Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Guvernul Boc a căzut.
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Stiri > Stiri (Non-Auto)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
AlexV
Guvernul Boc a căzut. Moțiunea de cenzură inițiată de PNL și UDMR a fost votată

Guvernul condus de Emil Boc a picat testul. Moțiunea de cenzură depusă de Opoziție împotriva Guvernului Boc II a fost adoptată. În aceste condiții, premierul Emil Boc nu mai poate veni în Parlament să-și asume răspunderea pe Legea pensiilor.
Foto (1)
Guvernul Boc a căzut. Moțiunea de cenzură inițiată de PNL și UDMR a fost votată Vezi Galerie Articol

PSD și PNL au votat cu bilele la vedere, PD-L a anunțat că nu va impune acest tip de vot, UDMR a avut vot secret. Minoritățile s-au abținut.

Moțiunea de cenzură "11 împotriva României" depusă de PNL și UDMR împotriva Guvernului Boc II a fost dezbătută astăzi în Parlament. Rând pe rând, premierul Emil Boc, lideri din PD-L, dar și din Opoziție au susținut discursuri pro și contra Guvernului Boc II.

sursa: realitatea.net
Ov
poc
Manuel
Mi-e mila de doamnele Udrea si Placinta. sad.gif
Adio, domnule boc! yupy.gif
daniel4ro
adica superministrii 2 in 1 nu mai sunt ministrii?
ce tragedie... ph34r.gif
george_scala_2004
ba da. radmasa.gif pina cind noul presedinte va desemna un nou candidat pentru functia de prim ministru.

mie altceva mi se pare grav: dincolo de declaratiile sforaitoare, patriotarde interesul parlamentarilor a fost mai presus de cel al marii majoritati a populatiei: pastrarea pensiilor "nesimtite" ! atit pentru ei cit si pentru cei din serviciile speciale cu incalcarea grosolana a principiului contributivitatii !

ah, nu mai pot emite ordonante !
Manuel
radmasa.gif Bai da' stiu ca v-a spalat rau de tot creierul piticania asta!
Tu stii ce s-a votat astazi?
aphophis
mie mi-a placut de prostanac care condamna faptele guvernului din ultimile 9 luni laugh.gif de parca psd-ul nu facuse parte din acest guvern in acele 9 luni. Oricum e clar, urmeaza un guvern pnl-psd, sunt sigur ca va fi competent, bla bla bla
b34uen
din curiozitate: cate pensi speciale de parlamentar se acorda acum? (raspuns vreo 40) si daca nu se mai dau iesim din criza? deci e o scuza ieftina cu pensile.
catalin_tm81mis
Avand in vedere ca dintr-o pensie din aia poti da inca 100 de lei la 40 -50 de pensionari fomisti si ala sa ramana cu ceva bani in buzunar, nu iesim din criza dar totusi e un pas inainte.
Ov
si te incalzeste pe tine cu ceva ca a picat mascariciul asta si au ramas restu' (din celelalte partide)?

chiar crezi ca exista alternativa?

pe mine ma lasa indiferent astfel de "stiri" si in plus si cu un gust amar
b34uen
dar cand compari pensiile alea cu o datorie de 500 mil. euro sterse la rafo onesti cum e? cati forumisti ai putea platii?
george_scala_2004
nu e vorba numai despre pensiile parlamentarilor ci si de cele ale celor care au activat in serviciile speciale, magistrati, politisti, militari.
cmandrei
Incercati va rugam sa pastrati niste limite de bun simt ! Multumim,
MihaiD
QUOTE(george_scala_2004 @ 13 Oct 2009, 14:59)
nu e vorba numai despre pensiile parlamentarilor ci si de cele ale celor care au activat in serviciile speciale, magistrati, politisti, militari.
*



Pai uite ce declara Boc

Emil Boc: Am pierdut o batalie, dar nu razboiul. Guvernul a cazut din cauza ca parlamentarii nu au vrut ca pensiile si privilegiile lor sa fie eliminate
ionutctn
Sper sa scap(am) si de marinarul. smile.gif
OVIDIUS
Stati asa, nu va bucurati. Urmeaza Udrea prim-ministru... LolLolLo.gif
vijelie
Nu e nicio criza politica, astfel de episoade sunt tolerate de democratie si sunt descrise in proceduri constitutionale.
Numai pe vremea lui Ceausescu era un singur partid si presedintele era ales cu unanimitate.
A l e x
Ca a cazut Boc sau nu, ca ramane Basescu presedinte sau nu, cea mai mare problema e ca oricine vine in locul lor va pati la fel. Ori se alatura mafiei precedente, ori isi face alta si e in razboi cu "veteranii," dar tot acolo se ajunge. Ei se cearta, noi ramanem in aceeasi mizerie, Europa se uita din ce in ce mai urat la tara asta.

Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca il prefer pe Basescu in locul lui Geoana, dar chiar nu ma intereseaza. Problema e ca si Iisus de vine acum si devine presedinte, va fi scuipat si huiduit de restul care nu mai pot fura, tot felul de catei vor veni pe la TV sa prosteasca poporul si evident, majoritatea ii va crede. Deci oricum o dam, tara e intr-un mare rahat, dar singura consolare e ca ne meritam soarta fratilor...
george_scala_2004
imediat dupa ce basescu va fi reales si va depune juramintul il va propune pe boc. parlamentul nu va fi de acord iar basescu il va dizolva.

in ianuarie 2010 vom fi chemati la alegeri parlamentare anticipate. de data asta pentru un parlament unicameral.
vijelie
Ce anume il retine pe presedinte sa il numeasca diseara tot pe Boc prim ministru interimar?
andu911
O prostie, a cazut leul la 4.29 lei/ 1 euro...

george_scala_2004
constitutia. deja boc este interimar.

Capitolul III: Guvernul

Art. 102: Rolul si structura

(1) Guvernul, potrivit programului sau de guvernare acceptat de Parlament, asigura realizarea politicii interne si externe a tarii si exercita conducerea generala a administratiei publice.

(2) In indeplinirea atributiilor sale, Guvernul coopereaza cu organismele sociale interesate.

(3) Guvernul este alcatuit din prim-ministru, ministri si alti membri stabiliti prin lege organica.

Art. 103: Investitura

(1) Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament.

(2) Candidatul pentru functia de prim-ministru va cere, in termen de 10 zile de la desemnare, votul de incredere al Parlamentului asupra programului si a intregii liste a Guvernului.

(3) Programul si lista Guvernului se dezbat de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna. Parlamentul acorda incredere Guvernului cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor.

Art. 104: Juramantul de credinta

(1) Primul-ministru, ministrii si ceilalti membri ai Guvernului vor depune individual, in fata Presedintelui Romaniei, juramantul de la articolul 82.

(2) Guvernul in intregul sau si fiecare membru in parte isi exercita mandatul, incepand de la data depunerii juramantului.

Art. 105: Incompatibilitati

(1) Functia de membru al Guvernului este incompatibila cu exercitarea altei functii publice de autoritate, cu exceptia celei de deputat sau de senator. De asemenea, ea este incompatibila cu exercitarea unei functii de reprezentare profesionala salarizate in cadrul organizatiilor cu scop comercial.

(2) Alte incompatibilitati se stabilesc prin lege organica.

Art. 106: Incetarea functiei de membru al Guvernului

Functia de membru al Guvernului inceteaza in urma demisiei, a revocarii, a pierderii drepturilor electorale, a starii de incompatibilitate, a decesului, precum si in alte cazuri prevazute de lege.

Art. 107: Primul-ministru

(1) Primul-ministru conduce Guvernul si coordoneaza activitatea membrilor acestuia, respectand atributiile ce le revin. De asemenea, prezinta Camerei Deputatilor sau Senatului rapoarte si declaratii cu privire la politica Guvernului, care se dezbat cu prioritate.

(2) Presedintele Romaniei nu il poate revoca pe primul-ministru.

(3) Daca primul-ministru se afla in una dintre situatiile prevazute la articolul 106, cu exceptia revocarii, sau este in imposibilitate de a-si exercita atributiile, Presedintele Romaniei va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a indeplini atributiile primului-ministru, pana la formarea noului Guvern. Interimatul, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor, inceteaza daca primul-ministru isi reia activitatea in Guvern.

(4) Prevederile alineatului (3) se aplica in mod corespunzator si celorlalti membri ai Guvernului, la propunerea primului-ministru, pentru o perioada de cel mult 45 de zile.

Art. 108: Actele Guvernului

(1) Guvernul adopta hotarari si ordonante.

