Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Info
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
ady4x4
Buna tuturor . A inceput "imparteala" tichetelor rabla pe la remat-uri? Cam cu cat se poate vine un tichet? Intreb pt ca ma gandesc anul asta sa dau si eu SuperNova mea la rabla si sa achizitionez un sh .Ma puteti sfatui ce sa aleg pana in 3500e neinmatriculat? Ma gandeam si la Renault-uri pt ca am fost foarte multumit de SN ,mai ales de motor ,daca nu era proasta tabla o mai tineam.Multumesc mult.
Maskatu
QUOTE
"Îi rog pe cetățeni să nu dea curs acestor speculații de pe Internet deoarece nu este încă finalizată procedura de evaluare și tichetele nu sunt încă distribuite. Se va finaliză procedura de evaluare în termen de 10 zile lucrătoare, deoarece se include și perioadă de contestații. După aceste 10 zile lucrătoare intra tichetele în piață", a declarat la România TV Rovana Plumb, ministrul Mediului.

Anul acesta vor fi eliberate 20.000 de tichete, iar valoarea unui voucher este de 1.500 euro, adică aproximativ 6.500 lei.

O altă noutate a programului Rablă 2013 este că la achiziționarea unei mașini noi se poate folosi un singur tichet valoric. 17.000 tichete vor fi destinate persoanelor fizice și juridice, iar restul de 3.000 revin instituțiilor publice.

Voucherele sunt transmisibile, deci pot fi vândute și vor putea fi folosite la achiziționarea unei mașini noi, dar numai câte un singur voucher la fiecare automobil.
Tot că element de noutate, de anul acesta Administrația Fondului pentru Mediu repartizează tichetele în funcție de numărul de mașini mai vechi de 10 ani din fiecare județ, și nu de numărul de locuitori, că până acum. Programul Rablă din acest an va fi aplicat până pe 20 noiembrie.


sursa

Eu nu vreau sa zic ia-ti x masina ca-i mai buna, bla bla bla. Oricum o sa inceapa lumea sa o dea pe aici in golfuri si opeluri astra g, ca asa se intampla mereu. Sfatul meu ar fi sa te orientezi catre un euro 4, pentru ca au taxa mult mai mica, eventual o motorizare de maxim 1.6 ar fi suficienta. Sunt multe marci care se incadreaza in baremul asta. Renault, fiat, da... si opel. Pe vaucher nu iei mai mult de 1500-2000 de lei asa ca nu-s cine stie ce bani.
Tince1290
eu cred ca iei mai mult...daca valoreaza 1500 eu zic ca poti scoate 7-800 pe unul...depinde si cate o sa fie...cel mai bine e sa ai tu o cunostinta care vrea masina noua si sa te intelegi cu ea...

cat despre masini sh la pretul ala...sunt o gramada! Eu as lua una dupa 2008..depinde si ce vrei mai exact...spor si sa nu ramai cu tichetul nevandut!
ady4x4
Multumesc mult pt reply-uri. Nu ma bazez prea mult pe cat as scoate de pe tichet,ideea era sa platesc macar timbrul smile.gif .Cat despre masina nu o sa fac cu ea foarte multi km ,doar iesiri in weekend ,deci vreau una pe benzina .In privinta anului de fabricatie si eu as vrea cat mai "recenta" dar pt 2008 cred ca mai trebuie sa economisesc .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.