Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ventilator auto
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
razvan_78
Buna ziua! Avand in vedere ca vine vara si deja caldura se simte m-am gandit sa achizitionez un ventilator pentru supernova mea. Intrebarea este daca se merita investitia si daca este eficient sa ai un astfel de accesoriu ( ma refer cat de cat). Va multumesc!
PS: ca exemplu va arat ce ma intereseaza (ceva de genul asta):
http://bonmarc.ro/accesorii-auto/accesorii...-dn0283-automax
fuzzzy
Daca ti-ai monta aer conditionat ar fi mult mai bine... dar tu insista cu prostiile...
neacsugabrie
Aerul cald din habitaclu va fi "ventilat" doar spre tine ,nu si racit.Daca vrei vant si curent in freza deschide toate geamurile...
razvan_78
adik cum insist cu prostiile???asta e raspuns?daca aveam bani schimbam masina nu imi luam ventilator daca asta ai inteles tu ca am intrebat.....
fuzzzy
QUOTE(razvan_78 @ 27 Apr 2013, 15:02)
asta e raspuns?
*Pai asta e intrebare?
razvan_78
adica asta e raspuns sa pun aer a?
fuzzzy
QUOTE(neacsugabrie @ 27 Apr 2013, 16:00)
Aerul cald din habitaclu va fi "ventilat" doar spre tine ,nu si racit.Daca vrei vant si curent in freza deschide toate  geamurile...
*Desi te lupti din rasputeri cu logica, ti s-a raspuns pe indelete aici, dar vad ca tu nu prea te prinzi..
Capitan_marian
parerea mea. daca nu ai aer conditionat , iti cumperi plastice dalea nustiu cum le zice care se pune sus la usa , si mergi frumos cu geamurile 2 cm deschise si ai aer calumea, ventilator ala nu e bun tot mori de cald parerea mea.
MaRRiaN
QUOTE(Pisleagmarius @ 27 Apr 2013, 16:36)
parerea mea. daca nu ai aer conditionat , iti cumperi plastice dalea nu stiu cum le zice care se pun sus la usa , si mergi frumos cu geamurile 2 cm deschise si ai aer calumea, ventilatorul ala nu e bun, tot mori de cald parerea mea.
*Plasticele alea se numesc Paravanturi. Intradevar cand nu ai aer conditionat pe masina, paravanturile alea iti sunt de ajutor. Poti merge cu geamu deschis si nu mai risti asa de tare sa te traga curentu. Dar mare atentie ca geamurile nu se vor mai inchide ca inainte. Va ramane un luft prin care intra frig iarna sau apa cand speli masina sad.gif
M_OVidiu
Nu e un adevar general . Eu am paravanturi si geamurile se inchid bine. Nu le-am modificat cum le-am scos din cutie le-am pus pe masina.

Referitor la intrebarea pusa de razvan_78, inventia respectiva nu va face decat sa te topeasca... iti va arunca aerul cald(fierbinte) in fata. Chiar daca e ieftin, nu merita.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.