(2) Hotararile se emit pentru organizarea executarii legilor.

(3) Ordonantele se emit in temeiul unei legi speciale de abilitare, in limitele si in conditiile prevazute de aceasta.

(4) Hotararile si ordonantele adoptate de Guvern se semneaza de primul-ministru, se contrasemneaza de ministrii care au obligatia punerii lor in executare si se publica in Monitorul Oficial al Romaniei. Nepublicarea atrage inexistenta hotararii sau a ordonantei. Hotararile care au caracter militar se comunica numai institutiilor interesate.

Art. 109: Raspunderea membrilor Guvernului

(1) Guvernul raspunde politic numai in fata Parlamentului pentru intreaga sa activitate. Fiecare membru al Guvernului raspunde politic solidar cu ceilalti membri pentru activitatea Guvernului si pentru actele acestuia.

(2) Numai Camera Deputatilor, Senatul si Presedintele Romaniei au dreptul sa ceara urmarirea penala a membrilor Guvernului pentru faptele savarsite in exercitiul functiei lor. Daca s-a cerut urmarirea penala, Presedintele Romaniei poate dispune suspendarea acestora din functie. Trimiterea in judecata a unui membru al Guvernului atrage suspendarea lui din functie. Competenta de judecata apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

(3) Cazurile de raspundere si pedepsele aplicabile membrilor Guvernului sunt reglementate printr-o lege privind responsabilitatea ministeriala.

Art. 110: Incetarea mandatului

(1) Guvernul isi exercita mandatul pana la data validarii alegerilor parlamentare generale.

(2) Guvernul este demis la data retragerii de catre Parlament a increderii acordate sau daca primul-ministru se afla in una dintre situatiile prevazute la articolul 106, cu exceptia revocarii, ori este in imposibilitatea de a-si exercita atributiile mai mult de 45 de zile.

(3) In situatiile prevazute in alineatul (2) sunt aplicabile prevederile articolului 103.

(4) Guvernul al carui mandat a incetat potrivit alineatelor (1) si (2) indeplineste numai actele necesare pentru administrarea treburilor publice, pana la depunerea juramantului de membrii noului Guvern.

CapitolulL IV: Raporturile Parlamentului cu Guvernul


Art. 111: Informarea Parlamentului

(1) Guvernul si celelalte organe ale administratiei publice, in cadrul controlului parlamentar al activitatii lor, sunt obligate sa prezinte informatiile si documentele cerute de Camera Deputatilor, de Senat sau de comisiile parlamentare, prin intermediul presedintilor acestora. In cazul in care o initiativa legislativa implica modificarea prevederilor bugetului de stat sau a bugetului asigurarilor sociale de stat, solicitarea informarii este obligatorie.

(2) Membrii Guvernului au acces la lucrarile Parlamentului. Daca li se solicita prezenta, participarea lor este obligatorie.

Art. 112: Intrebari, interpelari si motiuni simple

(1) Guvernul si fiecare dintre membrii sai au obligatia sa raspunda la intrebarile sau la interpelarile formulate de deputati sau de senatori, in conditiile prevazute de regulamentele celor doua Camere ale Parlamentului.

(2) Camera Deputatilor sau Senatul poate adopta o motiune simpla prin care sa-si exprime pozitia cu privire la o problema de politica interna sau externa ori, dupa caz, cu privire la o problema ce a facut obiectul unei interpelari.

Art. 113: Motiunea de cenzura

(1) Camera Deputatilor si Senatul, in sedinta comuna, pot retrage increderea acordata Guvernului prin adoptarea unei motiuni de cenzura, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor.

(2) Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica Guvernului la data depunerii.

(3) Motiunea de cenzura se dezbate dupa 3 zile de la data cand a fost prezentata in sedinta comuna a celor doua Camere.

(4) Daca motiunea de cenzura a fost respinsa, deputatii si senatorii care au semnat-o nu mai pot initia, in aceeasi sesiune, o noua motiune de cenzura, cu exceptia cazului in care Guvernul isi angajeaza raspunderea potrivit articolului 114.

Art. 114: Angajarea raspunderii Guvernului

(1) Guvernul isi poate angaja raspunderea in fata Camerei Deputatilor si a Senatului, in sedinta comuna, asupra unui program, a unei declaratii de politica generala sau a unui proiect de lege.

