Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Stalpi ruginiti Nova
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Dacia Nova
ssllucy
Salut tuturor, am o Nova pe injectie din 2000 si am o problema grava la stalpi, sunt mancati de rugina si la viteze mari patrunde apa in masina. Nu stiti cam cat ar costa repararea lor intr-un service? Doar ca idee. Multumesc! biggrin.gif
cielo99
Doar ca idee nu stim. Daca pui si ceva poze poate ne vin idei.
ORIJINAL21
bai, voi faceti de ras toata gama nova!

puneti niste intrebari de ne doare mintea...
nu vreau sa fiu rau cu tine, dar ai putea sa mergi la un tinichigiu-vopsitor sa intrebi ca doar el iti face lucrarea... nu?
Daca te plictisesti in fata monitorului,mai bine te-ai uita la un film..
Razvan_Ionut
de ce cand lenea e mare si nu te poti deplasa la tinichigiu si sa il intrebi personal cat costa lucrarea....nu zic cu rautate , doar ca idee...
ady23
daca ne'ai spune si din ce oras esti cred ca ne'ar fi si noua mai usor..si niste poze nu ar strica.
s(p)am
has sa inchidem de urgenta topicul si sa il atentionam pe lenes!
claudiu_iosip
spam cate posturi ai facut azi? mai ia o frana si vorbeste la obiect daca ai de vorbit ca sunt destui moderatori care stiu prea bine sa isi faca treaba.
PH-06-BOA
Nu e chiar asa! Pretul difera, de la jigodie la excroc, daca mergi la service, iar de vei merge la cineva particular, care stie sa raspunda de ceea ce face, te intelegi cu el. Pentru un capat de prag si ceva din stalp, unde e necesara demontarea usii, 100 de lei modelatul tablei si montat, iar antifon si vopsit, mai pui materialele, timp... Intr-o zi le poate face pe amandoua, sau cel mult doua zile, asa relaxat. Dintr-o foaie de tabla de 1,2 care e 120 lei, poti face ambele praguri in intregime, contrapraguri, si mai ramane si pentru piese marunte.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.