Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vopsitorie Totala, Tinichigerie, Antifonare
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Anunturi - Oferte Permanente
auto_armor
In primul rand salutam pe toti participantii la acest forum si salutam initiatorii. Suntem noi pe acest forum, dar nu si in bransa si am dori sa aducem cateva oferte in vederea unor servicii pentru aceasta perioada. Oferim vopsitorie totala la un pret de 650 euro, antofonare si folosirea unor materiale speciale anticorozive pentru vremea rece si umeda la un pret de 250 euro, vopsire jante, lucrari de tinichigerie.
Numai bine tuturor.
[attachmentid=1627838904] [attachmentid=1627838906] [attachmentid=1627838907]
trickz
Pretul este pentru orice tip de vopsea (eu as vrea nuanta Rubin Schwartz, de la BMW, pentru un Clio 2 Bicorp)?
fiul
Telefon de contact si adresa vopsitoriei. De asemenea, ar fi foarte util sa dai cateva preturi pe categorii auto(Clio, Megane,A6, SUV), plus un timp estimativ in cazul in care nu sunt necesare lucrari majore de tinichigerie. Succes in activitate!
auto_armor
Daca nu sunt probleme grave de tinichigerie, pretul ramane 650 euro sau lei la cursul zilei. Timp de executie cu demontare, pregatire, vopsire, cuptor etc, undeva la sapte zile. Pentru timp de executie mai scurt, discutam despre o alta remuneratie. Telefoanele pentru contact le gasiti pe site iar ca locatie avem doua, fie in sectorul 5, fie in Berceni.
Ca si preturi la indicatiile Fiului smile.gif ... mergem pe 650 euro la o totala normala (berlina sau sedan), crescand pana la un 850 euro la limuzine audi a 6, bmw seria 5-7, pe singurul considerent ca sunt masini mult mai complexe si mai mult de pregatit. Legat de SUV-uri, acelasi pret de 850...daca nu discutam despre o Sequoia sau Range, X6 intrucat e mai mult de munca...smile.gif
Adresa site-ului este
www.autoarmor.weebly.com
Respect si consideratie tuturor.

24 Sep 2012, 08:27:
Salut Trickz!

Pretul este la fel pentru nuanta ceruta de tine. Insa as vrea sa vad cateva poze cu masina ta pentru a-mi face o idee legat de starea caroseriei...
george_scala_2004
salut,

interesant...pretul este cu tva sau fara? pentru toate tipurile de culori - culori de bza si metalizate?

multumesc,
auto_armor
Salut george_scala_2004 smile.gif
Daca doresti factura, atunci pune si tva. Daca doresti doar vopsitorie, sau tinichigerie, ori antifonare si pregatirea masinii pentru iarna, imi spui si cu mare placere iti fac un deviz care va tine si de garantie a lucrarii. Daca ai nevoie de factura, de asemenea cu mare drag insa va trebui sa adaugi tva-ul. Suntem totusi pe un forum unde fiecare incearca sa impartaseasca opinii ori sa isi rezolve problemele pe care le are intr-un mod cat mai favorabil lui insusi. Legat de pretul de 650 euro sau lei la cursul zilei, poate diferi putin in minus sau in plus deoarece daca spre exemplu, masina ta este ok si nu are probleme de tinichigerie, nu pot sa iti iau 700 euro daca doar se pregateste masina si se vopseste. Legat de nuanta este discutabil de asemenea. Dar eu considera ca intr-o piata exista cerere si oferta si totul va culmina cu o negociere. Respect si numai bine!
george_scala_2004
Multumesc, la fel...

In legatura cu factura am intrebat fiindca pretul in euro este fara tva iar cel in lei cu tva...parca asa scrie in codul fiscal...si sincer ma speriasem... radmasa.gif

acum m-am linistit... tocilar.gif
cristianrobert
salut ,unde e mai exact locatia din berceni si ce program de lucru este?pt o solenza:
-cat costa o ceruire totala+polishare?
cat costa o pregatire pt iarna?
-cat costa repararea ruginii la oala amortizor cam de o palma?
-cat costa repararea marginei unde vine chederul de la luneta?
vreau preturile aproximative,inteleg ca sunt discutabile+/- la fata locului.
auto_armor
Salut Robert!

