Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Propunere de banare definitiva
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
Maskatu
Avand in vedere ca acest user isi bate joc de munca mea de moderare a topicurilor, ce o fac de cativa ani incoace, jigneste userii, posteaza off topic pe toate sectiunile super nova si nu numai, foloseste in mod agresiv smyle-urile, si posteaza in mod agresiv pentru a atrage atentia, lucruri interzise prin regulament, las poporul sa decida daca acest user merita BANAT DEFINITIV de pe forum dacia club.ro.

Tin sa precizez ca eventualele clone vor fi banate, conform regulamentului iar daca userul insista, se va bana intreaga clasa de ip de pe care intra pe forum.

PS asta mi-a pus capac.
tatabobu
Makatu, tu esti copil? E un troll si atat. Man-up, ia o decizie si aplic-o.
ciponex
Am votat in speranta ca, poate, daca o sa stea mai putin pe net o sa aiba timp sa-si caute de munca... unde o sa se mai laude el pentru fiecare penson aplicat pe sarmana masina ce a incaput pe mainile lui? Plus ca nu am vazut (inca) persoana care sa chinuie in asemena hal gramatica limbii romane... Macar daca ar fi avut ceva util de impartasit comunitatii...
Maskatu
Userul Capitan Marian, ex pisleag a fost banat definitiv de pe forum daciaclub.ro si forum.reno.ro. Orice tentativa de a deschide un nou cont va fi sanctionata in aceeasi maniera, dat fiind faptul ca sunt interzise clonele.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.