Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dacia SuperNova nivel ulei
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
blx
Salutare. Am si eu o intrebare am achizitionat o supernova acum cateva zile nu stiu cum e cu nivelul la joja de ulei este minim ,maxim? ...multumesc.
bogdanelkva
E bun nivelul. Minim e la scobitura de jos,maxim la cealalta.
blx
multumesc mult.
Maskatu
Este bine dar nu cum ar trebui. La mine sta sub marcajul de maxim, in conditiile in care nu pun mai mult de 3 litri. Deci sfatul meu este ori sa completezi pana la maxim, ori sa schimbi uleiul si sa vezi ulterior daca mai scade, sa nu cumva sa nu ai vreo pierdere pe undeva.
blx
Am sa mai completez dar nu stiu ce ulei o fi bagat fostul propietar ,pot sa completez cu ulei de la Castrol 10W40 ?
Maskatu
Nu ar fi foarte indicat sa amesteci uleiurile (asta daca acum motorul are altceva inafara de castrol). Ai putea sa faci "efortul" de a schimba uleiul. Castrol magnatec 10w40+filtru de ulei+filtru aer+manopera, nu sar de 150-170 lei.
Ryco1
Indicat ar fi sa schimbi uleiul si filtrele.Vad ca uleiul este cam negru.....
blx
ok multumesc frumos de informatie.
razvan_78
daca merg intre minim si maxim cu nivelul la ulei este vreo problema?ma refer cand ajunge la minim sa completez.va multumesc
Maskatu
Important este sa nu scazi sub MINIM.
catalinski
La mine cel putin am completat pana la maxim si am observat ca mananca mult uleiul in conditile in care merg 17 km de 2 ori pe saptamana nu stiu de la ce poate fi.
Maskatu
Segmentii?
quick
semeringuri supape?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.