Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: cutia de viteze TL4 pentru vehiculul Duster 4x2
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Duster > Piese auto - Dacia Duster
rdcristi2
La aproape trei ani de la demararea fabricației în serie, la RMR se produc nouă diversități din gama TL4 pentru uzinele Renault din Douai, Sandouville, Maubeuge, (Franța), uzina Renault din Oyak (Turcia) și pentru uzinele Nissan din Sunderland (Marea Britanie) și Oppama (Japonia). Un alt client important pentru RMR este chiar UVD, pentru care produce două diversități serie și o diversitate în proiect TL8. Din aprilie 2010, RMR livrează către UVD cutia de viteze TL4 pentru vehiculul Duster 4x2 și TL8 pentru versiunea 4x4.

Cutia de viteze TL fabricată la Dacia echipează diverse modele Renault (Clio, Modus, Kangoo, Mégane, Scénic, Laguna), pe modele Nissan (Tiida, Sentra, Versa, Latio, Livia, Note, Qashqai) și pe Dacia Duster. Aceasta este o cutie manuală de ultimă generație și este prima cutie de viteze comună a Aliantei Renault-Nissan.

RMR are o capacitate de producție de 5.000 de cutii de viteze pe săptămână și este integrată din punct de vedere organizatoric în Uzina Mecanică și șasiuri Dacia (UMCD). Uzina a fost construită după standardele Renault, în conformitate cu normele ISO 9001 de management și calitate și ISO 14 001 pentru protecția mediului înconjurător. Anul trecut, UMCD a fabricat 446.252 cutii de viteze (JH - cu 5 trepte și TL4 - cu 6 trepte).
Jack Daniel's
blink.gif
Furry-Rasputin
The TL Gearbox Department

The TLx (MT1) last generation gearbox manufactured here is the first common gearbox the the Renault-Nissan Alliance. The 6-speed gearbox, displaying a torque up to 240 Nm, is adapted to the new petrol (1.8 l and 2.0 l) and diesel (1.5 l) engines.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.