Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Caseta Directie- Kit reparatie
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Anunturi - Oferte Permanente
KitDirectie
EUROTEXSO DISTRIBUTION

Firma noastra vinde simeringuri pentru casetele de directie pentru orice model auto (~1500 modele auto). Vindem simeringuri separat sau in kit! (Pretul kitului pentru Solenza/Logan este de 154 ron cu tva).
Oferim garantie 1 an de zile si de asemenea va putem recomanda service-uri partenere care sa va schimbe kitul in aproape orice oras din tara. Produsele sunt noi!

Ne puteti gasi in Bucuresti la DEPOZITUL DE SIMERINGURI, Calea Giulesti 6-8, in gardul fabricii IFMA vis-a-vis de strada Alizeului.
Pentru detalii ne puteti contacta pe privat sau prin telefon la 0314381080 sau 0731.715.570 (Dorel Grab).
Pentru service-uri si/sau mecanci auto oferim discount de 10%! Daca ne spuneti ca aveti numarul nostru de pe forum Reno sau Dacia aveti si dumneavoastra acelasi discount.
Pretul reconditionarii casetei variaza de la un oras la altul (200-500 ron + pret kit).
KitDirectie
Oferim consultanta pentru cei ce doresc sa-si schimbe singuri kit-ul la caseta de directie.
r3nault
Pentru Laguna 3 din semnatura?

edit: DA, NU, POATE ???
KitDirectie

Avem! Nu am primit alerta cu privire la intrebarea dv. Ne puteti contacta pentru comanda, detalii la 073171570!
MihaiGSm
Pentru opel corsa c? un pret si un service in Focsani sau Buzau unde pot schimba Kitt-ul.
KitDirectie
QUOTE(MihaiGSm @ 22 Feb 2013, 22:18)
Pentru opel corsa c? un pret si un service in Focsani sau Buzau unde pot schimba Kitt-ul.
*Avem un service in Buzau si 2 in Focsani, detalii la telefon!
Daca aveti caseta mecanica -kit-ul -1bucsa, 2 o-riguri si 1 simering capac) costa 88 ron; daca este hidraulica (cu lichid servo) kit-ul costa 166 ron -4 simeringuri, 3 o-ringuri, 1 inel teflon, 1 bucsa teflon si la nevoie suplimentar in cazuri rare daca trebuie schimbati si segmentii de teflon -sunt 4+1 in caseta- platiti 11 ron/segment!
Pasdan
Pentru Kit directie o intrebare.Aveti cumva semering pentru pompa servo Logan,modelul cu fulie? Momentan nu am seria.Multumesc.
KitDirectie
QUOTE(Pasdan @ 24 Feb 2013, 17:12)
Pentru Kit directie o intrebare.Aveti cumva semering pentru pompa servo Logan,modelul cu fulie? Momentan nu am seria.Multumesc.
*


Da
KitDirectie
Recomandam in Bucuresti un service partener: servicepst.ro care are oferte la reparatia casetei de directie de solenza, clio 1, logan la 350 ron cu garantie 1 an. Au banc de probe pentru casetele de directie si sunt cei mai dotati din punct de vedre al uneltelor si sculelor speciale pentru reparatia casetei de directie.
Daca va duceti cu masina va costa 700 ron cu montat - demontat si vi se ofera si o expertiza gratuita a intreg ansamblului de directie.

Pentru recomandari de alte service-uri in alte orase nu ezitati sa ne contactati. Avem peste 80 de service-uri partenere ce repara casete de directie in toata tara si de asemenea avem si peste 50 de mecanici cu experienta in hidraulica ce repara casete in atelierele proprii.
martzipan2004
un mare up

cele mai bune preturi din bucuresti !
BaDaBum
Pentru un Espace 4 2006 motor JK0E existã chit reparație casetã de direcție?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.