Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: prag indoit...gheata
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
Dheaven
da...se pare ca am urcat fara sa vreau pe un morman de gheata acoperit cu zapada...si nu am observat..iar daunele sunt asta :
ce parere aveti?....

12 Jan 2013, 17:17:
partea de jos nu e prea afectata..
cielo99
Parerea mea este sa il lasi asa cum e, ca e mai bine decat reparatia.
Daca chiar te deranjeaza se poate trage la loc dar asta inseamna indepartarea vopselei de pe zona afectata si tragerea lui inafara, au la service o scula pentru asa ceva dar va lasa multe puncte de sudura pe toata suprafata. Pe urma chit si vopsit si bineinteles riscul sa apara rugina in zona reparata.
dandobre
Nu merita reparat.
Dheaven
Sa ii trag praguri false?
Maskatu
Daca imi aduc bine aminte prin interiorul pragului sunt gauri destul de mari. Poate daca mergi la un tinichigiu te poate ajuta batand in tabla dinspre interior spre exterior. Sau poate cu scula aceea speciala de se da gaura se baga tija si se bate pana se indreapta. Sau sunt unele kituri care nu necesita gaurire.
G I M
Merge îndreptat prin interior destul de ușor. Recomand dupa îndreptare să-i bagi ceară din belșug pentru a proteja tabla pe care o vei juli.
Dheaven
in interior are gauri in anumite portiuni....sau peste tot ..nu mai stiu?
Maskatu
Scoate capacele si vezi exact...
ady23
doar in anumite portiuni.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.