Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: diverse probleme
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Dacia Nova
spiry_alex
Salut,

Am si eu o problema la motor, in sensul ca merge in 3 bujii si jumatate daca pot spune asa(prima bujie dinspre baterie este cea care imi da batai de cap, functioneaza insa nu la fel ca celalalte 3), motiv pentru care la rece daca nu tin socu tras destul de mult da sa moara motoru. Am curatat carburator, am schimbat capacu de la delcou, platina si ce se mai afla in delcou mi-a spus mecanicu care mi-a curatat carburatoru ca sunt ok, am shimbat bujiile, fisele insa fara nici un rezultat pozitiv. Stie cineva ce altceva ar putea fi?

Multumesc!
Razvan_Ionut
1.bobina ai incercat sa o schimbi sa vezi daca tot face asa?]
2.de functia SEARCH ai auzit? nu cred ca ti-a trecut in cap ca poate a mai avut cineva problema asta....
spiry_alex
bobina nu am schimbat-o, dar o sa incerc sa vad daca e vreo diferenta


cat despre functia SEARCH am folosit-o, dar nu am gasit ceva concret.
Razvan_Ionut
nu conteaza ... continui un topic deja deschis despre probleme de aprindere....
nova tuning
schimba bobina, si vezi si fisele sa nu fie intrerupte. stima.
r3d
bobina nu are cum sa fie,odata cele 3 pistoane merg ok,ar trebuii sa mearga si al 4 lea.ca sa nu mai dai banii pa bujii si fise scoate bujia respectiva si muta in alta parte,fa la fel si cu fisa.dar mare grija sa nu inversezi fisele sa le bagi aiurea.daca toate sunt bune capac,lulea, e posibil sa ai ceva probleme sus la culbutori,verificale jocu.
lazar mircea
am si eu o problema cu nova mea nu mai vrea sa porneasca are buji,fise,condensator,capac delcou noi imi invarte si apoi imi da o bubuiala pe carburator Ms.ma poate ajuta cineva
nova tuning
regleaza delcoul, curata carburatorul si mai fa o incercare sa vezi ce spune;). stima.
r3d
carburatoru in ce stare e?e si el curat relat cum trebuie.platina e pus la distanta corespunzatoare?incearca in timp ce dai la automat sa misti usor de delcou stanga dreapta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.