Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND]cotiera
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
sergiu-iulian
Vand cotiera auto!pret 50 lei!in cutie

15 Mar 2009, 22:01:
P.S. este rabatibla(se ridica la 90 de grade) si culisabila(pentru mai mult confort)

16 Mar 2009, 18:12:
se poate trimite si in tara daca doriti
Valy90
Se poate monta pe solenza? pretul este negociabil?
sergiu-iulian
da se poate monta si pe solenza.poti sa intrebi si pe forum.se potriveste foarte bine.pretul nu stiu,mai vedem.eu am cumparato cu 65 lei.mai jos nu stiu daca o las.daca te hotarasti sigur,mai vorbim.

17 Mar 2009, 20:09:
up...
ZappaUKu
pai si de ce o vinzi? nu se potriveste pe supernova?
ronin33dan
Merge garantat pe DSN , eu o am montata si ce este misto la modelul asta e ca se si rabateaza toata in sus intre scaune si mai are si capacul care este culisabil inainte si inapoi.

Uite cateva exemple AICI

De ce o vinde numai este problema mea !!!! sad.gif
sergiu-iulian
up...
sergiu-iulian
up
mike_mocy
de unde esti?
sergiu-iulian
mures
cristianxxl
Merge pe clio 2?
sergiu-iulian
nu stiu ce sa zic.nam incercat ca sa vad daca merge sau nu.dar banuiesc ca merge,ca aproape la orice masina se poate pune cotiera.deci nu stiu care ar fi problema.
sergiu-iulian
up
cristianxxl
Nu ma pricep si nu as risca sa o iau fara sa stiu sigur ca merge.Am o cunostinta care isi doreste mult o cotiera si as fi vrut sa i-o fac cadou...e greu ca tu esti din mures si eu din buc...poate dc gasesc pe cineva sa o aduca.
sergiu-iulian
ce masina are prietenul tau?poi am spus ca trimit si prin posta romana(taxele postale cam 8 lei) si ajunge in 2 - 3 zile.acum cum doresti tu.nu te pot obliga sa o cumperi tongue.gif
cristianxxl
Are un clio symbol fidji, daca in cel mai rau caz nu merge pe a lui ,o tin pt mine, daca merge la masina din semnatura.
sergiu-iulian
cred ca merge.100 % nam cum sati spun pt ca nu stiu.acum tu decizi daca o vrei sau nu.
Netcrusher
Daca nu e zgariata o vreau eu. Care e pretul final cu transport prin posta pana in Arad?

Merci!
sergiu-iulian
nu este deloc zgariata.ultimul pret este 50 lei si o trimit prin posta romana.taxele postale nu costa mai mult de 10 lei.decizia iti apartine!
sergiu-iulian
up
sergiu-iulian
up
sergiu-iulian
up
GeorDanny
QUOTE(sergiu-iulian @ 23 Apr 2009, 20:56)
up
*

ofer 50 lei si platesti tu transportul ? biggrin.gif
Astept PM
Bafta
sergiu-iulian
nu mersi
sergiu-iulian
up
sergiu-iulian
up
sergiu-iulian
up

<span class='edit'>30 Apr 2009, 18:28:</span>
up

4. Initiatorul topicului are dreptul sa foloseasca UP-uri O DATA in decursul a 24 de ore.
Minel
Maestre mai esti pe acolo , cum ramane cu discutia noastra ? blink.gif
Vallybz
merge pe masina din semnatura?
Adrian_Boy
Mai e valabil anuntul ?
sergiu-iulian
@minel tiam dat pm

@Ady_Boy tiam dat pm

8 May 2009, 19:03:
P.S.cotiera isi modifica pretul.60 de lei!
gabigabi
prietene,iti ofer 50 ron fara nici un transport daca merge pusa pe megane 1
da-mi un semn.

bafta
Minel
QUOTE(gabigabi @ 9 May 2009, 21:20)
prietene,iti ofer 50 ron fara nici un transport daca merge pusa pe megane 1
da-mi un semn.

bafta
*

M-as indoi sa ti-o dea, eu i-am oferit 50+transport ,dar nu mai vrea ..... wacko.gif
sergiu-iulian
prietene nu o dau cu 50 lei.nu intelegi?nu mai insista
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.