mai e o varianta cu arnamentul argintiu care se gaseste in comert, cel ingust, sa fie pus pe exteriorul ceasului. This post has been edited by dj_sweat: 14 Apr 2009, 15:41 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
crayzib0y |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 April 09 ![]() |
cum pot schimba folia aceea din bord ca sa fie ca la modelul prestige?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005/laureate
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
@ crayzib0y...citeste topicul cu modificari bord,ai acolo detalii...daca nu te descurci, i'a legatura cu Dsign, el stie sigur
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
crayzib0y |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 April 09 ![]() |
ms Marso
|
--------------------
Dacia
Logan
2005/laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:52 |