Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Protectii laterale portiere demontabile
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Duster > Piese auto - Dacia Duster
dragos101010
Salutare!
Ieri am fost sa spal masina si am costatat cu stupoare ca pe portiera soferului erau zgarieturi de la portiera unui bou care nu trebuia sa se nasca, si-a deschis cel mai probabil portiera la maxim si lovit cu ea in masina mea presupun ca era cat o balena din moment ce a avut nevoie de deschiderea portierei la maxim. Eu intodeauna parchez in asa fel incat sa nu ii crez probleme celui care este parcat langa mine, dar niciodata nu m-am gandit ca un bou nu are loc chiar si in felul in care parchez.
De aceea va intreb pe voi daca stiti daca exista pe piata, nu neaparat de la producator (Dacia) Protectii laterale portiere demontabile rapid in sesul ca daca o las intr-o parcare 2 ore sa le pot pune ca boul sau mai bine spus balena care nu are loc de masina mea sa deschida portiera la maxim pentru a intra da dea cu portiera in ele... in general Protectiile laterale pentru portiere ar trebuii sa fie din cauciuc sau un plastic mai tare.

Astept ajutorul vostru si mizez pe faptul ca fiecare are cel putin parte de o astfel de experienta.
klaus
Da, se cheama "mersul cu transportul in comun pntru evitarea scoaterii masinii pe strada"
D-Ice
@dragos101010. Buna venit in Romania, tara in care fiecare zi iti aduce o surpriza!
Remediul se cheama CASCO si se foloseste in felul urmator: lasi sa se adune zgarieturi, infundaturi, etc. si cand ai ajuns la capatul nervilor mergi la asigurari si incerci sa-l convingi pe inspector ca asa ai gasit-o in parcare. Fransizele nu sunt recomandabile.
Boi, cocalari, caini vagabonzi si alte animale gasesti pe toate drumurile, pacat ca nu aproba astia eutanasierea lor. smile.gif
jay333
Ai putea incerca folie de protectie pentru caroserie. Eu unul nu ma stresez decat daca urmele sunt pana la tabla si exista riscul de aparitie a oxizilor nobili de Mioveni. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.