Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dacia SuperNova - cat sa cer pe ea
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
dandobre
Va salut.
Detin din anul 2002 o DSN pe care m-am hotarat s-o vand deoarece in ultimul an si jumatate am folosit-o doar 1 mie km avand si alte auto in familie.
Masina este varianta Clima, are 74.000km la bord, culoare verde jad.
In afara de cunoscuta problema cu oalele nu are rugina iar tehnic are ITP-ul trecut pe bune.
M-a abordat o cunostinta a unei cunostinte ca ar vrea s-o cumpere si sa mearga in continuare cu contractul de vanzare-cumparare si nu stiu cat sa cer pe ea.
Cam la ce pret de mai tranzactioneaza in prezent, eventual cineva care a vandut sau cumparat de curand sa posteze.

Multumesc anticipat.

Am pus si vreo 2 poze mai vechi sa va afaceti idee cum arata masina. Intre timp am schimbat aripile fata pe motive de rugina.
Maskatu
Nu exista sa "mearga cu contractul de vanzare-cumparare". Contractul de VC nu tine loc de inmatriculare si daca nu ma insel noul propietar este obligat prin lege ca in 30 de zile de la data cumpararii, sa inmatriculeze masina. Daca masina este instrainata cuiva, aceeasi poveste. Singura solutie este ca masina sa ramana pe numele tau, ceea ce nu este un lucru prea bun, iar noul propietar sa circule asa, la noroc, cu speranta ca nu il opreste politia sa puna intrebari.

Taxa este undeva la 1500 de euro. Consider ca nici nu mai "exista" un pret pentru super nova. Cat sa ceri pe o masina care INAINTE de taxa valora cam cat este taxa acum? Asa de obraz mai mult de 2-3 mii de lei nu mai face. Daca nu era taxa te puteai arunca la 1000 de euro.

PS faptul ca are putini km, ca nu are rugina, ca este clima, chiar nu mai conteaza...

dandobre
Salut Maskatu.
Stiam si eu ca noul proprietar este obligat sa inmatriculeze masina in termen de 30 de zile iar in viitorul Cod rutier se doreste ca masina sa fie radiata daca nu este inmatriculata in termen de 60 de zile.
Repectivul insista ca daca ii vand masina, facem contract si, vezi doamne, e treaba lui cum circula mai departe cu acel contract. Are de ceva timp o Dacia Nova cu care a circulat asa pana in prezent.
Eu vreau sa evit sa intru in diverse combinatii paguboase, mai bine o pastrez dar e pacat de ea, au inceput sa se desumfle rotile de la stat pe loc.
sorin1983
pai si cat ti-a oferit pe ea? ca actele le faci normal, mai departe e treaba lui. tu poti sa o scoti de la financiar si ai scapat.
dandobre
Nu mi-a oferit nicio suma exacta, m-a intrebat cat vreau eu pe ea si m-am gandit sa cer sfaturi aici sa stiu o cifra aproximativa.
GabyDSN
Salut daca cunosti aceea persoana , da faceti doar V.C si o sa circule cu numerele tale , ca altfel mai bine o pastrezi decat sa o dai cu banii astia blush.gif blush.gif
puiu82
'Cunostinta a unei cunostinte' nu suna prea bine.
Cum a zis si Maskatu....2-3 mii ron daca arata si merge foarte bine......am auzit si preturi mult mai mici.
Bafta!
dandobre
Multumesc pentru raspunsuri.
Pana la urma n-am mai dat-o deoarece respectiva persoana nu a mai insistat, probabil afland de prevederile noului Cod rutier.
Am spalat masina, am bagat-o in garaj de vreo luna si asteapta acolo sa treaca iarna.
Probabil la primavara bag Fordul in concediu si o folosesc ca masina de oras.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.