Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Propunere site
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
bogdandsn
Propun un site cu tutoriale foto/video cu inbunatatiri, reparati (minore), intretinere etc... in special pentru Super Nova.
Maskatu
SITE? Avem deja o sectiune pentru asa ceva. Ce-i drept nu este dedicata dar nici super nova nu mai este o masina cautata, sau noua, deci nu-i bai...

http://www.daciaclub.ro/Tutoriale-Tips-Tricks-f8.html
bogdandsn
Stiu si de alea dar ma gandeam un site cu video in mare parte si sa prezinte pas cu pas in cel mai mic detaliu, pentru ca de cateva ori nu am gasit raspunsu acolo si sa includa cum am zis mici reparatii, intretinere si etc.
Maskatu
La ce anume ai avut nevoie de ajutor si nu ai gasit? Pe site sunt practic cel putin 5-10 topicuri pentru fiecare problema, fie ca vorbim de un amarat de cheder sau probleme grave la motor, cutie, directie, etc... Ajuta fiecare cat poate si cum poate. Sunt si oameni ca mine care au pierdut multe ore incercand sa faca topicuri educative legate de diverse probleme dar vorbim totusi de o masina scoasa din productie de 10 ani care nu mai prezinta interesul ce era acum 5-6 ani.
klaus
bogdandsn, te opreste cineva sa-l faci?
Fa-l si o sa-ti multumeasca multi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.