Discutam aproximativ despre zona Luica mai exact, eventual am sa rog pe cineva sa te insoteasca deoarece nu e normal sa lasam oamenii sa bajbaie pentru a pierde timp si benzina pe drum.
Ok, preturile sunt aprocimativ asa:
- Pentru polishare si ceruire la solenza discutam despre 150 euro (discutabil daca vopseaua pe caroserie este afectata mai mult sau mai putin, ori daca nu merge polishare...va trebui remediat cu vopsea)
- Pentru tinichigerie la oala amortizorului (nefiind afectata structura materialului, gauri, etc) si revopsire , undeva la 100 RON ron.
- Pentru scoaterea ruginei, tratarea zonei afectate si revopsire...in principiu trebuie sa stim unde este afectata zona chederului (laterale pe luneta si se vede daca e afectata si aripa in partea superioara) sau e afectata zona chederului lunetei inspre plafon ...in principiu noi nu facem carpeli pentru ca nu vrem diferente de nuanta la matuire...ca si pret undeva la 350 ron.
-Pregatirea masinii pentru iarna ... materiale anticorozive, antifon, curatirea caroseriei, etc pentru o solenza...in jurul a 700 ron.
Deci un total de aproximativ 1500 ron. Ad-literam se duce la mai mult insa noi consideram ca este un pret corect in raport cu munca, materialele si timpul necesar.
Sau...eu propun toate acestea incluse intr-o revopsire totala si pregatirea completa a masinii (tinand cont si de toate observatiile tale)...un pret de 2000 Ron. Avantajul este ca vopseaua este noua, aceasi nuanta, lacul este perfect intact inainte de iarna...antifonata... eu unul asa as proceda.
In rest, stima si consideratie.
cristianrobert
ok multumesc pt raspuns.
auto_armor
Robert,
Daca vrei, lasam ceea ce doresti tu la 1200 ron, dar ne lasi masina trei zile intrucat mai avem doua masini in lucru si sunt lucrari mai complexe si nu avem cum sa ne abatem de la program. O aduci dupa serviciu , sau spre seara si o rezolvam. Sper sa fi multumit asa. Trimite-mi un email cu telefonul tau pe auto_armor, pe yahoo si acordul tau daca esti de acord sau nu, si se rezolva. Probabil ti se pare mult insa noi nu ne permtem sa lucram cu lavabila si cu piatra de polizor intrucat lumea ar fi nemultumita si sper sa intelegi acest lucru.Repet, marja trei zile.
O seara buna, numai bine.

26 Sep 2012, 21:09:
Revin cu o clarificare pentru ca sunt oameni care intreaba la telefon despre preturi.
Preturi Vopsitorie:
1 element nou de vopsit (sau fara probleme de tinichigerie si care include manopera in cazul demontarii si montarii pe masina+vopsitorie)= 200 ron

13 elemente de vopsit (2 usi fata stanga/dreapta+2 usi spate stanga/dreapta+ 2 aripi fata stanga/dreapta+2 aripi spate stanga/dreapta+capota motor+capota portbagaj+plafon+bara fata+bara spate) = 13 piese X 200 ron = 2600 ron

Mentionez ca acesta este pretul vopsitorie; in cazul in care mai sunt si probleme de tinichigerie, pretul urca in conditiile NEGOCIERII!

Am fost intrebati de cineva de ce la un BMW seria 5 din 2009 se cer 650-700 euro. Raspunsul este foarte simplu: nu se poate lua acelasi pret pentru o berlina veche de cativa ani, acelasi pret cu cel cerut pentru o masina mult mai scumpa si mai pretentioasa. Discutam de demontaj, de montaj, de finisaje, de cheltuieli, de mana de lucru, de materiale, etc. Si nu poti cere unui om pentru o solenza 700 euro, doar de dragul de a testa piata si de a verifica puterea financiara a unui om.

Antifonare!
Antifonare nu inseamna sa iei din tārg 2 litri de antifon si sa dai cu pensula pe sub masina. Inseamna sa iti pregatesti masina pentru o perioada relativ lunga de timp impotriva umiditatii si factorilor corozivi si reprezinta de asemenea o investitie pentru o perioada de timp.

Speram sa nu suparam moderatorii acestui forum si preturile nu au fost date in scopul publicitatii ci din motive de transparenta, astfel incat orice participant la forum sa inteleaga ce inseamna fiecare lucru in parte.
Consideratie tuturor.auto_armor
contact
auto_armor@yahoo.com
STALEX2004
Salut,

Cam cat ar costa urmatoarele:

reparat si vopsit capota
vopsit aripa dreapta fata
reparat ff putin aripa stanga spate si vospit (are vopseaua sarita 0.5-1 cm pe marginea aripii si f putin stearsa de fostul proprietar probabil de un gard)
reparat usa stanga spate (daca te uiti in lumina parca ar fi fost usor indoita si trasa)
george_scala_2004
salut,

cu ce firme de asigurari aveti decontare directa?

multumesc,
stefanvasco
O oferta pentru antifonarea masinii din semnatura?
Robert19
Salut,

Ma intereseaza niste preturi pentru vopsire+tinichigerie la urmatoarele elemente:

1Aripi spate cu inceput de rugina in zona rotilor
2.Aripa fata dreapta cu vopsea sarita si usoare indoituri
3.Capota motor matuita are nevoie doar de revopsire

Ps. Este vb de o Dacia Logan culoarea Rosu Passion

Mersi
Roger34
Salut, pentru reparare/inlocuire praguri la solenza cat ar costa, mai este valabil anuntul pt reparatii tinichigerie. Multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.