Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piese de schimb de ne-origine
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Duster > Piese auto - Dacia Duster
YRX
Cum exista un asemenea topic pe sectiunea Logan m-am gandit ca n-ar strica si unul dedicat pentru Duster. Pe langa multele repere comune cu Logan / Sandero incep sa apara prin cataloagele producatorilor si piese pentru Duster.
De multe ori calitatea produselor este mai buna ca la cele de origine si preturile mai mici.
Deschid cu cateva coduri din catalogul TRW pentru elemente de suspensie:

Cap de bară stânga - JTE1194
Cap de bară dreapta - JTE1195
Bieletă de direcție - JAR1079
jay333
Parbriz Duster/Sandero, pret la service Dacia - 856 ron la care se mai adauga alte materiale si manopera pana pe la 1300 ron. ph34r.gif Acelasi parbriz de la acelasi producator (Saint Gobain) costa 288 ron (nu mai stiu daca e si TVA-ul inclus) plus restul de materiale de montaj si manopera pana la 516 ron la Ager.
silviu2002
Eu am luat Duster-ul fara acesorii si e inca in garantie. A montat cineva (stiu ca operatia se face doar in reprezentanta) radio din luat din magazin in loc de cel de la reprezentanta? Cred ca e ceva diferenta de pret. Bun inteles daca nu se pierde garantia. Ceva recomandari la modelul de radio CD?
Multumesc
IRONICK
QUOTE(silviu2002 @ 8 Aug 2012, 09:42)
(stiu ca operatia se face doar in reprezentanta)
*
De ce?
silviu2002
Am inteles ca in perioada de garantie montarea unui radio se face doar in reprezentanta pentru ca altfel se pierde garantia la partea electrica (pentru ca se umbla la cablajul electric la montare.
IRONICK
Cat timp maghernita in care ai inlocuit "casetofonul" are autorizare rar, nu au decat sa urle la luna. Vrajeala cu service autorizat este doar ca sa iti ia ei banii.
bobo77
Eu credeam ca s-a lamurit problema cu vrajeala asta de 2 bani cu "service autorizat"....
sobolan
QUOTE(IRONICK @ 8 Aug 2012, 10:53)
Cat timp maghernita in care ai inlocuit "casetofonul" are autorizare rar, nu au decat sa urle la luna. Vrajeala cu service autorizat este doar ca sa iti ia ei banii.
*pentru vrajeala asta m-am certat o ora cu un angajat APAN Braila care vroia nebunu' sa-mi anuleze garantia la inst. electrica la symbol pentru simplul fapt ca in loc de "update list" era un mp3 Sony....pana la urma a cedat inteligentu'....asta e,nu halisera ei ca service manopera la treaba asta,de aia atata circ....
Vasea30
Unde se pot gasi in IASI, ieftin, piese noi pentru Duster ? multumesc frumos !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.