(2) Guvernul este demis daca o motiune de cenzura, depusa in termen de 3 zile de la prezentarea programului, a declaratiei de politica generala sau a proiectului de lege, a fost votata in conditiile articolului 113.

(3) Daca Guvernul nu a fost demis potrivit alineatului (2), proiectul de lege prezentat, modificat sau completat, dupa caz, cu amendamente acceptate de Guvern, se considera adoptat, iar aplicarea programului sau a declaratiei de politica generala devine obligatorie pentru Guvern.

(4) In cazul in care Presedintele Romaniei cere reexaminarea legii adoptate potrivit alineatului (3), dezbaterea acesteia se va face in sedinta comuna a celor doua Camere.

Art. 115: Delegarea legislativa

(1) Parlamentul poate adopta o lege speciala de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legilor organice.

(2) Legea de abilitare va stabili, in mod obligatoriu, domeniul si data pana la care se pot emite ordonante.

(3) Daca legea de abilitare o cere, ordonantele se supun aprobarii Parlamentului, potrivit procedurii legislative, pana la implinirea termenului de abilitare. Nerespectarea termenului atrage incetarea efectelor ordonantei.

(4) Guvernul poate adopta ordonante de urgenta numai in situatii extraordinare a caror reglementare nu poate fi amanata, avand obligatia de a motiva urgenta in cuprinsul acestora.

(5) Ordonanta de urgenta intra in vigoare numai dupa depunerea sa spre dezbatere in procedura de urgenta la Camera competenta sa fie sesizata si dupa publicarea ei in Monitorul Oficial al Romaniei. Camerele, daca nu se afla in sesiune, se convoaca in mod obligatoriu in 5 zile de la depunere sau, dupa caz, de la trimitere. Daca in termen de cel mult 30 de zile de la depunere, Camera sesizata nu se pronunta asupra ordonantei, aceasta este considerata adoptata si se trimite celeilalte Camere care decide de asemenea in procedura de urgenta. Ordonanta de urgenta cuprinzand norme de natura legii organice se aproba cu majoritatea prevazuta la articolul 76 alineatul (1).

(6) Ordonantele de urgenta nu pot fi adoptate in domeniul legilor constitutionale, nu pot afecta regimul institutiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertatile si indatoririle prevazute de Constitutie, drepturile electorale si nu pot viza masuri de trecere silita a unor bunuri in proprietate publica.

(7) Ordonantele cu care Parlamentul a fost sesizat se aproba sau se resping printr-o lege in care vor fi cuprinse si ordonantele ale caror efecte au incetat potrivit alineatului (3).

(8) Prin legea de aprobare sau de respingere se vor reglementa, daca este cazul, masurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a ordonantei.

http://www.e-juridic.ro/index.php?pag=a&id=130&s=Constitutia Romaniei&aid=1201

Highwayman
QUOTE(george_scala_2004 @ 13 Oct 2009, 15:30)

..... pastrarea pensiilor "nesimtite" ! ..

*




Daca imi aduc eu bine aminte, acum vreo luna, toti parlamentarii, fara exceptie, au votat pentru pastrarea pensiilor lor nesimtite. Deci inclusiv parlamentarii PDL. Asa ca placa asta nu mai tine.

Intrebarea care se pune acum este: cine altcineva? Aducem conducator din afara? Ca din tara nu exista sanse.....
ionutctn
QUOTE(george_scala_2004 @ 13 Oct 2009, 15:26)
imediat dupa ce basescu va fi reales si va depune juramintul il va propune pe boc. parlamentul nu va fi de acord iar basescu il va dizolva.

in ianuarie 2010 vom fi chemati la alegeri parlamentare anticipate. de data asta pentru un parlament unicameral.
*


