Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Filtru aer
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Piese auto - Dacia Clasic
Danut 88
Ma apropii de revizia de 60000km si nu stiu ce filtru de aer sa cumpar? BF filter sau Romcarbon? Ma gandeam la Romcarbon ca e mai scump. Am cumparat filtru ulei si benzina Bosch, iar ulei Aral 15W40.
bucatzel
Fix problema tehnica e asta.

Incearca sa postezi unde trebuie, te rog.
ydaniel
ia romcarbon.sunt bune si deloc scumpe.
blue filter si alte oratanii au o hartie care nu filtreaza.dar sunt ieftine.
daca ai ceva mai multi bani de cheltuit ia filtre Mann.
mihai7575
QUOTE(Danut 88 @ 7 Mar 2011, 01:02)
Ma apropii de revizia de 60000km si nu stiu ce filtru de aer sa cumpar? BF filter sau Romcarbon? Ma gandeam la Romcarbon ca e mai scump. Am cumparat filtru ulei si benzina Bosch, iar ulei Aral 15W40.
*

Si eu iti recomand tot romarbon buzau ,si de aer dar si de ulei.
paul-tm
Sunt convins ca sunt bune filtrele de romcarbon. Din 5 filtre de ulei la unu ii functioneaza supapa de retinere a uleiului.
Mai bine dai 3 lei in plus si cumperi ceva bun.
Filtru aer mann-26
filtru aer dacia unix-16 lei
rokos
se poate niste coduri pentru :
Filtru aer mann-26
stima!
mihai7575
QUOTE(rokos @ 13 Mar 2011, 01:04)
se poate niste coduri pentru :
Filtru aer mann-26
stima!
*

Personal,nu cunosc,dar pate te ajuta paul -tm,ptr ca el ti le-a recomandat.
paul-tm
www.unixauto.ro la sectiunea webshop se gasesc codurile.
Dupa cum am vazut in pozele de pe site-ul unix filtele de aer au si tabla aia cu gaurele.
Danut 88
Eu nu am gasit filtru de aer altceva decat romcarbon sau Blue filter.Precizez ca am carcasa de filtru de plastic, an fab.1999, nu carcasa acea de tabla de 1300. Am fost si la Unix, am cautat si la Augsburg si l-am gasit doar pe cel de 1300. Deci Romcarbon este bun.
ydaniel
pai filtru aer pt CN gasesti numai romcarbon si toate mizeriile de facaturi.
danvian
Ha, y0 bag filtre UNIFLUX si Donaldson. Plus uleiul celor de la Petronas
brigada_diverse
sa nu iei filtru ieftin pt aer. pe al meu l-am gasit umflat la numai 5000km... parca avea garniturile rosii. aia de la gaz si-au dat seama de asta ca mergea motorul prost. nu putea sa traga aer si consuma si mult....

mai bine mai pune 5 lei in plus si ia unul bun sa nu ai probleme.
Ion81
Vreau sa cumoar filtru aer de la Mann dar nu stiu ce tip ( am mers pe mana celor de la magazinul de piese auto si la service au spus ca nu se potriveste). Va rog ajutati-ma. Multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.