jante otel: cromare/cadmiere/brunare/zincare, cu ce da mai bine ? unde se pot face ?
![]() ![]() ![]() |
jante otel: cromare/cadmiere/brunare/zincare, cu ce da mai bine ? unde se pot face ?
paradox_utopic |
![]()
|
||
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|||
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Mie personal mi-ar placea cromate sau poate maronii - aurii asa ca de subaru.
Nu stiu cat de rezistent in timp ar fi tratamentul. |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
pe mail n-am primit nici-un raspuns,maine ai sun !
cromare sau nichelare cred ca merge... tine f mult in timp,am eu piese nichelate din fabrica puse pe masina (antifurturi) de peste 20 de ani... |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.367 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cadmierea am impresia ca e interzisa de legislatia europeana. Zincarea face ce vrei tu si e relativ usoara (o singura acoperire metalica) iar nichelarea si cromarea cred ca te vor costa cat niste jante de aliaj bune (implica cuprare prealabila). Ca sa nu mai zic ca trebuie sablate in prealabil.
Mai simplu ar fi o vopsire electrostatica. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GeorgeSlz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 February 10 ![]() |
Voi vorbiti de jantele de serie?
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
2004
- BB-00-ZZZ
|
|
cristian corbu |
![]()
|
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
cred ca da.... si mie mi-ar place cromu,asa ca reveniti cu preturi! pare interesant...
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 28 May 09 From: Resita ![]() |
si pe mine ma intereseaza ceva preturi pt nichelare sau cromare...
Sablarea aici la mine costa 70 Lei un set de 4-5 jante... am un set de jante de otel de 8 J care as vrea sa le cromez... |
--------------------
....
E34
92
- BVV #nelutzu #resita #alexandru #cluj #paul #clujgarage #concept #23garage #prototipsport
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Cel mai bine sablate si vopsite electrostatic cum zicea si Einstein mai sus. Ca o piesa cromata sa arate si bine trebuie sa fie perfect finisata si lucrarea perfect facuta, sa nu mai zic de costuri. Sablat+vopsire electrostatica max 200 de lei cam asta ar fi pretul corect.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
QUOTE(Bogyciu @ 4 May 2010, 17:23) Cel mai bine sablate si vopsite electrostatic cum zicea si Einstein mai sus. Ca o piesa cromata sa arate si bine trebuie sa fie perfect finisata si lucrarea perfect facuta, sa nu mai zic de costuri. Sablat+vopsire electrostatica max 200 de lei cam asta ar fi pretul corect. unde ? la toate firmele unde am sunat pt nichelare..nu se complica ei cu de-astea... lucreaza industrial...astea sunt mofturi... |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu vorbesc de nichelare, ci de vopsire electrostatica. Cauta pe google firme care se ocupa cu asa ceva in zona in care locuiesti. Aici ca idee a gasit vopsit electrostatic la 6€ m patrat (din pacate nu au culorile dorite de mine asa ca mai astept putin)
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiam ca o vopsire de jante electrostatic costa intre 350 si 450 lei ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
Bogyciu |
![]()
|
La baietii "dedicati". Stiu pe cineva care a vopsit 4 jante 15 7J cu exact 85 de lei, in TM
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
bogyciu,ai jante de golf pe masina ?
|
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
Bogyciu |
![]()
|
ATS Cup
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 28 May 09 From: Resita ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 6 May 2010, 14:27) Confirm cele spuse de tine ![]() ![]() Vopsit = 85 Lei -Timisoara (vopsitorie electrostatica) Sablat = 75 Lei -Resita 24gj635.jpg |
--------------------
....
E34
92
- BVV #nelutzu #resita #alexandru #cluj #paul #clujgarage #concept #23garage #prototipsport
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Reclama mascata
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
am gasit pe forum o oferta :sablare+vopsire+cuptor 300-350 ron /set
adevarul e ca ies super,vopseaua e de calitate...pretul ne omoara... |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 07:24 |