Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Inmatriculare
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
razzvanPIC
salut.sper sa nu fiu off-topic sau mai stiu eu cum,sau sa mai existe alt topic de genul dar nu am timp nici nervi sa caut. am fost azi sa imi trec masina,o super-nova de 2002,pe numele meu.toate bune si frumoase pana cand un domn de la inmatriculari mi-a pomenit ceva de o taxa de poluare..in valoare de 1700 de euro sau ceva de genul huh.gif ca prima reactie m-a bufnit rasul apoi am inceput sa am palpitatii radmasa.gif pentru ca eu am dat pe masina 1400.si nu am inteles exact ce inseamna taxa asta.stiu ca timbru ala de mediu se publica in monitorul oficial in 15 martie,deci,as avea timp.ca nu dureaza o saptamana sa duci un dosar la un ghiseu..ma poate lamuri cineva?? ce pot sa fac in conditiile astea?
and_rei
N ai timp sa dai un amarat de search?Atunci nu ai ce cauta pe forumul asta.

Raspuns sincer la problema ta?Ti ai luat o mare teapa!Cum sa nu stii ca tre sa achiti o taxa.Tu ai scapat bine cu 1700 unui prieten i au cerut 2400.Ca sa nu zic ca si pretul masinii este foarte mare.
CGDBZ
Vezi aici ce ai de platit pana pe 15 (daca chiar intra in vigoare noua taxa atunci).
cata82
Domnule razzvanPIC dumneavoastra nu aveti TV, internet, nu cititi presa ?!?!?!
Pe ce planeta traiti, pe Luna, pe Marte ?!?!?!?!
La toate posturile TV se discuta de noua taxa de poluare, de vreo 3 luni se tot discuta despre noua taxa de poluare, mai nou timbru de mediu !!!!!

Daca va intereseaza, o sa plateasca timbru de mediu(taxa poluare) si Daciile 1100, 1300, 1310, 1400, 1410.
razzvanPIC
In primul rand Luna nu e planeta! in al doilea rand timbrul de mediu intra in vigoare de la 15 martie 2013.ceea ce se plateste acum este o taxa de poluare care a fost suspendata anul trecut in ianuarie daca bine imi aduc aminte,si care a intrat in vigoare acum pe 1 ianuarie din nou,urmand sa fie inlocuita cu timbrul de mediu. oricum,multumesc de sfat,sa stii ca merge mult mai bine netul acum ca l-am deconectat de la furculita si folosesc modemul. happy.gif cum spunea un mare intelept: e greu cu becaliii!! rolleyes.gif
Tzutzi
QUOTE(razzvanPIC @ 6 Mar 2013, 18:26)
...ceea ce se plateste acum este o taxa de poluare care a fost suspendata anul trecut in ianuarie daca bine imi aduc aminte,si care a intrat in vigoare acum pe 1 ianuarie din nou,urmand sa fie inlocuita cu timbrul de mediu...


Daca esti in tema, care este rostul acestui topic? Si nu este nevoie sa fii ironic, colegii ti-au raspuns intr-un mod mai mult decat adecvat la dilema ta.
cata82
Da, acum platesti 1700 de euro, la timbru de mediu vei plati 1500 de euro !!!!!

DACA STI CA A REINTRAT IN VIGOARE, DE CE MAI DESCHIZI UN TOPIC AIUREA ?!?!?!?
DE CE TE MAI MIRI CA ITI CERE TAXA DE POLUARE LA GHISEUL DE INMATRICULARI ?!?!?
razzvanPIC
Pentru ca atunci cand am postat doar ce ajunsesem acasa,si nu aveam idee despre ce e vorba..dupa raspunsurile de genul "nu ai ce cauta aici" si "pe ce planeta traiesti" m-am lasat pagubas.am crezut ca imi poate imi spune si mie cineva clar si repede despre ce e vorba. in fine,va rog sa ma scuzati daca v-am jignit in vreun fel.
and_rei
Aici exista un regulament si trebuie respectat de toata lumea.Exista topicuri pt tot felul de probleme de aceea exista functia SEARCH.Sigur s a mai vorbit de problema dvs.Nu va convine nu va tine nimeni aici!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.