Placa asta nu mai tine. Basescu pierde cu oricine in turul 2. Va fi guvern PSD-PNL. Asta e. Alegeri anticipate se declanseaza doar daca se respinge de 3 ori guvernul. Daca aia vin la Basescu cu o majoritate formata nu are ce face. Nu poate numi premier de la un partid care are 33% daca altii vin cu o majoritate de 60%.
bardu
Deja ungurii isi freaca mainile, "p0ate intra iarasSI la guvernare".
Sunt curios apare guvernul de tehnocrati?
aphophis

radmasa.gif o sa apara la fel cum au aparut tehnocrati pnl-psd la banca nationala, oameni de calitate ca bogdan olteanu icon_mrgreen.gif
bardu
Macar lumina de la capatul tunelului? radmasa.gif
Highwayman
Pai il pun pe Gigi la Ministerul Sportului, Clanul Sparnceana la ministerul Muncii, pe Iancu la Finante, si Regele CIoaba la externe.
namidee
Nu-l uita pe Vanghelie la Educatie (sau Cultura).
Highwayman
Eu nu inteleg de ce se vorbeste de un guvern doar pana la alegeri. Daca se formeaza o majoritate care sa sustina guvernul si dupa alegerile prezidentiale care este problema? Daca ramane Carmaciu' e aceeasi situatie ca si acum, daca iese altcineva din unul dintre partidele care formeaza coalitia este aceeasi situatie ca si acum.

O alta placa care e pusa acum la greu: leul pica din cauza nesimtitilor de parlamentari, nu din cauza guvernului care a primit ordin de la Base nici sa nu se chinuie sa scoata tara din criza si a speculantilor.
ionutctn
Cele mai mari sanse pentru marinar sa castige iar sunt sa ramana in turul 2 cu prostanacul. Daca ramane in turul 2 cu Antonescu sau Oprescu, este terminat.
sinaxis
Asa cum a cazut Boc, s-ar putea sa pateasca si Basescu, prin suspendarea lui in parlament (nu a mers atunci poate merge acum 322-ul). Geoana ii ia locul, ca al doilea om in stat, amana alegerile pana ii trece lui Base mandatul (ca timp), schimba peste noapte tot ce tre schimbat in teritoriu cu responsabilitatea la alegeri si apoi sa vezi alegeri la liber...
Iar noi... vine iarna fratilor, luati-va caucioace de iarna, lopetica si nisip si rugati-va sa va ajunga rezervele pana dau din nou urzicile. Circ o sa avem din belsug. Bafta!
bion
Cineva se agita p`aici cu pensiile si nominaliza diverse categorii. Cu gurita lui turuitoare bocul a afirmat aseara la TV ca de pensiile cadrelor din armata(care au luptat cu eroism pentru apararea patriei) si a securistilor de ieri de azi si de maine nu se atinge nimeni pentru ca ei s-au jertfit pentru tara si popor si merita ca un prinos de recunostinta rotujirea grasa a pensiilor cu bani de la bujet. tongue.gif icon_mrgreen.gif
Solutia[attachmentid=1627559204]
Highwayman
Nu asta: gun3.gif ?
ady77
Mie mi se pare normal sa cada un guvern cu 33% sustinere in parlament. Abureala cu asumarea raspunderii pe legea pensiilor este o gaselnita a PD-L de a iesi drept "victime". Cand a iesit PSD-ul de la guvernare era clar pentru toata lumea ca o sa cada guvernul.
am.
Sa-l puna pe Nastase premier, ca-l meritati.
marian-j
Abureala-neabureala uite ca tine!
Parintii mei sunt convinsi ca Boc a fost "trantit" din cauza ca a vrut sa "umble" la pensiile barosanilor si sa le redistribuie la pulime.
Batrani si prost informati?Da!Dar cu drept de vot! ph34r.gif
george_scala_2004
Un guvern curajos ca Guvernul Boc ar fi trebuit mentinut, a declarat presedintele grupului PPE, Joseph Daul. Comentand situatia politica din Romania, Daul a spus ca executivul condus de Emil Boc "a dovedit curaj si are un bilant pozitiv, intr-un moment foarte dificil pentru Romania".

"Guvernul Boc a declansat reforma statului, a mentinut stabilitatea economica si a echilibrat sistemul de salarii si pensii bugetare. De altfel, proiectul de normalizare a sistemului de pensii a fost primit cu ostilitate de cei ce si-ar fi pierdut privilegiile. Tocmai acest proiect asteptat de majoritatea romanilor a dus la demiterea Guvernului. Acest lucru e regretabil si ar putea creea probleme in plus societatii romanesti", a afirmat Daul.

Presedintele grupului PPE s-a declarat convins ca "un guvern curajos ca Guvernul Boc ar fi trebuit mentinut. Numai asa pot continua reforme esentiale pentru modernizarea Romaniei si protectia populatiei. Nu pot decat sa regret faptul ca acest Guvern, care si-a dovedit curajul, nu a putut sa ramana in functie. Un comportament responsabil este, de fapt, singurul mod de a mentine cursul reformelor cruciale pentru a modernizarea Romaniei".

PPE a precizat ca doreste ca interesele cetatenilor romani sa fie intotdeauna puse inaintea intetreselor pe termen scurt ale politicienilor.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-627531...it-mentinut.htm

inca o data se dovedeste ca din afara se vede mult mai bine situatia de la noi. dovada ? politicienii sau ce or fi au distrus pe tremen mediu sperantele pentru mai bine din cauza intereselor lor de grup !
iar populatia neinformata aplauda. bravos natiune ! meriti !
Laurentziu83
Deci guvernul Boc a cazut. Sa inteleg ca toti banii cheltuiti anul trecut pe campania electorala s-au dus pe apa sambetei? Misto...
Cine a avut ideea de a separa alegerile parlamentare de alegerile prezidentiale?
aphophis
nastase smile.gif
daniel4ro
QUOTE(Laurentziu83 @ 13 Oct 2009, 20:13)
Deci guvernul Boc a cazut. Sa inteleg ca toti banii cheltuiti anul trecut pe campania electorala s-au dus pe apa sambetei? Misto...
Cine a avut ideea de a separa alegerile parlamentare de alegerile prezidentiale?
*


adica?
guvernul este numit, nu ales, deci care-i ideea cu campania electorala de anul trecut?
FAN DCI
M-ai credeti ca alti vor face ceva in 20 de ani au vandut doar gogosi acum vor vinde gogosi cu zahar. Pur si simplu nu m-ai am incredere in clasa politica sad.gif
aphophis
pe mine ma distreaza un lucru. In dorinta lor de a pune mana pe ciolan, pesedeii si peneleii nu au gandit mai incolo de 2 cm in fata lor. Adica, ura si la gara, au demis guvernul boc, dar al dracului , nici unul din cele 2 partide nu stiu ce candidat vor pune IMPREUNA ca prim ministru. Vai de tara asta
am.
Ai facut motiune, iti asumi raspunderea asa ca Basescu daca e baiat destept ii pune pe nenorociti sa si aleaga premierul din randul lor, ori PSDist, ori PNList. Ca sa stim sigur cine pierde la alegeri.
aphophis
sa vedem pe unde dracu vor scoate peneleii si pesedeii camasa. Cel putin pnl-ul s-a laudat ca poate scoate romania din criza, numai ca nu au fost lasati sa ajunga la guvernare laugh.gif
marian-j
Coane aphophis,intrucat tara asta e populata imi permit sa extind spusa matale:vai de noi!
Am inteles ca oiro iara vrea sa o ia la deal! ph34r.gif
emil_t
din pacate din lipsa de timp si poate ca nu prea inteleg politica, de ce se intampla toate acestea ? cu totii stim ca in final pentru noi oamenii de rand, nu se va schimba nimic, ca-l votezi pe basescu ca-l votezi pe geoana, care e diferenta ? ... s-acum zic ce scop mai are votul ori pe cine ai alege, tot acolo esti ...
aphophis
nu cred ca o va lua acum ci dupa ce urmatorul guvern va arata ca tot populist e. Fmi ne cere (pt a lua urmatoarea transa de bani) sa se faca disponibilizari majore intre bugetari. Oare un pnl cu un psd la spatele lui , va avea curajul sa faca asta? Eu zic ca nu, au aratat ca sunt presul psd-ului. Si vor da drumul la tiparnita de lei, banii fmi-ului nu vor mai veni, si sa vezi cum ajunge cursul euro la cer. Vai si amar, o sa ne manance lupii cu noul guvern pnl-psd, tinand seama ca psd-ul are acum mult mai multe mijloace sa-i toace pe penelei. Tine minte ce a fost intre 2006 si 2008 cat a fost alianta neoficiala pnl-psd, si ce masuri socialiste a luat guvenul tariceanu2. Ce a fost atunci va fi mic copil fata de ce va fi de acum

oricum vai si amar pt multi dintre noi daca creste euro-ul, cel putin aia din vanzari o vor da si mai mult in bara, aia cu credite la fel.. ce mai wacko.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.